nikosjunior Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Νικο ξεχνα το ΦΑΤ 80αρι μεταχειρισμενο ειδικα αν δεν ειναι cfw Παιζει σοβαρα να δωσεις 200 ευρω και μετα να τα κλαις οταν σου βγαλει YLOD. Βρες ενα PS3 Slim με cfw απο αγγελιες στα ιδια λεφτα μιας και εχεις και οικονομικο θεμα οπως λες και θα εισαι σουπερ με ολα τα παιχνιδια του. Το σημαντικοτερο: Δεν χαλαει η πρεπει να το προσπαθησεις πολυ για να χαλασει. Η τελευταια προταση παει μονο στο cfw. Αλλαξοπιστησες ρεσυ; Καλοριζικο κυριοι θα μπορουσε καποιος να μου εξηγησει τι σημαινει το cfw;;
SOADNICK Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 εφοσον το εχει καψει,εχει παρει και ανακατασκευασμενο(ακομα χειροτερα δηλαδη) Λογικά, εννοεί, ότι έχει παίξει πάρα πολύ, όχι ότι το έκαψε κυριολεκτικά.
Moderators Praetorian Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 κυριοι θα μπορουσε καποιος να μου εξηγησει τι σημαινει το cfw;;cfw = custom firmware, σε αντίθεση με το official Sony firmware.
nikosjunior Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Λογικά, εννοεί, ότι έχει παίξει πάρα πολύ, όχι ότι το έκαψε κυριολεκτικά. μα βεβαια λοιπον παιδια μου προσφερουν το slim 320gb με 2 χειριστηρια και pro 14 !ποσο αξιζει το σετακι ;; 200;
mtzs Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Αμα εχει 2 χειριστηρια γνησια και PES14 ειναι αξιοπρεπης τιμη
nikosjunior Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Αμα εχει 2 χειριστηρια γνησια και PES14 ειναι αξιοπρεπης τιμη ok αμα δεν ειναι γνησια;
mtzs Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 ok αμα δεν ειναι γνησια; Συνηθως το ενα ειναι γνησιο (εννοω Dualshock 3) Αν το αλλο δεν ειναι DS3 τοτε 170
nikosjunior Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Συνηθως το ενα ειναι γνησιο (εννοω Dualshock 3) Αν το αλλο δεν ειναι DS3 τοτε 170 μαλιστα ευχαριστω τους παντες που βοηθησαν στην κατατοπιση μου !!!θα ενημερωσω για νεοτερα !!ευχαριστω και παλι
nlpcfreak Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Οτι και να πάρεις αν θες πέρασμα custom firmware ή τσιπάκι ode αν πάρεις από τα καινούρια μοντελα που δεν παίρνουν custom firmware αλλα που ειναι ακομα σε εγγύηση πες μου. Ειμαι Ρέθυμνο. Σου έχω στείλει και πμ.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Φιλε απλα να ξερεις οτι πριν λιγο καιρο εδωσα ενα μτχ ps3 με cfw[παιζει κατεβασμενα παιχνιδια],100 ευρωπουλακια.Μην κανεις μακακια και δωσει 200 ευρω για κονσολα του 2006.
mtzs Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Φιλε απλα να ξερεις οτι πριν λιγο καιρο εδωσα ενα μτχ ps3 με cfw[παιζει κατεβασμενα παιχνιδια],100 ευρωπουλακια.Μην κανεις μακακια και δωσει 200 ευρω για κονσολα του 2006. το σλιμ δεν ειναι του 2006 και πρωτοκυκλοφορησε το 2009 Τα 320αρια σλιμ ειναι του 2010 Απο πλευρας αξιοπιστιας δεν εχουν καμια σχεση με τις ΦΑΤ που οι μισες χωρις cfw ειναι rip. Στο ΦΑΤ των 200 ειπαμε οχι, αλλα για το σλιμ ειναι αξιοπρεπης τιμη οπως ειπα με αυτα που δινει μαζι και τελευταιο παιχνιδι και εξτρα χειριστηριο. (30 σου βαζω το παιχνιδι και 30 το χειριστηριο) Τωρα το cfw που λες ειναι αλλη ιστορια.
Argonautis46 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 cfw= παιχνίδια απο 2ευράκι εως τπτΓια μένα έιναι μονοδρομος. Δεν πιστεύω οτι αξίζει να πληρώνεις ps3 games 60 και 70 ευρω το 2014 (ειδικά αμα μου λές οτι δν παίρνεις ps4 για οικονομικούς λόγους)
johnbond Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 cfw= παιχνίδια απο 2ευράκι εως τπτ Για μένα έιναι μονοδρομος. Δεν πιστεύω οτι αξίζει να πληρώνεις ps3 games 60 και 70 ευρω το 2014 (ειδικά αμα μου λές οτι δν παίρνεις ps4 για οικονομικούς λόγους) Καλά 70€ για παιχνιδι πρεπει να είσαι εντελώς θύμα για να δώσεις. Μεταχειρισμένα ή καινούρια έχει παρα πολλά καλα παιχνίδια με 10€. Πχ τα uncharted ,god of war 3,gt 5. Και όλα τα καινούρια μπορείς να τα πάρεις μετα απο ενα δυο μηνες στα 35 ,40€. Όπως έγινε με το Gta V. 31€ έχει το pes 2014,35 το last of us κτλ κτλ. Και όσα τερματίζονται μπορείς να τα πουλήσεις με απώλεια το πολύ 10€. Συν οτι εχεις το online χωρίς προβλήματα και τη συνείδηση σου καθαρη. Για μενα το cfw δεν ειναι μονόδρομος. 1
mtzs Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 η αλητεια των πωλητων στα Public σημερα. Πανε 2 γονεις να παρουν PS3 για το παιδι τους. Ζητησαν το PS3 + NBA + εξτρα χειριστηριο Προφανως τους ζητησε το παιδι αυτο εδω το πακετο (θα ηταν μαλλον ενημερωμενος) http://www.public.gr/product/gaming/consoles/ps3-console/sony-playstation-3-super-slim-12gb-and-nba-2k14-and-speedlink-strike-fx/prod5410680pp/ γιατι λεγανε για το πακετο με το μπασκετ στα 200 ευρω και το εξτρα χειριστηριο δωρο Τους πασαρουνε αυτο εδω με το PES14 http://www.public.gr/product/gaming/consoles/ps3-console/sony-playstation-3-super-slim-12gb-and-pes-2014/prod4970084pp/ + εξτρα το χειριστηριο στα 25 ευρω + εξτρα 5 ευρω το HDMI cable για να εχουν τη σωστη αποδοση εικονας οπως πολυ σωστα ενημερωσαν (το σημειο που ηθελαν να ενημερωσουν). Και σκεφτομαι απο μεσα μου. Ποσος κοσμος την παταει χωρις να ξερει Πανε και αγοραζουν ολοι σα βουβαλια οτι τους πασαρουνε Μαθαμε να αγοραζουμε οτι μας σερβιρουν ετοιμο Για το δευτερο παιχνιδι που θα αγορασουν και θα χρειαστουνε σκληρο καμια κουβεντα. Θα πει βεβαια καποιος και που ξερεις ρε μεγαλε οτι θα παιζει κι αλλα το παιδι; Δε το ξερω αλλα αν εισαι σωστος οφειλεις να ενημερωσεις και οχι να πασαρεις οτι θες εσυ Και που ξερεις οτι το παιδι θελει το PES και οχι το ΝΒΑ που ζητησε; Εκει που οι γονεις θα φυγουνε χαρουμενοι οτι πηραν στο παιδι τους αυτο που ηθελε το παιδι, εκεινο με τη σειρα του μπορει να δυσαρεστηθει γιατι δεν θα εχει το παιχιδι που θελει (γιατι παιδι ειναι και εχει κατι συγκεκριμενο στο μυαλο του) και πιο ακριβα μαλιστα. Αλλα μικρο το κακο. Θα δωσουν αλλο ενα 50αρακι αυριο μεθαυριο να ικανοποιηθει το παιδι !!!!!! Πιστευω θα χωραει στο 12αρι μαζι με το PES
SOCRATIS1000 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 το σλιμ δεν ειναι του 2006 και πρωτοκυκλοφορησε το 2009 Τα 320αρια σλιμ ειναι του 2010 Απο πλευρας αξιοπιστιας δεν εχουν καμια σχεση με τις ΦΑΤ που οι μισες χωρις cfw ειναι rip. Στο ΦΑΤ των 200 ειπαμε οχι, αλλα για το σλιμ ειναι αξιοπρεπης τιμη οπως ειπα με αυτα που δινει μαζι και τελευταιο παιχνιδι και εξτρα χειριστηριο. (30 σου βαζω το παιχνιδι και 30 το χειριστηριο) Τωρα το cfw που λες ειναι αλλη ιστορια. Ο φιλος του ειπε οτι του δινει το 80αρι το φατ,ποιο σλμι μου λες τωρα?Για το φατ ειπε γιατ το φατ απαντω.Και παλι για εμενα 200 ευρω για το σλιμ ειναι πολλα,αντε 150.Πλεον τα σκοτωνουν τα ps3 ,παλιο συστημα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα