Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους, πρόσφατα έκανα αναβάθμιση το PC μου το οποίο τώρα έχει τα εξής:

• Μητρική: Gigabyte EP45-UD3P - Intel P45, Socket 775, ATX, PCI-E 2.0, CrossFireX
  • Επεξεργαστής: Intel Core2 Duo E6400
  • Μνήμες: 4x Apacer 1GB DDR2
  • Κάρτα γραφικών: Gigabyte Radeon R9 290 4GB
  • Τροφοδοτικό: Inter-Tech Energon EPS-1000W CM

Δυστυχώς όμως απαιτητικά παιχνίδια όπως π.χ το Battlefield 4 ή το Command & Conquer Generals κολλάνε αρκετά, γι' αυτό ρώτησα τον θείο μου που είναι λίγο πιο ψαγμένος με αυτά και μου είπε ότι πρέπει να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών ή να βάλω άλλη μία σε CLI. Εσείς τι από τα 2 προτείνετε και ποιό είναι το κόστος της αναβάθμισης; (για να ξέρω περίπου πόσα πρέπει να μαζέψω αύριο στα κάλαντα! :P )

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους, πρόσφατα έκανα αναβάθμιση το PC μου το οποίο τώρα έχει τα εξής:

• Μητρική: Gigabyte EP45-UD3P - Intel P45, Socket 775, ATX, PCI-E 2.0, CrossFireX
  • Επεξεργαστής: Intel Core2 Duo E6400
  • Μνήμες: 4x Apacer 1GB DDR2
  • Κάρτα γραφικών: Gigabyte Radeon R9 290 4GB
  • Τροφοδοτικό: Inter-Tech Energon EPS-1000W CM

Δυστυχώς όμως απαιτητικά παιχνίδια όπως π.χ το Battlefield 4 ή το Command & Conquer Generals κολλάνε αρκετά, γι' αυτό ρώτησα τον θείο μου που είναι λίγο πιο ψαγμένος με αυτά και μου είπε ότι πρέπει να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών ή να βάλω άλλη μία σε CLI. Εσείς τι από τα 2 προτείνετε και ποιό είναι το κόστος της αναβάθμισης; (για να ξέρω περίπου πόσα πρέπει να μαζέψω αύριο στα κάλαντα! :P )

Μισο λεπτο σοβαρα εχεις την R9 290 που κοστιζει 380ευρο μαζι με Core 2 duo????

Δημοσ.

η καρτα ειναι παρα πολυ καλη !!! το προβλημα ειναι ο επεξεργαστης ! αυτον πρεπει να αλλαξεις . βρες απο εδω στις αγγελιες καποιον quad . ο θειος σου σιγουρα ειναι σχετικος?ξερει την συνθεση σου?

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά και σε εσένα. Εγώ είμαι της γνώμης για το BF4 αλλά και για το Command & Conquer Generals επειδή όντως είναι βαριά games να πας καλύτερα σε μια gtx 780ti...πάτα την σάπια την 290...εκτός εάν θέλεις να μείνεις με την σάπια την AMD πάρε 2 r9 290x.

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά και σε εσένα. Εγώ είμαι της γνώμης για το BF4 αλλά και για το Command & Conquer Generals επειδή όντως είναι βαριά games να πας καλύτερα σε μια gtx 780ti...πάτα την σάπια την 290...εκτός εάν θέλεις να μείνεις με την σάπια την AMD πάρε 2 r9 290x.

ναι μωρε σαπια....λοιπον TS αγοραζεις εναν core2quad και δεν θα εχεις κολληματα

Δημοσ.

TROLL DETECTED! ignore and ban him plz!

• Like 1
Δημοσ.

ο θειος σου ο ψαγμενος σου ειπε να αναβαθμισεις την καρτα γραφικων?

την εχεις ηδη η σκεφτεσαι να την παρεις?

ναι και να πιάνει 95+ βαθμούς σε BF4...

Ban επειγοντως.

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, απ' ότι φαίνεται πρέπει να αλλάξω και τα δύο. Ωστόσο στην προηγούμενη αναβάθμιση δεν άλλαξα τον επεξεργαστή γιατί ο θείος μου μου είπε ότι πρέπει να δώσω περισσότερα χρήματα στην κάρτα γραφικών ώστε να παίζω παιχνίδια, αφου ο επεξεργαστής δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο στα παιχνίδια.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, απ' ότι φαίνεται πρέπει να αλλάξω και τα δύο. Ωστόσο στην προηγούμενη αναβάθμιση δεν άλλαξα τον επεξεργαστή γιατί ο θείος μου μου είπε ότι πρέπει να δώσω περισσότερα χρήματα στην κάρτα γραφικών ώστε να παίζω παιχνίδια, αφου ο επεξεργαστής δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο στα παιχνίδια.

λοιπον 1) δεν θα αλλαξεις καρτα! 2)βαλε εναν core2quad . απο κει και περα κανε οτι θες . ας οψονται οι τρολαδες που προτεινουν οτι μακακια θελουν . ο επεξεργαστης ΦΥΣΙΚΑ και παιζει ρολο στα παιχνιδια

• Like 2
Δημοσ.

λοιπον 1) δεν θα αλλαξεις καρτα! 2)βαλε εναν core2quad . απο κει και περα κανε οτι θες . ας οψονται οι τρολαδες που προτεινουν οτι μακακια θελουν . ο επεξεργαστης ΦΥΣΙΚΑ και παιζει ρολο στα παιχνιδια

Γιατι αν παρει ενα Fx 6300 ή 8320 καινουργιο δεν θα κανει δουλεια??Ενταξυ θα χρειαστει και μητρικη αλλα αν δεις ολο το συστημα,και δεν μας δουλευει θελει πολυ μεγαλη δουλεια,απο την Cpu μεχρι τις Ram.

αν μιλησω θα γινω κακος ως συνηθως.....NVIDIA TROLLERS.ΟΥΣΤ.το ignore εχει ηδη γινει

Εγω παντως που μιλαγα σε κατι τετοιες περιπτωσεις καποιοι με ειχαν βγαλει τρελο και οτι προκαλλω και ειμαι επιθετικος απεναντι τους....

DSC_000128.jpg

Εννοει το εσωτερικο να δουμε αν χωραει καν η καρτα στο κουτι αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...