nikosgkil Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Πρόσφατα πέρασα μία καινούργια κάρτα γραφικών η οποία έχει υποδοχή για εξωτερική τροφοδοσία, και επειδή στην συσκευασία δεν υπήρχε το αντίστοιχο καλώδιο, την σύνεδεσα και άνοιξα τον υπολογιστή. Αυτό που βλέπω είναι πως δεν την αναγνωρίζει. Το πιο πιθανό είναι να μην την βλέπει γιατί δεν παίρνει ρεύμα σωστά; Ευχαριστώ. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2013 από nikosgkil
nikosgkil Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Σωστά. Σε ευχαριστώ. σήμερα της έδωσα τροφοδοσία με το καλώδιο π έχω στα συνημμένα.(συγγνώμη για την ανάλυση, έκανα την συμπίεση κατά λάθος σε πολύ χαμηλή ποιότητα) Το πρόβλημα μου όμως συνεχίστηκε. Η μητρική δεν αναγνωρίζει την κάρτα γραφικών. Τι μπορεί να γίνεται; Χάλασε η θύρα;; Τώρα το μοντέλο της μητρικής δε το θυμάμαι. Η κάρτα πάντως είναι η radeon hd7770 1GB
SolicitedCrib4 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Γιατί να της δώσεις ρεύμα με ανταπτορα; Το τροφοδοτικό σου δεν έχει εξάπινο για pci;
SolicitedCrib4 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Η κάρτα δουλεύει ή οχι; Δηλαδή τα ανεμηστηράκια της γυρνάνε όταν ανάβεις το pc;
nikosgkil Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 ναι ναι κανονικα.. τη δοκιμασα κ σε αλλον υπολογιστη κ την αναγνωρισε κατευθειαν...
SolicitedCrib4 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μήπως η μητρική σου έχει ρύθμιση απο το bios για το αν θα χρησιμοποιεί την onboard ή την κάρτα απο το pci;
nikosgkil Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μπα δε νομίζω να είναι αυτό γιατί πριν είχα άλλη κάρτα η οποία χάλασε.. Γι αυτό και πήρα αυτήν..
VasKag Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 αν η μητρικη σου εχει 2 θυρες για καρτα γραφικων, δοκιμασε στην αλλη.
WalkerSW Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Πιο τροφοδοτικο έχεις και ποια μητρική??? Αν δεν μας λες ουτε τα βασικά πως ακριβώς να σε βοηθήσουμε?
nikosgkil Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Πιο τροφοδοτικο έχεις και ποια μητρική??? Αν δεν μας λες ουτε τα βασικά πως ακριβώς να σε βοηθήσουμε? Χίλια συγγνώμη για την καθυστέρηση, δεν είχα πρόσβαση σε ιντερνετ. Η μητρική μου είναι αυτή: http://www.asrock.com/mb/Intel/P4FSB1333-650/ Τώρα για το τροφοδοτικό, θα σε γελάσω..:/
WalkerSW Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Τώρα για το τροφοδοτικό, θα σε γελάσω..:/ Ανοιξε το κουτι και δες το ταμπελακι , η βαλε φωτο εδω.
nikosgkil Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Το ταμπελακι απλά λέει τα ρεύματα.. Κάτσε να βγάλω φωτο για να βάλω. Σε ευχαριστώ Ότι να ναι!!!! Σόρρυ, μπροστά στα μάτια μου ήταν και δε το είχα δει. Innovator 450W MAX Και μάλλον είναι αυτό: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.700154 Επίσης, να σας πω τι άλλο έχω κάνει μέχρι στιγμής. Μπήκα στο BIOS, και η επιλογή για Graphics Adapter είναι στο: PCI Express. Επίσης, δοκίμασα να συνδέσω μία πιο παλιά πλήρως λειτουργική κάρτα γραφικών, η οποία δεν χρειάζεται εξωτερική τροφοδοσία και η μητρική δεν την βλέπει καν. Μήπως κάηκε το slot της μητρικής? Αν ναι, υπάρχει τρόπος να δω αν κάηκε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα