Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

<p>Παντως η καμερα του S4 ειναι φοβερη βγαζει καταπληκτικες φωτογραφιες !!! Ακομη και το βραδυ !! </p>

Ενα απο τα δυνατα οπλα των galaxy ειναι η καμερα τους

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Εγώ το LG G2 το είχα και το έδωσα. Θα με πείτε τρελό αλλά το UI κολλάει!!!!!!!! η οθόνη του δεν μου φάνηκε καθόλου ζωντανή όπως του S4 που το έχω δεί απο κοντά (αν και τις amoled δεν τις πάω λόγο φωτεινότητας). 10 Gb Μόνο ελεύθερος χώρος;;; Επίσης με λίγα παιχνίδια που εγκατέστησα και καμιά 3-4 εφαρμογές η RAM στα 800ΜΒ free. Επίσης, πολύ πλαστικό... και αίσθηση κατώτερη του μέτριου.

Η κάμερα καλή σε συνθήκες μέρας, η μπαταρία είναι παρα πολύ καλή και φορτίζει γρήγορα.

Η τιμή του είναι καλή αλλά να πώ την αλήθεια όχι δεν με ευχαρίστησε το κινητό γιατί με όλο αυτό το Hype περίμενα να δώ το απόλυτο smooth σε performance αλλά με χάλασε τρελά τα σκαλώματα που έτρωγε.

Δημοσ.

Εγώ το LG G2 το είχα και το έδωσα. Θα με πείτε τρελό αλλά το UI κολλάει!!!!!!!! η οθόνη του δεν μου φάνηκε καθόλου ζωντανή όπως του S4 που το έχω δεί απο κοντά (αν και τις amoled δεν τις πάω λόγο φωτεινότητας). 10 Gb Μόνο ελεύθερος χώρος;;; Επίσης με λίγα παιχνίδια που εγκατέστησα και καμιά 3-4 εφαρμογές η RAM στα 800ΜΒ free. Επίσης, πολύ πλαστικό... και αίσθηση κατώτερη του μέτριου.

Η κάμερα καλή σε συνθήκες μέρας, η μπαταρία είναι παρα πολύ καλή και φορτίζει γρήγορα.

Η τιμή του είναι καλή αλλά να πώ την αλήθεια όχι δεν με ευχαρίστησε το κινητό γιατί με όλο αυτό το Hype περίμενα να δώ το απόλυτο smooth σε performance αλλά με χάλασε τρελά τα σκαλώματα που έτρωγε.

Μη λες τετοια γιατι θα σε πουν fanboy της samsung.

Πρεπει οπωσδηποτε να σου αρεσει πιο πολυ το G2 απο το S4

Και μη ξανα αναφερεις ποτε ξανα οτι lagares με το G2,μονο το S4 lagari

• Moderators
Δημοσ.

stamatinho chill. Οταν η συζητηση εχει ξεφυγει απο ενα σημειο μην προσπαθεις να το πας προς τα κει. Στο πρωτο επομενο ποστ περι φανμποισμου εχει κλεισει το τοπικ και παμε γι'αλλα.

Εντιτ: Η μαλλον, ο TS κατεληξε, αγορασε, το θεμα δεν εχει νοημα πια, αρα κλεινει. ΤS ο,τι θελεις να ρωτησεις για τη συσκευη σου ανοιγεις νεο θεμα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...