Oroku Saki Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Εδω και μερες εχει παρουισαστει το εξης προβλημα στο pc αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι προβλημα της καρτας η της οθονης. Συμβαινει το εξης: Αν αφησω λιγη ωρα ανοικτο το pc χωρις να κανω κατι και μετα σβησει η οθονη κανονικα πρεπει οταν πατησω καποιο κουμπι του πληκτρολογιου η του ποντικιου να αναψει και παλι. Ομως αυτο που συμβαινει αυτες τις μερες οτι ενω μετα απο λιγη ωρα που μενει ανοικτο το pc η οθονη σβηνει οτι κουμπι πληκτρολογιου η ποντικου και να πατησω δεν ξανανοιγει. Τι κανω τοτε? Σβηνω το πολυμπριζο που ειναι συνδεδεμενη μετα το ξανανοιγω και τοτε παιρνει παλι μπρος. Γιατι συμβαινει αυτο? Λετε να ετοιμαζεται να καει η καρτα? Η η οθονη?Το pc ειναι αυτο που εχω στην υπογραφη μου και η οθονη μια LG FLATRON 19" 1280X1024. Το λαμπακι της οθονης γινεται πορτοκαλι οταν σβηνει και μετα δεν ξανααναβει ενω ειναι μπλε οταν δουλευει
Thanos1972 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Ηρθε ο καιρος να αλλαξεις οθονη..... :devil: :devil: :devil: 2
Oroku Saki Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Ειναι ομως σιγουρα προβλημα της οθονης η μηπως ειναι η καρτα?
Thanos1972 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 μπορει να ειναι και η οθονη.....το κακο ξερεις ποιο ειναι ε?οτι που να βρεις τωρα παλι τετοια οθονη με αυτη την αναλυση μπορει και να επισκευαζεται παντως εαν φταιει αυτη.δεν λεει τωρα,orokusaki χωρις οθονη για να κοροιδευουμε δεν ειναι Insomnia. δοκιμασε με αλλη οθονη η αλλη καρτα γραφικων.τι πιο απλο????
Oroku Saki Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Αν ειναι οθονη τοτε θα χρειαστει να αλλαξω και καρτα γιατι σε μια καινουργια οθονη τα παιχνιδια θα τρεχουν χειροτερα απο οτι σε αυτην λογω αναλυσης. Ενω αν ειναι η καρτα τοτε αλλαζω μονο την καρτα και κραταω την οθονη.
liopyr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μια χαρά θα παίξει η 560Ti σε μεγαλύτερες αναλύσεις.
Millennium Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δεν είμαι σίγουρος ποιός τρολλάρει ποιόν..
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μια χαρά θα παίξει η 560Ti σε μεγαλύτερες αναλύσεις. 60άρια παντού.
Oroku Saki Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Αυτο συμβαινει μονο αν αφησω το pc ανοικτο για λιγο χωρις να κανω κατι και σβησει η οθονη . Οτα τρεχω καποιο προγραμμα η παιχνιδι δεν εχει προβλημα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Φωνάζει η οθόνη ''Άλλαξέ με''.Που πας με 4:3 οθόνη ήθελα να 'ξερα..
konstantinos77 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Mπα, φωναζει στην μουρη του Orokusaki "θα με φας στην μαπα και το 2014"
Thanos1972 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 γιατι ρε,τι εχουν οι 4.3 οθονες?μακαρι να εβγαιναν ακομα σε μεγαλυτερες ιντσες.παλι σε τετοια θα πηγαινα.
Oroku Saki Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 5:4 ειναι οχι 4:3. Πηγα στον πινακα ελεγχου και την ρυθμισα να μην σβηνει καθολου . Τωρα δεν σβηνει εκτος και αν την κλεισω απο το κουμπι. Για να ειμαι σιγουρος ομως θα την παω στον τεχνικο μου να την δει.
Ailuros Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δεν είμαι σίγουρος ποιός τρολλάρει ποιόν.. Aυτό σκέφτηκα και εγώ, αλλά το διασκεδάζω τόσο που μπορείτε να προσποιηθείτε ότι δεν με είδατε ποτέ......... 4
Oroku Saki Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Τελικα ο επεξεργαστης ειχε προβλημα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα