billvwrulez Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Φυσικα και με ενδιαφερουν και οι φωτογραφιες και τα βιντεο !!!! 500 Ε θα δωσω ... Τοσο χαλια η καμερα .... ??? Οποτε με βλεπω για το Galaxy S4 ... Αλωστε ποσο μεγαλη διαφορα να εχει στην ταχυτητα ...
Heatspreader Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Αν μπορείς να ανεχτείς το Android (εγώ πάλευα χθες να βρω που είναι οι ρυθμίσεις για static IP) πας για το S4 ή ακόμα καλύτερα περιμένεις το Nexus 5. Διαφορετικά παίρνεις iPhone 5S που είναι ο σίγουρος δρόμος.
billvwrulez Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Αν μπορείς να ανεχτείς το Android (εγώ πάλευα χθες να βρω που είναι οι ρυθμίσεις για static IP) πας για το S4 ή ακόμα καλύτερα περιμένεις το Nexus 5. Διαφορετικά παίρνεις iPhone 5S που είναι ο σίγουρος δρόμος. iphone 4s εχω και τωρα αλλα δε ξερω .... το 5 και 5s δε με ενθουσιαζουν ... καμερα ιδια με το 4s, οθονη μικρες διαφορα, επεξεργαστης το ιδιο, λογισμικο το ιδιο.... Εμφανιση δε μπορω να πω ειναι ωραιο .. στα συν ειναι και η ποιοτητα κατασκευης ... αλλα τα λεφτα ειναι παρα πολλα !! και η αναβαθμιση μικρη ..
stamatinho Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Αν μπορείς να ανεχτείς το Android (εγώ πάλευα χθες να βρω που είναι οι ρυθμίσεις για static IP) πας για το S4 ή ακόμα καλύτερα περιμένεις το Nexus 5. Διαφορετικά παίρνεις iPhone 5S που είναι ο σίγουρος δρόμος. iphone 4s εχω και τωρα αλλα δε ξερω .... το 5 και 5s δε με ενθουσιαζουν ... καμερα ιδια με το 4s, οθονη μικρες διαφορα, επεξεργαστης το ιδιο, λογισμικο το ιδιο.... Εμφανιση δε μπορω να πω ειναι ωραιο .. στα συν ειναι και η ποιοτητα κατασκευης ... αλλα τα λεφτα ειναι παρα πολλα !! και η αναβαθμιση μικρη ..Επισης κοιτα και αν εισαι ευχαροστημενος απο την μπαταρια του 4s 1432 mAh διοτι και η μπαταρια του 5s ειναι 1560mAh.Δηλαδη ιδια πραγματα.Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
nickthegreek22 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 δεν είμαι fan της apple αλλα δεν είναι αυτές οι διαφορες που λες...το iphone 4s έχει 512 ram, ανάλυση 640 x 960 pixels, 3.5 inches 330 ppi,,επεξεργαστή Dual-core 1 GHz Cortex-Α9 και κάρτα γραφικών PowerVR SGX543MP2 και το iphone 5s έχει 1gb ram,ανάλυση 640 x 1136 pixels, 4.0 inches 326 ppi επεξεργαστή Dual-core 1.3 GHz Cyclone (ARM v8-based) και κάρτα γραφικών σαφώς καλύτερη για κανένα βαρύ παιχνίδι PowerVR G6430...γνώμη μου πας κατευθείαν για το g2 μακράν καλύτερο από το s4 το μονο μειονέκτημα είναι ότι δεν παίρνει κάρτα sd
8-bitMUSIC Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Εγώ θα περιμένω για το iphone 6 άμα μπορείς και εσύ περιμένε. Το lg g2 και το s4 πραγματικά ειναι..... απο ποιότητα κατασκευής και εμφάνιση. Χαλιά .. μονο htc one θα σκεφτόμουν να πάρω Απο android.αν πας σε s4 g2 μάλλον θα πάρεις αναβάθμιση αυτόν τον χρονο και τον αλλον πεζει. Προσωπικη γνώμη μου αυτα ναι το s4 g2 ειναι άσχημα κινητα
stamatinho Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Εγώ θα περιμένω για το iphone 6 άμα μπορείς και εσύ περιμένε. Το lg g2 και το s4 πραγματικά ειναι..... απο ποιότητα κατασκευής και εμφάνιση. Χαλιά .. μονο htc one θα σκεφτόμουν να πάρω Απο android.αν πας σε s4 g2 μάλλον θα πάρεις αναβάθμιση αυτόν τον χρονο και τον αλλον πεζει. Προσωπικη γνώμη μου αυτα ναι το s4 g2 ειναι άσχημα κινητα Το αστειο ειναι οτι σε λιγο καιρο η samsung θα κυκλοφορει με 16gb ram και 12 πυρηνες και καποιοι htc και iphone κατοχοι θα μιλανε ακομα για εμφανιση και πλαστικα και μεταλλα και γυαλια.Πια?Η apple που 100% hd(720p) αναλυση δεν εβγαλε ακομα στις συσκευες τις.Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App 3
nickthegreek22 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Το αστειο ειναι οτι σε λιγο καιρο η samsung θα κυκλοφορει με 16gb ram και 12 πυρηνες και καποιοι htc και iphone κατοχοι θα μιλανε ακομα για εμφανιση και πλαστικα και μεταλλα και γυαλια.Πια?Η apple που 100% hd(720p) αναλυση δεν εβγαλε ακομα στις συσκευες τις.Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App σωστός..
billvwrulez Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 LG G2 ??? Με απογοητευσατε με την καμερα ... τοσο χαλια ειναι ?? Το κιν θελω να το χρησιμοποιω και σαν φωτογραφικη ... Λεω καλυτερα να παρω το Galaxy που εχει καλυτερη καμερα ....
nickthegreek22 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 μια χαρά camera έχει το g2 δες και βιντεάκια στο youtube που το συγκρίνουν με το s4... το g2 έχει καλύτερη..ο καθένας λέει ότι θέλει...άμα θες πήγαινε στο s4 αλλα για εμενα δεν αξίζει και θα κανεις μεγάλο λάθος...μονο την νύχτα υστερεί το g2 από το s4 στην camera αλλα μονο στο video..όχι ότι δεν βλέπετε στο g2 2
Heatspreader Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 iphone 4s εχω και τωρα αλλα δε ξερω .... το 5 και 5s δε με ενθουσιαζουν ... καμερα ιδια με το 4s, οθονη μικρες διαφορα, επεξεργαστης το ιδιο, λογισμικο το ιδιο.... Εμφανιση δε μπορω να πω ειναι ωραιο .. στα συν ειναι και η ποιοτητα κατασκευης ... αλλα τα λεφτα ειναι παρα πολλα !! και η αναβαθμιση μικρη .. Η αναβάθμιση από 4S σε 5S δεν είναι και τόσο μικρή. Έτσι φαίνεται πριν τα δουλέψεις. Επειδή μάλλον σου έχει μπει το μικρόβιο να κάνεις μία ριζική αλλαγή και σε καταλαβαίνω, καθώς ήμουν και εγώ σε σκέψεις, αλλά δεν έχω τα λεφτά σε περίπτωση που το μετανιώσω να γυρίσω σε iOS, αν θες να αλλάξεις χτύπα ένα S4 ή όπως σου είπα περίμενε για το nexus 5.
8-bitMUSIC Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Samsung fanboy right? Θα βγάλει 12 πυρήνες και? Θα τρέχει πιο γρήγορα από το iphone? το βλέπουμε και τώρα με το s4. Απο τι στιγμή που έχεις ως επιχειρήμα τα χαρακτήριστικα ενός κινητού εγω δεν θα κάνω συζητήσει μαζί σου αφού αυτό αποδικνιει πως μονο άσχετος μπορει να εισαι.. Οχι δεν ειμαι apple fanboy σου γραφω απο s3 mini 2
nickthegreek22 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 το g2 έχει ψηφιστεί το 2o καλύτερο κινητό μετά το note 3..οποτε τι iphone nexus και s4 ειδικά το s4..εγώ το τσίμπησα και το περιμένω..η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα λεφτά.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις