Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Καλημέρα, και καλές γιορτές σε όλους!

Πριν μερικούς μήνες πήρα κι εγώ μια  Samsung UE32F5000. Γενικά οι εντυπώσεις είναι θετικές, ειδικά δεδομένης της σχετικά χαμηλής τιμής της τηλεόρασης (έχει πέσει και αρκετά από τότε που την πήρα).

Έχω όμως μερικά μικρά θεματάκια, το βασικότερα των οποίων είναι:

Συνδέοντας με HDMI καλώδιο είτε bluray player είτε PC (και ενεργοποιώντας τον bluray player ή το PC αντίστοιχα), χάνεται ή υποφέρει σημαντικά το σήμα σε αρκετά ψηφιακά τηλεοπτικά κανάλια (περισσότερο της ΕΔΤ). Έχω δοκιμάσει με δύο-τρεις μάρκες καλωδίων HDMI (φθηνές, ακριβές, με Ethernet & χωρίς, μικρά ή 1.5+ m) και στα δύο διαθέσιμα HDMI ports και πάνω-κάτω βλέπω το ίδιο πρόβλημα. Το σήμα επανέρχεται στα κανονικά του επίπεδα όταν αποσυνδέω το PC ή απενεργοποιώ το Bluray. Tα HDMI καλώδια δεν ακουμπούν στο καλώδιο της κεραίας (που είναι κεντρική). 

Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικά/καμία λύση;

Σημείωση: Της έχω περασμένο το τελευταίο επίσημο firmware (T-MST13DEUC 1021.2) που υπάρχει στο site της Samsung (χρειάστηκε να κάνω εγώ το update, δεν ήρθε με αυτό το firmware). 

Δημοσ.

Περίεργο πρόβλημα, δεν εχει σχέση με το HDMI. Μάλλον το σήμα ειναι υπερβολικά οριακο στην χαμηλοτερη τιμη του και ειναι υπερευαίσθητο σε οτιδήποτε. Μονο με μετρήσεις αυτοί θα επιβεβαιωθεί αυτο. Αν ειναι ετσι η λυση εχει να κανει με την λήψη σου και οχι με την tv.

• Like 1
Δημοσ.

Περίεργο πρόβλημα, δεν εχει σχέση με το HDMI. Μάλλον το σήμα ειναι υπερβολικά οριακο στην χαμηλοτερη τιμη του και ειναι υπερευαίσθητο σε οτιδήποτε. Μονο με μετρήσεις αυτοί θα επιβεβαιωθεί αυτο. Αν ειναι ετσι η λυση εχει να κανει με την λήψη σου και οχι με την tv.

ναι συμφωνώ! το σήμα υποφέρει επειδή είναι ήδη χαμηλή η ισχύς του!

εγώ παράδειγμα,που δεν έχω καλή λήψη fm στην περιοχή μου,μόλις ανοίξω το pc,εξασθενεί ακόμα περισσότερο το σήμα του ραδιοφώνου,και κάνει και παράσιτα,αν είναι κοντά στον υπολογιστή,όσο περίεργο κι αν ακούγεται αυτό!

ένα άλλο θέμα που πρέπει να δείς,είναι αν το πολύμπριζό σου σηκώνει όλα αυτά που του έχεις συνδέσει(άρα ίσως υπάρχει πρόβλημα τροφοδοσίας της tv που μπορεί να την "αναγκάζει" να δουλεύει με μικρότερη ισχύ,και άρα να χάνει σήμα με κάποιο τρόπο....?)(δεν είμαι και εξπέρ σε αυτό το κομμάτι,αλλά δέσ 'το και αυτό,γιατί υπάρχει κάποια πιθανότητα να συμβαίνει!)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Χμ, αρκετά πιθανό αυτό (η κακή λήψη). Έχω δοκιμάσει την (ίδια) TV σε δύο διαφορετικές περιοχές (Πελοπόννησος και Θράκη :P) και παρουσίαζε το ίδιο θέμα και στις δύο περιοχές. Αλλά επίσης και η λήψη των ψηφιακών ήταν είτε απαράδεκτη, είτε οριακά καλή.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...