kourentaradiocom Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχω ένα domain σε μια ελληνική εταιρία και θέλω να το μεταφέρω σε σε μια ξένη και συγκεκριμένα στην Contabo. Το domain έιναι .gr και λήγει σε 1 χρόνο. Αν το μεταφερώ τώρα πρέπει να πληρώσω για ανανέωση σε αυτήν την εταιρία? Ευχαριστώ!
SlackulatoR Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 http://contabo.com/?show=faq#17 I want to transfer a domain to ContaboTransferring a domain to us is child's play. You can use the same order form as for a new domain. You can enter the auth code in this form, too. If you do not have the auth code for the domain, yet, it's no problem to place the order for the domain and to send us the auth code seperately via e-mail at a later point of time. We can only start the transfer of a domain once we have received the auth code. Οπότε κάνε αυτό που σου λέει και βλέπεις στο email που θα σου στείλουν τι παίζει στις οδηγίες. Έτσι όπως το βλέπω μάλλον θα πρέπει να πληρώσεις εφόσον ξεκινάει νέο συμβόλαιο.
akis_fc Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχω ένα domain σε μια ελληνική εταιρία και θέλω να το μεταφέρω σε σε μια ξένη και συγκεκριμένα στην Contabo. Το domain έιναι .gr και λήγει σε 1 χρόνο. Αν το μεταφερώ τώρα πρέπει να πληρώσω για ανανέωση σε αυτήν την εταιρία? Η ανανεωση του .gr domain name δεν εχει σχεση με την υπηρεσια μεσω της οποιας το εχεις καταχωρησει, αν θα χρεωθεις κατι για τη μεταφορα εχει να κανει με το τι χρεωσεις μεταφορας εχει η καθε εταιρια και οχι με την ανανεωση του domain name. 1
kourentaradiocom Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Σας ευχαριστώ και τους δύο.
CyberCr33p Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 To πιο πιθανό πάντως είναι η contabo να μην υποστηρίζει την κατάληξη .gr , μπορείς όμως να κρατήσεις το domain στον τωρινό σου καταχωρητή και απλά να αλλάξεις εταιρία για το hosting.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα