EXoRCiST Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Τι είδους μουσική σας αρέσει να ακούτε περισσότερο; Σε ποιες περιστάσεις και κάτω από ποιες συνθήκες; Εγώ ανέκαθεν προτιμούσα τη Ροκ μουσική για όλες τις ώρες, αλλά τώρα τελευταία που είμαι λίγο χάλια ψυχολογικά, σα να με εκφράζει κάπως καλύτερα το ελληνικό έντεχνο. What about you?
DJ_XLR8 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Βασικά, μου αρέσει να ακούω χορευτική μουσική & πιο συγκεκριμένα House. Συνήθως όταν είμαι πολύ down ακούω house κομματάκια αρκετά δυνατά ώστε να μου φτιάξουν λίγο το κέφι, μπορώ να πω οτι ξεχνιέμαι. ¨Ωστόσο, ακούω & επιλεγμένα chill out κομμάτια όχι για πολύ όμως, άντε κανά 2-3. Απο ελληνικά δε το συζητάω, είτε έντεχνο, είτε λαικό, είτε λαικοpop ... είναι σα να μου κάνεις το τέλειο βασανιστήριο! Δε ξέρω, εδώ & πολλά χρόνια έχω κολλήσει, αλλά μ' αρέσει αυτό το κόλλημα & νομίζω οτι στην ηλικία που είμαι δύσκολα θα ξεκολλήσω.
Morfeas2 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Κυρίως Rock και Heavy Metal ανάλογα τη φάση και την στιγμή. ΤΟν τελευταίο καιρό ακούω κυρίως Heavy Metal. Κατά καιρούς όμως ακούω και Ελληνικό έντεχνο, παλιό ρεμπέτικο αλλά και κλασσική (Baroque).
hawkj83 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 mia apo ola edw... :roll: eimai anoixtos se ola ta eidh! :roll:
PeiramatoZwo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Kai ego polla eidi apo rock, pop, mainstream , house kai fysikia reggae kai ska :) ellinika asto kalytera ...
Cristina Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Νομίζω πως ο EXoRCiST όταν έκανε το topic ήθελε να πει: "Τί μουσική ακούτε και γιατί;" Δηλαδή, πως επιλέγετε την μουσική που ακούτε, τι είναι αυτό που σας προκαλεί να την επιλέξετε.
UserX Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 ego eimai pali sta gousta tou DJ_XLR8 House kata protimisi. Elliniki laiki makria! mpliax. parola afta mou aresei arketa i elliniki rock! Kai entexno mexri kapoio orio. Apo kei kai pera akouo kai rock kai pop. Trelainomai episeis gia reggae! Se eidikes peristaseis, kalokairaki,paralia kai etsi... stis idies faseis mou aresei na akouo kai ethnic, chill out. Den akouo katholou metal.
Fidelio Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Μάλλον ο όρος έντεχνη αναφέρεται σε ένα είδος μουσικής το οποίο προορίζεται περισσότερης προσοχής από το ακροατήριο. Μάλιστα έχει σημασία τόσο τα όργανα που θα χρησιμοποιηθούν , και στην Ελλάδα έχει σημασία να χρησιμοποιηθούν κάποια συγκεκριμένα όργανα, ενώ ο στίχος παίζει καθοριστικό ρόλο και πόσο δύσκολος είναι ο Ελληνικός στίχος, ε; Αν όμως έχει κάτι να μας πει δεν νομίζω ότι είναι συγκρίσιμος με τον στίχο άλλου είδους μουσικής , άλλωστε στην Ελλάδα μεγαλώσαμε οι περισσότεροι… Κατά καιρούς ακουω έντεχνο Ελληνικό και ιδιαίτερος καλλιτέχνης για μένα είναι ο Χρήστος Θηβαίος, δεν κρατιέμαι αναφέρω κάποιους στίχους του : Και μπροστά απ’ τους κολασμένους περνάω εγώ σαν μια σκιά που σεργιανάει στον Άδη τη δικιά σου μυρωδιά Κι είναι λέω ο παράδεισος για μας αγάπη μου μικρή να μοιραζόμαστε τούτη την κόλαση μαζί ….Ημερολόγιο. Δυστυχώς δεν μπορώ να σας αποτυπώσω και τον ήχο … Ακούω και έντεχνη-Ελληνική εν τέλει, γιατί πολλές φορές με τρομάζει με τις αλήθειες της, που προσωπικά λαμβάνω περισσότερο από κάθε άλλο είδος!! και κάτι τελευταίο… Η μουσική "ντύνει" τη ζωή μας , συνοδεύοντας ταινίες, σίριαλ, αλλα και στο φαγητό μας, την οδήγηση, τον καφέ μας. Μας τυλίγει μέσα στην αύρα της..... Michel Chion
Xvipes Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2003 kai eimai tis house sxolis(den ennow ta beatakia twn club stilaki destijl).tin house mousiki tin akouw otan einai normal psixologika.twra an eimai down tha akousw kai to elliniko to klapsariko alla kai to rockaki me ta wraia vocals Twra giati akouw house einai allo thema.mporw na pw oti epsaksa polla idi(uplifting,trance,psychedelic-trance,rock,ellinika kai alla polla)kai kateliksa stin house epeidi mou aresei o rithmos tis alla den katakrinw kanena idos mousiki(ektos apo p.x kana death metal)pisteyw pws kathe idos einai gia analogi peristasi kai oxi ena mono idos 'i ola ta idi opote nane apla egw ksexwrizw tin house giati tin akouw perissotero.sorry gia to megalo post...thanx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.