Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω κατι.

Ειχα ps3 το slim 160GB αλλα το πουλησα πριν 2 χρονια.

Tωρα βλεπω να βγαινουν τα super slim που ξεκινάνε απο 12 gb.

Αμα παρω καποιο τετοιο δεν θα χρειστουν μερικα games installs, patch updates, αναβαθμήσεις λειτουργικου firmware κτλπ.

Θα φτάσουν τα 12gb?

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχει πλεον σε πολυ καλη τιμη bracket και το Public. To δικο μου το ειχα παρει απο αγγλια μεσω ebay και το ειχα πληρωσει 15.

Tα υπολοιπα ειναι στα 15+ http://www.skroutz.gr/c/109/gamepads.html?keyphrase=bracket+ps3

Εκτος απο εδω που ειναι το πιο φθηνο απο ολα και απο το Public αλλα ειναι στην Κρητη. http://www.e-sakelaris.gr/playstation/ps3axesouar/sonyps3%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B7%CE%B5%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85

Δημοσ.

Αναλυτικά εχω πάρει(Public)

με 10Ε ,metal gear solid4 , bioshock 2 , castlevania lords of shadow, heavy rain, resident evil 5, god of war 3.

με 6Ε , killzone3, uncharted 1, deus ex, resistance 2.

Eπισεις έχω δώσει 30Ε στο psn+ από οπού έχω γύρω στα 25 παιχνιδια(uncharted 3 ,demons souls, far cry3 ,metal gear rising ,devil may cry, borderlands2 και πολλα άλλα)

Σύνολο 114Ε

GranTurismo, killzone2, uncharted2 ήταν μαζί με την κονσόλα την οποία ειχα πάρει 160Ε

Ποιο απο αυτα τα "παλιά" παιχνιδια" δεν άξιζε τα λεφτα που έδωσα?

Με γεια σου με χαρά σου φίλε μου. Δε σου έκανα κριτική στο οτι αγοράζεις παιχνίδια.

Δε με καταλαβαίνεις και αυτό είναι εμφανές. Σου απάντησα την 1η φορα σε κάτι στο οποίο είχε ήδη υπάρξει διαφωνία και απαντηθεί μόνο και μόνο γιατι είχες καταλάβει λάθος τα λεγόμενα μου. Τωρα συνεχίζεις παραφράζοντας αυτά που λέω (bold).

Θα παρω πίσω λοιπόν αυτό το ρημαδοπαλιά παιχνίδια που είπα αφου χτυπάει τοσο άσχημα. Το είπα έχοντας στον νού μου οτι σε λίγο καιρό θα βγαίνουν παιχνίδια για ps4 x1 και το μάτι θα συνηθίσει στη νέα γενιά. Λές να θεωρώ παλιό το last of us που δεν έχω παίξει καν και μάλιστα μάλλον, έχει τα καλυτερα γραφικά που έχω δει στο ps3?

Αν θεωρείς οτι εγώ δε τα λέω καλά πάω πάσο. μπορεί να έχεις και δίκιο.

Δημοσ.

Με γεια σου με χαρά σου φίλε μου. Δε σου έκανα κριτική στο οτι αγοράζεις παιχνίδια.

Δε με καταλαβαίνεις και αυτό είναι εμφανές. Σου απάντησα την 1η φορα σε κάτι στο οποίο είχε ήδη υπάρξει διαφωνία και απαντηθεί μόνο και μόνο γιατι είχες καταλάβει λάθος τα λεγόμενα μου. Τωρα συνεχίζεις παραφράζοντας αυτά που λέω (bold).

Θα παρω πίσω λοιπόν αυτό το ρημαδοπαλιά παιχνίδια που είπα αφου χτυπάει τοσο άσχημα. Το είπα έχοντας στον νού μου οτι σε λίγο καιρό θα βγαίνουν παιχνίδια για ps4 x1 και το μάτι θα συνηθίσει στη νέα γενιά. Λές να θεωρώ παλιό το last of us που δεν έχω παίξει καν και μάλιστα μάλλον, έχει τα καλυτερα γραφικά που έχω δει στο ps3?

Αν θεωρείς οτι εγώ δε τα λέω καλά πάω πάσο. μπορεί να έχεις και δίκιο.

Ουτε εγω ειχα πρόθεση να σου ασκήσω κριτική επειδη έχεις cfw ,αλλωστε  ολες τις προηγούμενες κονσολες μου τις ειχα "σπασει"!

Απλα σου έγραψα αναλυτικά πως μου κατεβαίνει 3-4Ε το παιχνίδι ,που πιστεύω σε αυτη την τιμή αξίζει.Ποσο πια πιο φθηνα να αγοράζεις ενα παιχνίδι?

Οσον αφορα τα γραφικά, πολλα χρόνια τωρα τα pc ειναι πολύ μπροστά απο τις κονσόλες αλλα δεν έτρεξαν ολοι στα pc.

Καταλαβαίνω πολυ καλά τι θες να πεις ,υπαρχει μια συνεχής επιθυμία απο ολους για καλύτερα γραφικά ,δυνατότερα μηχανήματα κτλ αλλα επειδη ειμαι και κάποιας ηλικίας και θυμαμαι οταν παίζαμε σε SRT τηλεορασεις με μονοφωνικό ήχο  και μια χαρα απολαμβαναμε το παιχνιδι ,τώρα οταν δω κάποιους που πρέπει να εχουν 40 ιντσών fullhd οθονη με fullhd γραφικά και 5.1 ηχο  αλλιώς το παιχνιδι δε λεει το θεωρώ πολυ υπερβολικό καθώς χάνουμε την ουσία(gameplay) και κοιτάμε το περιτύλιγμα και αυτο κανει κακό στι βιομηχανία του  gaming .

.

• Like 1
Δημοσ.

Για να πώ και την αλήθεια δε το ήξερα καθόλου για τα μεταχειρισμένα όπως και για αυτά που αγοράζεις μέσω internet.

Όλα αυτα που είπες για γραφικά και gameplay με βρίσκουν σύμφωνο.

Μεχρι και φέτος έπαιζα ps3 (εδώ και 2 χρόνια) σε SRT(κουτί) 15 ή 14 ιντσες ενώ nes επαιζα σε 20αρα :P

Τωρα πήρα μία 22αρα fullhd και νομιζα οτι αγόρασα καινούριο ps3 χαχαχαχα

Γενικά έχω χάσει πολύ πράμα απο την τωρινή γενιά (όπως πάντα γιατι αργώ να πάρω μηχάνημα) με το σπάσιμο γιατι είναι της μοδός το online, dlc και δεν ξέρω και γω τι άλλο οπου παλιότερα δεν υπήρχαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...