galactic Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Γνωρίζετε εάν σε καινούριο σύστημα (desktop pc που μου έγινε δώρο) αυξήσω τη ram και αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών προσθέτοντας άλλη από μόνος μου (ξέρω πως να το κάνω) θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση??
terry308 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Εξαρτάται από που έχεις εγγύηση Κανονικά το κάθε κομμάτι έχει τη δική του εγγύηση , αν υπάρχει απόδειξη , που λογικά θα υπάρχει. Αλλά κάποιες εταιρίες (Πλαίσιο/eshop κτλ) ορίζουν το άνοιγμα του κουτιού σαν επέμβαση και χάνεται η εγγύηση εκτός κι αν αυτή (επέμβαση) γίνει από αυτούς με το αντίστοιχο κοστολόγιο ... συνήθως έχουν ένα αυτοκόλλητο στο πλαϊνό φύλλο του κουτιού σαν "ασφάλεια" , αυτό όταν έχει χαρακτηριστεί σαν turbo-x και innovator αντίστοιχα.
galactic Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Ο υπολογιστής δεν είναι φτιαγμένος κομμάτι κομμάτι αλλά αγοράστηκε κομπλέ (dell σύστημα)
WalkerSW Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Το καλύτερο που έχεις να κανεις είναι να παρεις ένα τηλέφωνο στην dell και να ρωτησεις.... Αν και δεν νομιζω οτι θα υπαρχει πρόβλημα...
terry308 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Το καλύτερο που έχεις να κανεις είναι να παρεις ένα τηλέφωνο στην dell και να ρωτησεις.... Αν και δεν νομιζω οτι θα υπαρχει πρόβλημα... +1 Σε laptop dell που ήθελα να πάρω για φίλο και να αλλάξουμε μνήμες και δίσκο σε ssd , οι τεχνικοί της dell μου είπαν ότι δεν χάνεται η εγγύηση γιατί το θεωρούν αναβάθμιση , σε σταθερό καλύτερα να πάρεις τηλέφωνο .
galactic Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ. Το θέμα είναι ότι τηλεφωνώ στη dell αλλά ή έχει τεράστια αναμονή ή δεν είναι κάποιος στην άλλη άκρη της γραμμής. Μένω στην αναμονή περ. 15 λεπτά, μετά βαριέμαι και το κλείνω..
galactic Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Συνεχίζω εδώ το θέμα καθώς δεν βρήκα κάποιο σχετικό post. Θέλω να θίξω το θέμα support της dell για το οποίο τόσα θετικά έχουν γραφεί. Τονίζω ότι δεν έχω λόγους να αμφισβητώ το service τους και την όλη εξυπηρέτηση (on site κλπ) αν και ευτυχώς δεν τα έχω δοκιμάσει (χρησιμοποιώ χρόνια laptop, πλέον και desktop της dell). Σήμερα είναι η 3η μέρα που τηλεφωνώ στο tech support της dell. Περιμένω στην αναμονή >20' χωρίς αποτέλεσμα και αρχίζω να σκέφτομαι πολύ σοβαρά εάν είναι κάποιος στην άλλη πλευρά της γραμμής. Επίσης έχω στείλει mail με το ερώτημά μου χωρίς επίσης απάντηση (ή αυτοματοποιημένο mail ότι το έχουν λάβει κλπ κλπ). Οκ είναι μέρες γιορτινές αλλά να ζητήσω συτγγνώμη, εγώ δεν το καταλαβαίνω ως δικαιολογία. Οι μέρες που τηλεφωνώ είναι εργάσιμες αλλά εάν δεν είναι κάποιος για να απαντάει, θα μπορούσαν να έχουν έναν τηλεφωνητή ώστε να μην περιμένω μάταια στην αναμονή. Και αφού είπα λίγο τον off topic πόνο μου, λίγο στο θέμα μας. Τι κάρτα γραφικών έχετε να μου προτείνετε για gaming γύρω στα €250 (αυτή τη στιγμή έχει μια onboard)?? Άνοιξα το κουτί και είδα ότι το τροφοδοτικό είναι 275W. Εάν αλλάξω την κάρτα με μια αυτόνομη ισχυρή θα αντέξει το σύστημα?? Ευχαριστώ και Καλή Χρονιά σε όλους!!
terry308 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Ποιόν υπολογιστή έχεις;; Χρειάζεται τροφοδοτικό για κάποια αυτόνομη κάρτα γραφικών τα 275w είναι λίγα Τι μοντέλο είναι ;; Αν είναι κανονικό μέγεθος (το τροφοδοτικό) δεν θα έχεις πρόβλημα , αν είναι μικρό εκεί θα ανέβει το κοστολόγιο ... Σήμερα είναι κλειστά κανονικά , αύριο δοκίμασε .
galactic Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Έχω αυτόν: http://www.skroutz.gr/s/3560547/Dell-Optiplex-7010-MT-i7-3770-4GB-500GB-FreeDos.html Το θέμα είναι ότι ο υπολογιστής είναι καινούριος και δεν θέλω να πιάσω να αλλάζω τα πάντα. Μπορώ να βάλω κάτι αξιοπρεπές που να το σηκώνει το τροφοδοτικό?? Ή αλλιώς τι άλλο μπορώ να κάνω??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα