SPANK Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Στις 12/28/2017 στις 6:45 ΜΜ, kn0x είπε καλησπέρα και από εμένα είχα άνοιξη ένα topic στο φόρουμ λόγω προβλήματος που έτρωγα με πάγωμα του υπολογιστή μου, έκανα άπειρα τεστ και δεν βρήκα λύση σε τίποτα ώσπου διάβασα αυτό το άρθρο εδώ και κατάλαβα ότι μάλλον και με μένα έπαιζε κάτι περίεργο με το bios και το ide ahci πείρα λοιπόν ένα ssd samsung 840 pro 128gb μπήκα στα bios και το γύρισα σε ahci έκανα format όλα καλά ώσπου κάποια στιγμή ξεκίνησε να κάνει πάλι τα ίδια έτρωγε πάγωμα είχα μπλε οθόνες δεν άνοιγαν τα windows μετά από επανεκκίνηση έβγαλα μπαταρία έκανε reset bios το άφησα σε ide και μέχρι στιγμής δουλεύει ρολόι δεν ξέρω αν και η δικιά μου μητρική έχει κάποια προβλήματα στο ahci είναι η ASUS P5Q-E κατέβασα τα drivers που είναι για sata ahci αλλά μου γράφει ότι δεν επαρκή το σύστημα και το άφησα στο ide όπως είναι τελικά υπάρχει λύση να κάνουμε σωστά την δουλειά η μένουμε σε ide + ssd Βλέπω οτι υπάρχουν κανονικά drivers sata για την μητρική σου , ακολούθηκε ακριβώς τον οδηγό παραπάνω και δεν θα έχεις πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kn0x Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, SPANK είπε Βλέπω οτι υπάρχουν κανονικά drivers sata για την μητρική σου , ακολούθηκε ακριβώς τον οδηγό παραπάνω και δεν θα έχεις πρόβλημα δινω ολες της εντολες και μου βγαζει ολα σωστα αλλα επειδη το pc παγονει και μετα ετρογε μπλε οθονες δεν ξερω αν φταιει κατι + οτι δεν μπορω να κανω install τα drivers με το παραπανω μθνημα που ανεφερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Τους drivers πως τους κάνει εγκατάσταση ? Ορισμένοι drivers δεν εχουν αυτόματη εγκατάσταση και πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα απο την διαχείρηση συσκευών στους δίσκους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Ριξτε μια ματια εδω για το πως θα γυρνατε απο ide σε ahci σε ενα λεπτο, χωρις να πειραζετε ουτε registry ουτε τπτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα