funbreaker Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Τέλεια, ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosmakos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 καλησπερα θα ηθελα μια μικρη βοηθεια. εδω λεει οτι ειναι σε AHCI mode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Ναι ποιά ειναι η ερώτηση σου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosmakos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Η ερωτηση μου ειναι αν ειναι σε AHCI mode, γτ στο bios στο Device Boot αναφερει το SSD σαν IDE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Στο bios εχεις ενεργοποιήσει την επιλογή για να ειναι ahci αν οχι πρέπει να το κάνεις , στο device boot μπορεί να λεει ide αλλα το θέμα ειναι να έχεις βάλει εσυ την επιλογή στους δίσκους στο bios για ahci Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosmakos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 προσπαθησα να ακουλουθησω τον οδηγο του Angelcrow οριστε μερικες φωτο εδω εχω τον σκληρο σε AHCI και το DVD RW σε IDE στο Bios στο Boot Device διπλα στον σκληρο λεει IDE ομως Στην διαχεριση συσκευων οπως φενετε στην παρακατω εικονα αναφερει και IDE και AHCI απλα εχω μπερδευτει λιγο για τον αν ειναι ενεργοποιημενο το AHCI η οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Έτσι οπως το έχει αν καταλαβαίνω καλα στην sata 1 μεχρι ... δεν βλέπω τι λεει δίπλα ειναι σε ahci και οι αλλες σατα απο κάτω σε ide mode οποτε αν έχεις τον δίσκο στο sata 1 εισαι εντάξει , αλλα γιατι δεν βάζει και το απο κατω σε ahci δεν μπαίνει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosmakos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 το ειχα παλια AHCI το αλλαξα σε IDE, και οταν παω να το αλλαξω παλι δεν bootarei μετα τα windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Έχει κανει ολη την διαδικασία που αναφέρεται στον οδηγό ? Όπως σου ειπα λογικά αν έχεις τον δίσκο στο sata 1 ειναι σε ahci mode οποτε δεν υπάρχει πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosmakos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 οριστε και μια φωτο με τις ταχυτητες που μου δινει οταν τεσταρα τον σκληρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Στο samsung magician στην πρώτη καρτέλα επάνω στο Disk drive λεει αν το ahci ειναι on , αν κρίνω παντως απο τα νούμερα ειναι ενεργοποιημένο κανονικά δες ομως και στην πάνω καρτέλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας: Δές αν έχεις το iastor , τώρα για οτιδήποτε αλλο περι αυτού αν συνεχίσουμε στο αλλο θέμα γιατι βγαίνουμε offtopic εδώ iastor τι είναι και που το βρίσκω. στη registry δεν είναι πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Για δες μήπως έχεις το storahc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) To έχω! ήταν το start στο 0 απλά το επιβεβαίωσα. όταν όμως έβαλα στο bios ahci από ide μου πετάει μπλε οθόνες, κατόπιν δεν αναγνώριζε τον ssd οπότε τον ξαναγύρισα στο ide. any ideas; Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2015 από Federacion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 To έχω! ήταν το start στο 0 απλά το επιβεβαίωσα. όταν όμως έβαλα στο bios ahci από ide μου πετάει μπλε οθόνες, κατόπιν δεν αναγνώριζε τον ssd οπότε τον ξαναγύρισα στο ide. any ideas; για να δουλεψει σωστα πρεπει να βαλεις AHCI στο bios και μετα να κανεις εγκατασταση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα