Προς το περιεχόμενο

Windows 8.1 και keyboard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά... Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση... Σκέφτομαι να βάλω τα Windows 8.1 στον υπολογιστή μου για το bf4. Το θέμα είναι ότι το πληκτρολόγιο μου που είναι το cm storm trigger δεν έχει Windows button.... Και απ ότι έχω δει χρειάζεται... Θα έχω πρόβλημα με αυτό;

Δημοσ.

Όχι, κανένα.

Μπορείς πάντα να ορίσεις με macro το ένα από τα δυο cm buttons να λειτουργεί σαν start button. Που έχεις δει ότι χρειάζεται; Εγώ αυτή τη στιγμή με 8.1 και bf4(!!) δεν το χρειάζομαι πουθενά, δεν το έχω ορίσει καν.

Δημοσ.

Όχι στο bf4 στα Windows που αλλάζει από την επιφάνεια εργασίας στο άλλο menu που είναι σαν tablet. Εκεί είδα ότι χρειάζεται το Windows button... Με τα 8 το bf4 σου τρέχει λογικά πολύ καλά... Γιατί εμένα με τα 7 ψιλό σέρνεται...

Δημοσ.

δεν ξέρω τι παίζει με τα 7 και το bf4 και αν παίζει καλύτερα στα 8, πέρνα μια βόλτα από το topic του στο PC Games, πες και τι πρόβλημα έχεις (δώσε και τα χαρακτηριστικά του pc σου να σου δώσουν/με καμιά γνώμη εκεί).

Για να γυρίζεις στα 8-8.1 από το desktop στο metro UI (δηλαδή στο μενού που είναι σαν tablet όπως λες) θα χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή του storm trigger και θα ορίσεις το CM button σαν start button. Θα το πατάς, και θα σε πηγαίνει στο metro UI κανονικά. Πας και με το ποντίκι πάντως, δεν είναι απαραίτητο το start button.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου σ ευχαριστώ πολύ... Και μια τελευταία ερώτηση... Τα Windows 8.1 από που τα κατέβασες; καλή Χρονιά να έχεις.....

Δημοσ.

Η δωρεάν αναβάθμιση από 8 σε 8.1 βρίσκεται στο windows store. Τα έχω βάλει σε 2 υπολογιστές από εκεί, στον δικό μου κατέβασα το Iso μέσω πανεπιστημίου.

Από 7 σε 8.1 δες αυτά τα λινκς:

http://windows.microsoft.com/el-gr/windows-8/upgrade-from-windows-7-tutorial

http://www.gizmag.com/upgrade-windows-7-to-windows-81/29746/

Έχει κλειδί για τα 8;

Aλλιώς πας σε λύση από το θείο.

Καλή χρονιά και σε σένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...