Kasrith Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Έχω ένα λαπτοπι κανα 2 χρόνια τώρα με 3 users πάνω (γενικό pc του σπιτιού φάση). Στον έναν user, και μόνο σαυτόν, παίζει το ποντίκι. Σαν τρέμουλο και πετάει το loading image χωρίς να τρέχει τίποτα. Τρέμει μόνο στο βελάκι, όχι στο χέρι η τον κέρσορα σε text box/document κτλ. Όταν μπαίνω όμως με άλλο user, μια χαρά όλα κομπλέ. Wtf?
thelos257 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Έχω ένα λαπτοπι κανα 2 χρόνια τώρα με 3 users πάνω (γενικό pc του σπιτιού φάση). Στον έναν user, και μόνο σαυτόν, παίζει το ποντίκι. Σαν τρέμουλο και πετάει το loading image χωρίς να τρέχει τίποτα. Τρέμει μόνο στο βελάκι, όχι στο χέρι η τον κέρσορα σε text box/document κτλ. Όταν μπαίνω όμως με άλλο user, μια χαρά όλα κομπλέ. Wtf? Πες μου με πληρες ονομασια το ονομα του μοντελου του λαπτοπ σου. Μπορεις να κρατησεις τα αρχεια του προβληματικου χρηστη να διαγραψεις τον λογαριασμο και να κανεις νεο και να επαναφερεις τα αρχεια πισω. Απο την αλλη μπορει καποιος καταλαθος να πειραζε καμια ρυθμιση στο ποντικη στον πινακα ελεχου ψαξε το λιγο το πραγμα.
LambisElef Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δες και ποια προγράμματα τρέχουν σε εκείνο το χρήστη. Κάνε και ένα scan με malwarebytes
Kasrith Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Πες μου με πληρες ονομασια το ονομα του μοντελου του λαπτοπ σου. Μπορεις να κρατησεις τα αρχεια του προβληματικου χρηστη να διαγραψεις τον λογαριασμο και να κανεις νεο και να επαναφερεις τα αρχεια πισω. Απο την αλλη μπορει καποιος καταλαθος να πειραζε καμια ρυθμιση στο ποντικη στον πινακα ελεχου ψαξε το λιγο το πραγμα. Έψαξα πίνακα ελέγχου για τις ρυθμίσεις, όλα κομπλέ φαίνονται. Οι χρήστες του pc δεν θα έμπαιναν να πειράξουν ρυθμίσεις. Σκεφτόμουν και εγώ για διαγραφή του χρήστη και επαναφορά, μάλλον αυτό θα κάνω εαν δεν βρεθεί κάποια λύση. Θα το ρίξω πρώτα κανα σκαναρισμα
thelos257 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Έψαξα πίνακα ελέγχου για τις ρυθμίσεις, όλα κομπλέ φαίνονται. Οι χρήστες του pc δεν θα έμπαιναν να πειράξουν ρυθμίσεις. Σκεφτόμουν και εγώ για διαγραφή του χρήστη και επαναφορά, μάλλον αυτό θα κάνω εαν δεν βρεθεί κάποια λύση. Θα το ρίξω πρώτα κανα σκαναρισμα Επεξεραστη μνημη ραμ μοντελο φορητου υπολογιστη ; δωσε τα ολα πληρες μπας και μπορουσουμε να σε βοηθησουμε περισσοτερο, 1
Kasrith Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Επεξεραστη μνημη ραμ μοντελο φορητου υπολογιστη ; δωσε τα ολα πληρες μπας και μπορουσουμε να σε βοηθησουμε περισσοτερο, Γιατί δεν τα βγάζει?
Kasrith Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μου έχει αλλάξει και την αρχική σελίδα του Firefox απο την default Google search σε http://search.conduit.com/?ctid=CT3323737&octid=EB_ORIGINAL_CTID&SearchSource=55&CUI=&UM=2&UP=SP96EF6B3F-118D-42E0-BAE6-FA7D0E7DB8B7&SSPV= Wtf? Μια βοήθεια ωρε...
LambisElef Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μάλλον κάποιο πρόγραμμα που εγκατέστησες έκανε την παραπάνω αλλαγή^. Οπότε, κάνε ένα scan με malwarebytes και ένα καθάρισμα με ccleaner, απεγκατέστησε ότι toolbar έχεις, εκτός αν είναι από google
Acepower Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μου έχει αλλάξει και την αρχική σελίδα του Firefox απο την default Google search σε http://search.conduit.com/?ctid=CT3323737&octid=EB_ORIGINAL_CTID&SearchSource=55&CUI=&UM=2&UP=SP96EF6B3F-118D-42E0-BAE6-FA7D0E7DB8B7&SSPV= Wtf? Μια βοήθεια ωρε... To conduit μάλλον δεν φεύγει με Malwarebytes, ούτε το πιάνουν τα antivirus, τρέξε το Adwcleaner -1Mb προγραμματάκι είναι, δεν θέλει καν εγκατάσταση, απλά τρέχεις το exe, αλλά ξετινάζει όλα αυτά που κάνουν hijack τη start page- και θα καθαρίσεις από το conduit και προς μεγάλη σου έκπληξη και από άλλα πολλά...
LambisElef Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Το malware bytes το είναι; Και το malware bytes "ολα τα πιάνει", χρησιμοποίησε πρώτα λοιπον το malwarebytes Άκυρο, τωρα διάβασα όλο το πόστ, από ταμπλετ ημουν. Ίσως ο από πάνω έχει δίκιο
Kasrith Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 To conduit μάλλον δεν φεύγει με Malwarebytes, ούτε το πιάνουν τα antivirus, τρέξε το Adwcleaner -1Mb προγραμματάκι είναι, δεν θέλει καν εγκατάσταση, απλά τρέχεις το exe, αλλά ξετινάζει όλα αυτά που κάνουν hijack τη start page- και θα καθαρίσεις από το conduit και προς μεγάλη σου έκπληξη και από άλλα πολλά... Με το Adwcleaner καθάρισε και το ποντίκι και το homepage! Thanks Next stop, malwarebytes! Να στε καλά
thelos257 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Πες μου ο λογαριασμος (user account) σου στον υπολογιστη ηταν Διαχειριστης ή με περιορισμους ή με επισκευπτη ; Αν ηταν τα δυο τελευταια τοτε λογικα δεν θα σε αφηνε να δεις την μνημη ραμ και τον επεξεραστη.
Kasrith Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Πες μου ο λογαριασμος (user account) σου στον υπολογιστη ηταν Διαχειριστης ή με περιορισμους ή με επισκευπτη ; Αν ηταν τα δυο τελευταια τοτε λογικα δεν θα σε αφηνε να δεις την μνημη ραμ και τον επεξεραστη. Ναι ο κολλημένος ειναι guest user
thelos257 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Ναι ο κολλημένος ειναι guest user Γι αυτο δεν σε αφηνει να δεις τις ιδιοτητες συστηματος και τις πληροφοριες συστηματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα