Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν μπορεις να μου πεις και το γιατι για να καταλαβω κιολας...θα μου πεζει τα καινουρια παιχνιδια πχ ασσασινς brotherhood , revelations ,3??call of duty το καινουριο??

αλλες προτασεις για καρτα γραφικων παιδια??κατω απο 30 αν γινεται γιατι ειναι δυσκολοι καιροι???χρονια πολλα και καλη χρονια κιολας με υγεια και χαρα παιδια..!!

Στα λεφτα αυτα δεν υπαρχει τιποτα για την χρηση που  θες.

• Like 2
Δημοσ.

Μάζεψε κάτι παραπάνω να βάλεις 1-2 μεταχειρισμένα πραγματάκια αλλά αν θες να παίζεις σύγχρονα παιχνίδια καλύτερα να το σκεφτείς για ολική αλλαγή.

• Like 1
Δημοσ.

υπαρχει μια 8800 στα 25 ευρω μεταχειρησμενη στις αγγελιες και γενικα σαυτα τα λεφτα κοιτας για μεταχειρησμενη..αμα βρεις και καμια gtx 260 κατω απο 50 ευρω.Δε βλεπω να γραφεις το τροφοδοτικο ομως.Επισης κοιτα παλι και για μεταχειρησμενη ραμ 1Χ2gb ddr2 σε 10-15ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

τι μου προτεινετε τελικα εσεις παιδια??διαθετω μονο 30 ευρω

me 30-40 ευρω βρισκεις μια 4850 η' μια 4870 μεταχειρισμενη εδω στις αγγελιες  (κυριως την πρωτη σε αυτα τα λεφτα)

Δημοσ.

πανω πανω περιπου στη μεση της σελιδας λεει στο 3ο μενου ΑΓΓΕΛΙΕΣ πωληση ζητηση . με μια 4850 θα εισαι καλα (στο λεω ως πρωην-δυστυχως-κατοχος της , ας οψεται το κωλοτροφοδοτικο που ειχα) . ποιο τροφοδοτικο ειπαμε εχεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...