Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά και σε εσένα. Εγώ είμαι της γνώμης για το BF4 αλλά και για το Command & Conquer Generals επειδή όντως είναι βαριά games να πας καλύτερα σε μια gtx 780ti...πάτα την σάπια την 290...εκτός εάν θέλεις να μείνεις με την σάπια την AMD πάρε 2 r9 290x.

Βασικα θα προσπερασω τα σχολια για 780ti και 290, τι παει να πει οτι το BF4 ειναι βαρυ παιχνιδι??? Το σηκωνει ανετα μια used Gtx 660 στα 110ευρω το βαρύ που το ειδες???(και προφανως δεν αναφερω used 7970 στα 190ευρω που τρεχει το παιχνιδι στα Ultra με 63+fps :P )

DSC_000128.jpg

Αν χρειάζεσαι και άλλη πες μου.

Αν σου ειναι ευκολο να βγαλεις μια φωτογραφια απο το εσωτερικο του κουτιου και μια με το προγραμμα CPUZ θα βοηθουσε παρα πολυ :) . Το πιο πιθανο αν ισχυουν τα παραπανω που αναφερεις παντως ειναι να θες αλλαγη σε Cpu,Μητρικη,Ram και κουτι στα σιγουρα.

Δημοσ.

Βασικα θα προσπερασω τα σχολια για 780ti και 290, τι παει να πει οτι το BF4 ειναι βαρυ παιχνιδι??? Το σηκωνει ανετα μια used Gtx 660 στα 110ευρω το βαρύ που το ειδες???(και προφανως δεν αναφερω used 7970 στα 190ευρω που τρεχει το παιχνιδι στα Ultra με 63+fps :P )

Αν σου ειναι ευκολο να βγαλεις μια φωτογραφια απο το εσωτερικο του κουτιου και μια με το προγραμμα CPUZ θα βοηθουσε παρα πολυ :) . Το πιο πιθανο αν ισχυουν τα παραπανω που αναφερεις παντως ειναι να θες αλλαγη σε Cpu,Μητρικη,Ram και κουτι στα σιγουρα.

Αν θες τα παντα ολα τερμα με gtx 660 θα εισαι πανω απο 60 fps ολη την ωρα εεε ??? εδω αλλες και αλλες δεν μπορουν...

Δημοσ.

Αν θες τα παντα ολα τερμα με gtx 660 θα εισαι πανω απο 60 fps ολη την ωρα εεε ??? εδω αλλες και αλλες δεν μπορουν...

Εσυ μιλησες οτι το παιχνιδι ειναι βαρυ. Ρωτησες σε τι αναλυση παιζει ο ενδιαφερομενος??? Και οπως ανεφερα εστω οτι οντως δεν το σηκωνει η 660 οπως λες, υπαρχει 7970 με μολις 200ευρω σε Used που το σηκωνει σε ολα Ultra σε αναλυση 1080p με πανω απο 60fps,κατι που μπορεις να επιβεβαιωσεις και απο τα διαφορα benchmarks. Φυσικα και η 7870 πχ σε Used και πιο φθηνη το σηκωνει μια χαρα. Ποιες αλλες καρτες δεν μπορουν να το σηκωσουν....

Δημοσ.

Εσυ μιλησες οτι το παιχνιδι ειναι βαρυ. Ρωτησες σε τι αναλυση παιζει ο ενδιαφερομενος??? Και οπως ανεφερα εστω οτι οντως δεν το σηκωνει η 660 οπως λες, υπαρχει 7970 με μολις 200ευρω σε Used που το σηκωνει σε ολα Ultra σε αναλυση 1080p με πανω απο 60fps,κατι που μπορεις να επιβεβαιωσεις και απο τα διαφορα benchmarks. Φυσικα και η 7870 πχ σε Used και πιο φθηνη το σηκωνει μια χαρα. Ποιες αλλες καρτες δεν μπορουν να το σηκωσουν....

Την gtx 680 εχω της giga και σε 1080 δεν ειναι παντα πανω απο τα 60 ποσο μαλλον σε μεγαλυτερη αναλυση.

Δημοσ.

Την gtx 680 εχω της giga και σε 1080 δεν ειναι παντα πανω απο τα 60 ποσο μαλλον σε μεγαλυτερη αναλυση.

Εγω παλι γιατι βλεπω την συγκεκριμενη να χτυπαει 62fps σε 1080??http://www.guru3d.com/articles_pages/battlefield_4_vga_graphics_performance_benchmark,7.html

Φυσικα με τα σωστα φιλτρα ενεργοποιημενα και επισης αν δεν σου βγαζει σε Ultra 60fps μπορεις να πας σε High που δεν εχει ουσιαστικες διαφορες και να εισαι μια χαρα http://www.bit-tech.net/hardware/graphics/2013/11/27/battlefield-4-performance-analysis/3.

Και στην περιπτωση του ts οπως μπορεις να δεις μιας και το BF4 ειναι και Amd κυριως τιτλος η R9 290 κανει παπαδες σε Ultra Settings.

Δημοσ.

Εγω παλι γιατι βλεπω την συγκεκριμενη να χτυπαει 62fps σε 1080??http://www.guru3d.com/articles_pages/battlefield_4_vga_graphics_performance_benchmark,7.html

Φυσικα με τα σωστα φιλτρα ενεργοποιημενα και επισης αν δεν σου βγαζει σε Ultra 60fps μπορεις να πας σε High που δεν εχει ουσιαστικες διαφορες και να εισαι μια χαρα http://www.bit-tech.net/hardware/graphics/2013/11/27/battlefield-4-performance-analysis/3.

Και στην περιπτωση του ts οπως μπορεις να δεις μιας και το BF4 ειναι και Amd κυριως τιτλος η R9 290 κανει παπαδες σε Ultra Settings.

Και στα high παντως min 57 βλεπω να λεει απο το link που εδωσες...για την 680 παντα στα 1080.

Δημοσ.

εγώ πιστεύω πως θέλεις και 8 gb ram γενικα έκανε βλακεία που πάταξε το παιδί τόσα χρήματα  στην κράτα χωρείς να τρίβει το υπόλοιπο pc  εγώ λεω να πως θέλει αναβάθμιση ολο το pc και τροφοδοτικά και δίσκο και επεξεργαστή και ραμ και κουτά

Δημοσ.

την εχεις ηδη την 290?βγαλε φωτογραφια απο το κουτι και ποσταρε.

Αν χρειάζεσαι και άλλη πες μου.

Εννοει το εσωτερικο να δουμε αν χωραει καν η καρτα στο κουτι αυτο.

Και απο τοτε αλλη φωτογραφια/απαντηση δεν πειραμε....

Και για να τελειωσει η πλακα/δουλεμα 

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους, πρόσφατα έκανα αναβάθμιση το PC μου το οποίο τώρα έχει τα εξής:

Δυστυχώς όμως απαιτητικά παιχνίδια όπως π.χ το Battlefield 4 ή το Command & Conquer Generals κολλάνε αρκετά, γι' αυτό ρώτησα τον θείο μου που είναι λίγο πιο ψαγμένος με αυτά και μου είπε ότι πρέπει να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών ή να βάλω άλλη μία σε CLI. Εσείς τι από τα 2 προτείνετε και ποιό είναι το κόστος της αναβάθμισης; (για να ξέρω περίπου πόσα πρέπει να μαζέψω αύριο στα κάλαντα! :P )

Με μια γρηγορη αναζητηση στο Interner βλεπουμε οτι το συγκεκριμενο παιχνιδι βγηκε στην αγορα το 2003 και 2004  http://en.wikipedia.org/wiki/Command_%26_Conquer:_Generals, και ας βγαλει ο καθενας(εκτως βεβαια αυτων που εγραψαν τα σχετικα)τα συμπερασματα του.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...