Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο οτι βλεπω η 4 ιντσες η 5 ιντσες παρεις δεν σε ενοχλει.Πηγαινε για το G2 το οποιο ειναι αρκετα μαζεμενο στα bezel.Εγω πλεον δεν αντεχω κινητο στις 4 ιντσες απο τη στγμη που εχω συνηθισει την "απλα" των 5 και ανω.Οσον αφορα το λειτουργικο μια χαρα ειναι το android.<br><br>

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
  • Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

iphone 5s

Το καλο κινητο εκτος απο τα τεχνικα χαρακτηριστικα, κρινεται σε μεγαλυτερο ποσοστο απο το λειτουργικο του και κατ'εμε (που εχω και android και ios συσκευη) το ios παραμενει πολυ καλυτερο λειτουργικο για smartphones.

Δεν θα αναφερθω στην μακροπροθεσμη υποστηριξη που παρεχει η apple στα τηλεφωνα της, σε σχεση με την κοροιδιστικη που προσφερουν οι περισσοτερες εταιρειες που υιοθετουν το -δωρεαν- android.

Tελος 4ιντση, αντε 4.3 οθονη ειναι too much για την τσεπη μου, απο εκει και πανω δεν με αφορα το θεμα κινητου τηλεφωνου, κραταω τα λεφτα μου και παιρνω tablet. Ποσω δε μαλλον οταν μιλαμε για θεορατο 5,2 ιντσων πραγμα.

Θεορατο 5.2??? Δεν θα το ελεγα. Παρτο και σε 2 μερες το πολυ το εχεις συνηθισει ανετα. Μετα το μηνα μπορω να σου πω θα σου φαινεται και μικρο κιολας. Εγω προσωπικα 700+ ευρω για 4" δεν τα εδινα ουτε και εκατομμυρια αν ειχα

Προσωπικα παντα.

Δημοσ.

Αν εχεις κινητο ανω των 5 ιντσων

Την 1η μερα σε κοροιδευουν

Την 2η μερα το συνηθιζουν

Την 3 μερα σου ζητανε να το δουν

Την 4η μερα θελουν να τους το πουλησεις η να το ανταλαξεις με το iphone τους.

Προσωπικη εμπειρια.

• Like 2
Δημοσ.

Αξιόλογα τα iPhone 5 & 5s, δεν υπάρχει λόγος ανάλυσης, ήδη είναι γνωστά τα υπέρ και τα κατά.

Από android, LG G2 ή LG Google Nexus 5 αν θες καθαρό android. 

Δημοσ.

Θεορατο 5.2??? Δεν θα το ελεγα. Παρτο και σε 2 μερες το πολυ το εχεις συνηθισει ανετα. Μετα το μηνα μπορω να σου πω θα σου φαινεται και μικρο κιολας. Εγω προσωπικα 700+ ευρω για 4" δεν τα εδινα ουτε και εκατομμυρια αν ειχα

Τι να σου πω, εγω 3 χρονια εχω 4ιντσο κινητο και ειναι στα ορια του μεγαλου, τοσο που αμφιβαλλω αν θα ανεχομουν ακομα και 4,3ιντσες στην τσεπη μου. Παραλληλα ποτε δεν με περιορισε σε κατι η "μικρη" του οθονη. Τουναντιον, αλλα πραγματα με περιορισαν και μου σπασαν τα νευρα πραγματικα (το o/s για παραδειγμα).

Αν εχεις κινητο ανω των 5 ιντσων

Την 1η μερα σε κοροιδευουν

Την 2η μερα το συνηθιζουν

Την 3 μερα σου ζητανε να το δουν

Την 4η μερα θελουν να τους το πουλησεις η να το ανταλαξεις με το iphone τους.

Προσωπικη εμπειρια.

Ενδιαφερουσα η οπτικη γωνια σου. 5-6 γραμμες για να μας πεις τι λενε οι αλλοι για το κινητο σου. Παρε κατευθειαν tablet οταν πας για καφε, πιανει παραπανω χωρο στο τραπεζι και ως εκ τουτου δειχνει ακομα περισσοτερο. Περιμενουμε τις εντυπωσεις και τις αποψεις των αλλων για τη συσκευη σου (αν ειναι και αποψεις απο γκομενακια, πιο καλα για να ξερουμε).

Δημοσ.

Πιο μεγαλη μοστρα απο τους iphonakides και τις iphonekides δεν εχει ξαναυπαρξει ολα αυτα τα χρονια.<br>

Ολοι το γνωριζουμε.<br><br>

Και μιας και το πας αλλου το πραγμα και γινεσαι καυστικος χωρις λογο.Αν εισαι 1.50 με χερακια κροκοδειλου λογικο ειναι να σου φαινονται και τα 4ιντσα τεραστια.<br><br>

• Like 5
Δημοσ.

εγω εχω αλλαξει παρα πολλα κινητα αυτη τη χρονια.

αυτο που εχω τωρα και ειναι οτι καλυτερο ειχα ειναι το galaxy s4.ειναι οτι εψαχνα.τελεια καμερα.τελειο μεγεθος,λεπτο,κομψο.πολυ γρηγορο.με καρτα μνημης.ισως ενα απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν.και σιγουρα το καλυτερο που ειχα ποτε

Δημοσ.

Πιο μεγαλη μοστρα απο τους iphonakides και τις iphonekides δεν εχει ξαναυπαρξει ολα αυτα τα χρονια.<br>

Ολοι το γνωριζουμε.<br><br>

Ειπε ο τυπος που εγραψε ενα ολοκληρο ποστ για να μας εξηγησει ποσο εντυπωσιαζονται οι γυρω απτο κινητο του τηλεφωνο.

Και μιας και το πας αλλου το πραγμα και γινεσαι καυστικος χωρις λογο.Αν εισαι 1.50 με χερακια κροκοδειλου λογικο ειναι να σου φαινονται και τα 4ιντσα τεραστια.<br><br>

Μου την ειπες τωρα, προφανως, ε? :lol:
Δημοσ.

Εγω εκανα χιουμορ πριν αλλα εσυ το πηρες προσωπικα και αρχισες να λες διαφορες αηδιες για ποζες γκομενες και οτι αλλο ειπες,(δεν το διαβασα ολο δεν υπαρχει λογος)

Και ξαναλεω οτι μεγαλυτερα ποζερια απο iphonakides δεν υπαρχουν.Συγνωμη για καποιες εξαιρεσεις που σιγουρα υπαρχουν.

Τα note μονο ποζεραδικα δεν ειναι..ισα ισα που τους εχουν βγαλει 1002 υποτιμιτικα υποκοριστικα.

Καλη χρονια σε ολους

• Like 1
Δημοσ.

Καλη χρονια σε ολους !!! Τελικα ειμαι μεταξυ 2 κινητων ... LG G2 και Galaxy S4 τα iphone μου φαινοντε πολυ ακριβα .. εχω ηδη το iphone 4s (και δε μετανιωσα που το πηρα) αλλα δε ξερω το 5 και 5s δε μου φαινοντε μεγαλες οι διαφορες.... (οχι οτι δεν ειναι καλα...) ηδη απο το 4s που εχω ...

ΥΓ: Πηρα στην γυναικα μου το LG II L9 σημερα και μου φαινεται παρα πολυ καλο ειδικα για την τιμη του (230 Ε)

Δημοσ.

καλη χρονια σε ολους.

και εγω ημουν αναμεσα στο lg g2 και το s4.σε αυτη τη τιμη πας στο s4 κατα τη γνωμη μου.γιατι το g2 δεν παιρνει καρτα μνημης και με 16 gb ισως να μη σε καλυψει.ισως πολλοι να λενε οτι μπορει το g2 να ειναι καλυτερο κινητο αλλα εγω για να το επερνα επρεπε να ειναι 32gb.ετσι πηρα το s4 16gb και μια καρτα μνημης εξτρα και εχω 32 gb και ειμαι ανετος

Δημοσ.

καλή χρονιά παίδες με υγεία!

λοιπόν στο θέμα μας τώρα. αν σου φτάνει ο αποθηκευτικός χώρος του lg g2 που δεν παίρνει micro sd τότε πας στο g2 με κλειστά τα μάτια. αν πάλι δεν σου φτάνει ή δεν μπορείς να βρεις έκδοση των 32gb τότε πας στο s4. άποψη μου...

Δημοσ.

Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο το LG παρά το S4.

Πιο όμορφο και περισσότερο λιτό android από το bloated της samsung.

Όσο για το μέγεθος της οθόνης,οι περισσότεροι είναι πολύ,πολύ ευχαριστημένοι με τις 4.6+" των android.

Οι ασιάτες/σες μάλιστα προτιμούν τα ακόμη μεγαλύτερα των 5+".

Προσωπικά ποτέ δεν θα μπορούσα να γυρίσω σε οτιδήποτε κάτω από τις 4.7" που έχει το nexus μου.Βλέπω τα κινητά με 3.5-4" και με πιάνει τρέμουλο στο πως τα χρησιμοποιούν άνετα για διάβασμα/χάρτες/πολυμέσα.

• Like 1
Δημοσ.

Οι διαφορες μεταξυ του G2 και του S4 Απο οτι ειδα ειναι

LG G2       :  5.2 oθονη,  επεξεργαστης 2.26 GHz ,  δεν εχει επέκταση μνήμης,  τύπος οθόνης True HD IPS

Galaxy  s4 :  5.0 οθονη,  επεξεργαστης 1.9 GHz ,  εχει επέκταση μνήμης,  τύπος οθόνης  Super Amoled 

Eχει καποια αλλη διαφορα ???

Σαν οθονη ποια ειναι καλυτερη ???

Δημοσ.

κοιτα... το g2 εχει χαλια ΕΩΣ πολυ χαλια καμερα για αυτο που ειναι... Λενε οτι με την 4.4 θα το διορθωσουν. αν σε ενδιαφερουν οι φωτο και το βιντεο ΜΑΚΡΙΑ. απο ταχυτητα σαφως και ειναι πιο γρηγορο το G2. το δειχνουν και ολα τα bench---> Snapdragon 800 στα 2.3 παει φωτια. απο ποιοτητα κατασκευης θα ελεγα οτι ειναι ενα κλικ πιο πανω το LG. Aν σε ενδιαφερει η φωτο υπο ΟΛΕΣ τις συνθηκες... Μακρια απο το G2.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...