Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια ειμαι καινουριος στο φορουμ και θα ηθελα να αγορασω μια καρτα γραφικων την πιο φτηνη που υπαρχει αλλα δεν ξερω πιες καρτες τεριαζουν με το συστημα του υπολογιστη μου

Δημοσ.

οπα ναι ξεχασα σορρυ φιλος λοιπον τα γραφω οπως μου τα λεει στο everest γιατι δεν ξερω τι σημαινουν μερικα..

Motherboard Name    Gigabyte GA-945GM-S2 v1  (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)

CPU Type    DualCore Intel Core 2 Duo E6400, 2133 MHz (8 x 267)

System Memory    1015 MB  (DDR2-533 DDR2 SDRAM)

Video Adapter    Intel® 82945G Express Chipset Family  (256 MB)..

ελπιζω να σας καλυψα...

Δημοσ.

αν μπορεις να μου πεις και το γιατι για να καταλαβω κιολας...θα μου πεζει τα καινουρια παιχνιδια πχ ασσασινς brotherhood , revelations ,3??call of duty το καινουριο??

Δημοσ.

αν μπορεις να μου πεις και το γιατι για να καταλαβω κιολας...θα μου πεζει τα καινουρια παιχνιδια πχ ασσασινς brotherhood , revelations ,3??call of duty το καινουριο??

μισο λεπτο . θες να παιζεις τετοια παιχνιδια με αυτην συνθεση?δεν γινεται!θα εχεις πολλα κολληματα . εχεις δυνατοτητα να πας σε αναβαθμιση του ολου συστηματος?

Δημοσ.

ναι αλλα εγω με την nvidia geforce 7600gt 256 mb μια χαρα επεζα αυτα τα παιχνιδια εκτος το ασσασινς 3 και δεν μου κολουσε πολυ κατεβαζα μονο τα γραφικα τα πιο χαμηλα και ηταν ολα οκ

Δημοσ.

Γεια σας παιδια ειμαι καινουριος στο φορουμ και θα ηθελα να αγορασω μια καρτα γραφικων την πιο φτηνη που υπαρχει αλλα δεν ξερω πιες καρτες τεριαζουν με το συστημα του υπολογιστη μου

Ναι τα δυο δεν στεκουν μεταξυ τους :D

που μπορω να το βρω αυτο στον υπολογιστη μου για να σου πω γιατι δεν ξερω

Ανοιγεις το πλαινο καπακι του κουτιου του υπολογιστη και κοιτας το μοντελο που γραφει πχ Corsair AX 760 κλπ.

Δημοσ.

αλλες προτασεις για καρτα γραφικων παιδια??κατω απο 30 αν γινεται γιατι ειναι δυσκολοι καιροι???χρονια πολλα και καλη χρονια κιολας με υγεια και χαρα παιδια..!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...