Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και μερες εχει παρουισαστει το εξης προβλημα στο pc αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι προβλημα της καρτας η της οθονης. Συμβαινει το εξης: Αν αφησω λιγη ωρα ανοικτο το pc χωρις να κανω κατι και μετα σβησει η οθονη κανονικα πρεπει οταν πατησω καποιο κουμπι του πληκτρολογιου η του ποντικιου να αναψει και παλι. Ομως αυτο που συμβαινει αυτες τις μερες οτι ενω μετα απο λιγη ωρα που μενει ανοικτο το pc η οθονη σβηνει οτι κουμπι πληκτρολογιου η ποντικου και να πατησω δεν ξανανοιγει. Τι κανω τοτε? Σβηνω το πολυμπριζο που ειναι συνδεδεμενη μετα το ξανανοιγω και τοτε παιρνει παλι μπρος. Γιατι συμβαινει αυτο? Λετε να ετοιμαζεται να καει η καρτα? Η η οθονη?Το pc ειναι αυτο που εχω στην υπογραφη μου και η οθονη μια LG FLATRON 19" 1280X1024. Το λαμπακι της οθονης γινεται πορτοκαλι οταν σβηνει και μετα δεν ξανααναβει ενω ειναι μπλε οταν δουλευει

Δημοσ.

μπορει να ειναι και η οθονη.....το κακο ξερεις ποιο ειναι ε?οτι που να βρεις τωρα παλι τετοια οθονη με αυτη την αναλυση :P

μπορει και να επισκευαζεται παντως εαν φταιει αυτη.δεν λεει τωρα,orokusaki χωρις οθονη για να κοροιδευουμε :P δεν ειναι Insomnia.

δοκιμασε με αλλη οθονη η αλλη καρτα γραφικων.τι πιο απλο????

Δημοσ.

Αν ειναι οθονη τοτε θα χρειαστει να αλλαξω και καρτα γιατι σε μια καινουργια οθονη τα παιχνιδια θα τρεχουν χειροτερα απο οτι σε αυτην λογω αναλυσης. Ενω αν ειναι η καρτα τοτε αλλαζω μονο την καρτα και κραταω την οθονη.

Δημοσ.

Αυτο συμβαινει μονο αν αφησω το pc ανοικτο για λιγο χωρις να κανω κατι και σβησει η οθονη . Οτα τρεχω καποιο προγραμμα η παιχνιδι δεν εχει προβλημα.

Δημοσ.

5:4 ειναι οχι 4:3. Πηγα στον πινακα ελεγχου και την ρυθμισα να μην σβηνει καθολου . Τωρα δεν σβηνει εκτος και αν την κλεισω απο το κουμπι. Για να ειμαι σιγουρος ομως θα την παω στον τεχνικο μου να την δει.

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος ποιός τρολλάρει ποιόν..

Aυτό σκέφτηκα και εγώ, αλλά το διασκεδάζω τόσο που μπορείτε να προσποιηθείτε ότι δεν με είδατε ποτέ......... :D

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...