TheLordOne Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Παιδια οταν πηγαινω στο mail στο ios 7 μου βγαζει κανονικα τα email μου και οταν παταω στο inbox μου γραφει cannot get mail, the connection to the server failed! Ξερετε τι παιζει? Τι να κανω για να φτιαξει?
basilis5 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 τι λογαριασμο email εχεις; καινουργιο το τηλ; μηπως εχεις gmail και πηγες με exchange;
TheLordOne Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 hotmail εχω! Στους αλλους λογαριασμους ειναι κομπλε ειδα!
TheLordOne Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 παιδια λυθηκε το θεμα με την διαγραφη και δημιουργια ξανα απο την αρχη μαλλον καποιο κολλημα θα ηταν. 1
ramarg Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 παιδια λυθηκε το θεμα με την διαγραφη και δημιουργια ξανα απο την αρχη μαλλον καποιο κολλημα θα ηταν. t το παθαινει οταν αλλαζεις κωδικο στο μαιλ κ εχεις αλλο κωδικο περασμενο στο αππ...αν αλλαξεισ κωδικο απλα πηγαινε στις ρυθμισεισ μαιλ,και στο λογαριασμο απλα βαλε το νεο κωδικο κ πατα αποθηκευση...αυτο ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα