rafinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σας παιδιά και Χρόνια πολλά! Εχθές εκανα account στο google analytics και δημιούργησα προφίλ για το blog μου στο blogger. Έβαλα τον κώδικα που μου έδωσε μέσα στο <head> αλλά το real time δεν μου εμφανίζει κάτι παρόλο που έβαλα επίτηδες άτομα να μπουν για να δω αν δουλεύει... Στο Audience μου δείχνει τα visits μετά από 24 ώρες... αλλά το real time πάπαλα Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει;
vacilis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Καλημερα και Χρονια πολλα, Καταρχας ειναι καλυτερα αν βαλεις τον κώδικα λιγο πριν απο το </body> στο τελος. Και μετα δες αν τα εμφανίζει σωστα.
macabre_sunsets Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Εάν γίνεται χρήση της "Asynchronous" έκδοσης των Gοοgle Analytιcs, τότε καλό είναι να μπεί πριν κλείσει το </head> και όχι πριν κλείσει το </body>. Στο Audience, έχεις επιλέξει τις σωστές ημερομηνίες (πάνω δεξιά); Εξ' ορισμού, αν δεν κάνω λάθος, εμφανίζει μέχρι τα χθεσινά αποτελέσματα. Έχεις δοκιμάσει να δεις την ιστοσελίδα από κινητό/ταμπλέτα;
rafinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά παιδιά! Ευχαριστώ πολύ! Μέσα στο </body> δουλεύει καλύτερα και πέρασα και τον κωδικό που δίνει το google analytics για κάθε ιστότοπο της μορφής "UA-...." στο πεδίο "Αναγνωριστικός αριθμός ιδιότητας ιστού Analytics" που βρίσκεται στο Ρυθμίσεις->Άλλο->Google Analytics (το τελευταίο είναι επικεφαλίδα) που έχει το blogger και από τότε δουλεύει μια χαρά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα