Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Tab 3 (Τ311) 8.0 3G 16GB ή Toshiba Encore (WT8-A-102) 8" 32GB

sam sam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

post-72592-0-94323500-1388433366_thumb.jpgvs.pngpost-72592-0-45767200-1388433364_thumb.jpg

Θέλει να πάρει η αδερφή μου ένα tablet. Προορίζεται για χρήση κυρίως internet και τα βασικά. Δεν έχει δικό της υπολογιστή και οτι κάνει, το κάνει από τον δικό μου...

Είμαι ανάμεσα στο Samsung Galaxy Tab 3 (Τ311) 8.0 3G 16GB με την 3G έκδοση (απο το οποίο θα μπορεί να κάνει και κανένα τηλ με χρήση bluetooth) ή το Toshiba Encore (WT8-A-102) 8" 32GB το οποίο όμως δεν είναι 3G... 

Το ένα έχει android ενώ το άλλο windows. στην τιμή είναι πάνω κάτω τα ίδια (300 - 330) ...

https://www.skroutz.gr/comparelists/1105?compare=4207508%2C3575850

Το Toshiba, αν και έψαξα δεν το βρήκα με μικρότερη μνήμη (για καλύτερη τιμή)...

Πείτε καμιά γνώμη μήπως και βγάλω καμιά άκρη  :-) .

Επεξ/σία από sam sam
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν θες το 3g πας σε κάποιο με 3g. Όχι το galaxy tab όμως, είναι υπερτιμημένο. Το LG g2 είναι καλύτερη επιλογή από το tab.

Το Toshiba encore από την άλλη κάνει τα υπόλοιπα να μοιάζουν με παιχνιδάκια μιας και μιλάμε για φουλ γουιντοους 8.1 σύστημα.

Από τη στιγμή που δεν έχει υπολογιστή ή πρόταση μου είναι το Windows τάμπλετ. Επίσης στο ίδιο price παίζει Dell venue 8 Pro και στα 30€ πάνω το Asus t100 που είναι 10 ίντσες μαζί με πληκτρολόγιο.

Τα windows tablets με full windows os  δεν νομιζω να συγκρινονται με οτιδηποτε αλλο αυτη τη στιγμη... πραγματικα κανουν οτι κανει ενα tablet και τρεχουν εξεζητημενες εφαρμογες των windows... πολυ καλυτερο απο οτιδηποτε !!!! και σφαιρατο!

και εγώ πιστεύω πως το galaxy είναι είναι υπερτιμημένο. . . Ο μόνος λόγος που το σκεφτόμουν ήταν το 3G που έχει...

Το lg g tab 8,3 δεν το είχα προσέξει, αν και με έχει βάλει σε σκέψεις, κλείνω προς το Toshiba Encore.

το Dell venue 8 Pro το είχα δει, αλλά μου έκανε λίγο καλύτερο το toshiba.

Δεν ξέρω έχω μπερδεύει :) ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...