mtzs Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Ο φιλος του ειπε οτι του δινει το 80αρι το φατ,ποιο σλμι μου λες τωρα?Για το φατ ειπε γιατ το φατ απαντω.Και παλι για εμενα 200 ευρω για το σλιμ ειναι πολλα,αντε 150.Πλεον τα σκοτωνουν τα ps3 ,παλιο συστημα . Διαβασε το ποστ #19 Εχασες επεισοδια Το οτι την σκοτωσες εσυ δε σημαινει πως θα τη σκοτωσουν ολοι Σε πληροφορω πως αν βαλω αυριο τη δικια μου Slim cfw στα 250 εχει φυγει με τη μια. Οπως εγραψα παραπανω θυματα υπαρχουν πολλα.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Διαβασε το ποστ #19 Εχασες επεισοδια Το οτι την σκοτωσες εσυ δε σημαινει πως θα τη σκοτωσουν ολοι Σε πληροφορω πως αν βαλω αυριο τη δικια μου Slim cfw στα 250 εχει φυγει με τη μια. Οπως εγραψα παραπανω θυματα υπαρχουν πολλα. Βαζεις στοιχημα δηλαδη,γιατι δεν υπαρχει περπτωση να την πουλησεις τοσο,σορρυ κιολα.
Argonautis46 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Καλά 70€ για παιχνιδι πρεπει να είσαι εντελώς θύμα για να δώσεις. Μεταχειρισμένα ή καινούρια έχει παρα πολλά καλα παιχνίδια με 10€. Πχ τα uncharted ,god of war 3,gt 5. Και όλα τα καινούρια μπορείς να τα πάρεις μετα απο ενα δυο μηνες στα 35 ,40€. Όπως έγινε με το Gta V. 31€ έχει το pes 2014,35 το last of us κτλ κτλ. Και όσα τερματίζονται μπορείς να τα πουλήσεις με απώλεια το πολύ 10€. Συν οτι εχεις το online χωρίς προβλήματα και τη συνείδηση σου καθαρη. Για μενα το cfw δεν ειναι μονόδρομος. με χτυπάς εκεί που πονάει.. το online Τα 35 40ευρα πιστεύω οτι και πάλι για πολλούς Έλληνες είναι απαγορευτικές τιμές πλέον γιατι δε θα πάρεις 1 game (το τερματίζεις μετα θες άλλο) Ετσι το βλέπω εγω, ίσως γτ δεν είμαι εργαζόμενος (φοιτητής). Μετράει όμως το πόσο παλιά είναι η κονσόλα. Αν είχα ps4 θα αγόραζα game και ας έπαιρνα 2ο game τον επόμενο μήνα. Παντα με την καβάτζα του ps3 για το υπόλοιπο διάστημα. Τα 10-20ευρα που λές παλεύονται αλλά για κάποιον που θα πάρει κονσόλα τωρα οπως ο φίλος μας που θα πάρει κονσόλα τωρα και έχει χάσει πολλους παλιούς τίτλους Για να λέμε και την αλήθεια όμως ό,τι έχω αγοράσει το έχω απλά λιώσει σε αντίθεση με άλλα games που κατέβασα και μου ήταν αγγαρεία να τα τερματίσω. Έχεις και το online που εγω δεν μπορώ να μπώ, έχεις και την ευχαρίστηση να ανοιγεις μια καινουρια συσκευασία και να τη μυρίζεις -Εφυγα τελείως απο το topic -Ωραίος ο slash btw 2
nikosjunior Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 εγω παντως εχω να πω οτι δεν σκοπευω να το παρω 200 ευρω !τοσα θελει αυτος !αλλο τι θελω εγω !χωρις παζαρι τιποτα δεν γινεται...
panbil Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 ρε παιδια σκοτουνουν τα απλα ατσιπαριστα ας πουμε οχι οσα εχουν CFW αυτα πιανουν τιμες απο 180-250 αναλογα τους σκληρους που φορανε και την γενικη κατασατση του μηχανηματος
mtzs Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Βαζεις στοιχημα δηλαδη,γιατι δεν υπαρχει περπτωση να την πουλησεις τοσο,σορρυ κιολα. Αν δεις ΟΛΑ τα ποστ μου στο ΠΣ3 θα δεις οτι ειμαι απολυτα σοβαρος. Εκτος κι αν κανω πλακα η τρολλαρω, και εδω δεν κανω καθολου πλακα Εκτος απο σοβαρος, ξερω παντα και τι λεω. Και για να σου λεω τοσο μου το εχουν προτεινει αρκετοι. Οποτε μη βαζεις ευκολα στοιχηματα. Εγω θα δεχθω οτι εισαι καλυτερος ανθρωπος απο μενα, σκεφτεσαι τους συνανθρωπους μας και στην εποχη που ζουμε αποφασισες να το σκοτωσεις να το ευχαριστηθει αλλος. Με το δικιο σου αν το βαρεθηκες. Παω πασο. Ρε Panbil εσυ που εισαι της πιατσας θα πιασει 250 το σλιμ 2504Β προσεγμενο αλλαγμενες παστες σωστα θερμοκρασιες 62 βαθμοι χωρις fan control QA flagarismeno κτλπ; Οχι οτι θα το δωσω αλλα λεμε τωρα.
Vole Maulder Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Καλά 70€ για παιχνιδι πρεπει να είσαι εντελώς θύμα για να δώσεις. Μεταχειρισμένα ή καινούρια έχει παρα πολλά καλα παιχνίδια με 10€. Πχ τα uncharted ,god of war 3,gt 5. Και όλα τα καινούρια μπορείς να τα πάρεις μετα απο ενα δυο μηνες στα 35 ,40€. Όπως έγινε με το Gta V. 31€ έχει το pes 2014,35 το last of us κτλ κτλ. Και όσα τερματίζονται μπορείς να τα πουλήσεις με απώλεια το πολύ 10€. Συν οτι εχεις το online χωρίς προβλήματα και τη συνείδηση σου καθαρη. Για μενα το cfw δεν ειναι μονόδρομος. Εγώ να προσθέσω σε αυτά που πολύ σωστά λες, ότι αν βάλεις και Plus έχεις 2 νέα παιχνίδια/μήνα + τα τρία που αλλάζουν κάθε χρόνο για το PS3 (συν τα υπόλοιπα που δίνει για Vita και PS4 πλέον) με 50 ευρώ το χρόνο. Οπότε χωρίς παιχνίδι, ακόμα κι αν αγοράζεις ένα κάθε δίμηνο στη χειρότερη, δεν πρόκειται να μείνεις.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Αν δεις ΟΛΑ τα ποστ μου στο ΠΣ3 θα δεις οτι ειμαι απολυτα σοβαρος. Εκτος κι αν κανω πλακα η τρολλαρω, και εδω δεν κανω καθολου πλακα Εκτος απο σοβαρος, ξερω παντα και τι λεω. Και για να σου λεω τοσο μου το εχουν προτεινει αρκετοι. Οποτε μη βαζεις ευκολα στοιχηματα. Εγω θα δεχθω οτι εισαι καλυτερος ανθρωπος απο μενα, σκεφτεσαι τους συνανθρωπους μας και στην εποχη που ζουμε αποφασισες να το σκοτωσεις να το ευχαριστηθει αλλος. Με το δικιο σου αν το βαρεθηκες. Παω πασο. Ρε Panbil εσυ που εισαι της πιατσας θα πιασει 250 το σλιμ 2504Β προσεγμενο αλλαγμενες παστες σωστα θερμοκρασιες 62 βαθμοι χωρις fan control QA flagarismeno κτλπ; Οχι οτι θα το δωσω αλλα λεμε τωρα. Καλα χαλαρωσε ,το δικο μου ηταν 40 gb χωρις παινχιδια κτλ .Ποσο να το δωσω 150?Με nand ?Για μεενα παρε μια απο τις παλιες κονσολες ps3 οσο πιο φθηνα γιεντε και να παιρνει και cfw να τελειωνεις.
Votritis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 cfw= παιχνίδια απο 2ευράκι εως τπτ Για μένα έιναι μονοδρομος. Δεν πιστεύω οτι αξίζει να πληρώνεις ps3 games 60 και 70 ευρω το 2014 (ειδικά αμα μου λές οτι δν παίρνεις ps4 για οικονομικούς λόγους) Eγω πήρα ps3 πριν από ενα 6μηνο,μεταχειρισμενo σλιμ(320gb) για να περάσω cfw,αλλά με τα πολύ φτηνά μεταχειρισμενα παιχνιδια που υπαρχουν και με το plus τελικά δεν έβαλα cfw και δεν εχω σκοπό και να βάλω σύντομα. Εχω δώσει 100Ε και εχω περίπου 40 παιχνιδια. Για καποιον που δεν εχει παίξει τα παιχνιδια αυτής της γενιάς επιβάλετε να πάρει ps3(η 360),μην ακούω οτι δεν αξίζει επειδη ειναι κονσόλα του 2007. 4
Argonautis46 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δε θέλω να σου την πώ ούτε είμαι υπέρμαχος του cfw αλλα 100/40 έστω και στο περίπου μας κάνει 2,50ευρω το παιχνίδι. Εκτος αν κατάλαβα κάτι λάθος. Πέραν αυτού μου φαίνεται δεν ήμουν κατανοητός. Θα κανω τη σκεψη μου πιο λιανά λοιπόν. Δεν είπα οτι δεν αξίζει να πάρει ps3 με αιτιολόγιση την παλαιότητα της κονσόλας. Είπα οτι παλιά παιχνίδια δεν αξίζει να τα πληρώσεις. Μάλιστα σε επόμενο μνμ έγραψα οτι άμα είχα ps4 θα αγόραζα games. Τώρα οτι με τα αυθεντικά εχεις αρκετα extra ισχύει και μαλιστα πονάει. 1
Vole Maulder Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Γιατί δεν αξίζει να πληρώσεις "παλιά" παιχνίδια;
Argonautis46 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Στην παράθεση που μου έκαναν παραπάνω όπως και στην ερώτησή σου κανονικά η απάντηση είναι το ποστ 33 στην ίδια σελίδα οπου λέω την άποψή μου και για πιο λόγω τα βλέπω εγώ ετσι. Σε αυτο που ρωτάς θα σου πώ απλά οτι αμα έπαιρνα φέτος ps3 θα το έσπαγα απευθείας έχοντας σκοπό να πάω σε σχετικα"συντομο"χρονικό διάστημα στη νέα γενιά. Απο κει και πέρα αμα είχα την ανεση να πάρω τόσα games αυθεντικά εννοειται πως θα το έκανα. Νομίζω δεν υπάρχει άλλωστε άλλος λόγος πέραν του οικονομικού. Εξηγώ παραπάνω και μάλιστα σαφεστατα οτι γουστάρω (και για ποιους λογους) τα αυθεντικά. Edit: αυτα στα λέει ποιός? εγω που φέτος αγόρασα το mgs του ps1 γτ δεν μπορώ να το κατεβάσω απο το mgs the legacy collection το οποίο επίσης αγόρασα.
Vole Maulder Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Στην παράθεση που μου έκαναν παραπάνω όπως και στην ερώτησή σου κανονικά η απάντηση είναι το ποστ 33 στην ίδια σελίδα οπου λέω την άποψή μου και για πιο λόγω τα βλέπω εγώ ετσι. Σε αυτο που ρωτάς θα σου πώ απλά οτι αμα έπαιρνα φέτος ps3 θα το έσπαγα απευθείας έχοντας σκοπό να πάω σε σχετικα"συντομο"χρονικό διάστημα στη νέα γενιά. Απο κει και πέρα αμα είχα την ανεση να πάρω τόσα games αυθεντικά εννοειται πως θα το έκανα. Νομίζω δεν υπάρχει άλλωστε άλλος λόγος πέραν του οικονομικού. Εξηγώ παραπάνω και μάλιστα σαφεστατα οτι γουστάρω (και για ποιους λογους) τα αυθεντικά. Edit: αυτα στα λέει ποιός? εγω που φέτος αγόρασα το mgs του ps1 γτ δεν μπορώ να το κατεβάσω απο το mgs the legacy collection το οποίο επίσης αγόρασα. Χαχ για το bold! Αυτό να πεις ότι είναι παλιό παιχνίδι, ναι, παιχνίδια του 2008-9-10 είναι λίγο ακραίο να τα θεωρούμε παλιά, απλώς και μόνο επειδή βγήκε το PS4. Για το υπογραμμισμένο, αυτό που έχω να πω είναι πως θέλει όντως προσοχή να μην πέσει κανείς σε αυτή την παγίδα και καταλήξει να κάνει rush through τα παιχνίδια που θα παίξει. Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης, εκεί θα είναι τα παιχνίδια της νέας γενιάς και θα τον περιμένουν, και όσο τον περιμένουν τόσο θα πέφτουν και οι τιμές τους.
Votritis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δε θέλω να σου την πώ ούτε είμαι υπέρμαχος του cfw αλλα 100/40 έστω και στο περίπου μας κάνει 2,50ευρω το παιχνίδι. Εκτος αν κατάλαβα κάτι λάθος. Πέραν αυτού μου φαίνεται δεν ήμουν κατανοητός. Θα κανω τη σκεψη μου πιο λιανά λοιπόν. Δεν είπα οτι δεν αξίζει να πάρει ps3 με αιτιολόγιση την παλαιότητα της κονσόλας. Είπα οτι παλιά παιχνίδια δεν αξίζει να τα πληρώσεις. Μάλιστα σε επόμενο μνμ έγραψα οτι άμα είχα ps4 θα αγόραζα games. Τώρα οτι με τα αυθεντικά εχεις αρκετα extra ισχύει και μαλιστα πονάει. Αναλυτικά εχω πάρει(Public) με 10Ε ,metal gear solid4 , bioshock 2 , castlevania lords of shadow, heavy rain, resident evil 5, god of war 3. με 6Ε , killzone3, uncharted 1, deus ex, resistance 2. Eπισεις έχω δώσει 30Ε στο psn+ από οπού έχω γύρω στα 25 παιχνιδια(uncharted 3 ,demons souls, far cry3 ,metal gear rising ,devil may cry, borderlands2 και πολλα άλλα) Σύνολο 114Ε GranTurismo, killzone2, uncharted2 ήταν μαζί με την κονσόλα την οποία ειχα πάρει 160Ε Ποιο απο αυτα τα "παλιά" παιχνιδια" δεν άξιζε τα λεφτα που έδωσα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα