nikosjunior Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 καλησπερα παιδες, ειμαι καινουριος χρηστης (του τελευταιου 10λεπτου) και χρειαζομαι την διαφωτιση σας σχετικα με την προθεση μου να αγορασω ενα ps3 ! Το πραγμα εεχει ως εξης !Ενας γνωστος φιλος μου γκατζετακιας πουλαει ενα ps3 80gb που εχει μαζι με τα παιχνιδια του (gta v +iv ,bf3 κι αλλα ολα αυθεντικα ) και 3 τηλεχειριστηρια στην τιμη των 200 ευρω (την οποια θα προσπαθησω να χαμηλωσω). Η ερωτηση μου ειναι αν πρεπει να παρω αυτο ή αν θα πρεπει να αγορασω καινουριο ps3 super slim 12gb με 170 ευρω(δεν εχω την δυνατοτητα να παρω καινουριο ''500αρι'') και να δαπανησω καποια χρηματα για να παρω παιχνιδια !Εμενα η οικονομικη μου κατασταση μου λεει να παω στα 80gb μιας και τα εχει ολα αλλα επειδη εχω διαβασει καποιες δημοσιευσεις στις οποιες αναφερεται μεταξυ αλλων οτι το μηχανημα παθαινει YLOD εγω εχω μπλοκαρει! Εκλιπαρω για την βοηθεια σας μπας και καταφερω να αποφασησω !Υ.Γ. Αν παω για το ''12αρι'' ειναι μονοδρομος (μιας και μαζευω μονος μου τα λεφτα ) να αγορασω ενα παιχνιδι το οποιο προβλεπω να ειναι το gta v.....
Xristaras12 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 η αληθεια ειναι οτι ναι οι παλιες κονσολες παθαινουν αυτο που αναφερεις στα αρνητικα ειναι οτι η 80αρα κονσολα ειναι ηδη πολλα χρονια στην αγορα και ο γνωστος σου λογικα θα της εχει πιει το αιμα τοσα χρονια. Εγω προσωπικα θα πηγαινα στη νεα κονσολα,παρ ολο το δελεαρ της 80αρας. 1
spacecowboy Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 200 για μτχ ps3 80γιγα fat δηλαδη σημερα με το ps4 να κανει 400? για κανενα λογο ο φιλος σου για μαλακες ψαχνει (σορρυ κιολας) ετσι και αλλιως fat μην παρεις ειναι ωρολογιακες βομβες για ylod προσωπικα ουτε 100 δεν εδινα για fat ψαξε για κανενα slim μτχ αν θες εδω στης αγγελιες του ινσο κατα προτιμηση απο την πολη σου για να το δεις απο κοντα πριν το παρεις πιστευω οτι θα βρεις ανετα ποια slim 160-320giga γυρο στα 120-130 euro(και αγοραζεις και κανενα παιχνιδακι με τα ρεστα) η αλλιως στο 200ρη με παιχνιδια κτλπ slim 320ρη η 250ρη στο πολυ πολυ ανετο κιολας.... 2
nikosjunior Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 η αληθεια ειναι οτι ναι οι παλιες κονσολες παθαινουν αυτο που αναφερεις στα αρνητικα ειναι οτι η 80αρα κονσολα ειναι ηδη πολλα χρονια στην αγορα και ο γνωστος σου λογικα θα της εχει πιει το αιμα τοσα χρονια. Εγω προσωπικα θα πηγαινα στη νεα κονσολα,παρ ολο το δελεαρ της 80αρας. ακομα και αν ακομα και αν αυτο σημαινει 12gb μνημη ;; 200 για μτχ ps3 80γιγα fat δηλαδη σημερα με το ps4 να κανει 400? για κανενα λογο ο φιλος σου για μαλακες ψαχνει (σορρυ κιολας) ετσι και αλλιως fat μην παρεις ειναι ωρολογιακες βομβες για ylod προσωπικα ουτε 100 δεν εδινα για fat ψαξε για κανενα slim μτχ αν θες εδω στης αγγελιες του ινσο κατα προτιμηση απο την πολη σου για να το δεις απο κοντα πριν το παρεις πιστευω οτι θα βρεις ανετα ποια slim 160-320giga γυρο στα 120-130 euro οποτε θεωρεις οτι πρεπει να ψαξω για μεταχειρισμενη κονσολα slim ;; ναι αλλα μετα υπαρχει εμπιστοσυνη ;; γιατι αλλα να την παρω απο γνωστο και αλλο απο ξενο !
ThodorisZ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Νικο,κυκλοφορουν σλιμ με cfw στο φορουμ κατω απο 200€..τσιμπα ενα τετοιο και μετα δεν θα εχεις εξοδα.. 2
nikosjunior Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Νικο,κυκλοφορουν σλιμ με cfw στο φορουμ κατω απο 200€..τσιμπα ενα τετοιο και μετα δεν θα εχεις εξοδα.. αρχικα να ενημερωσω οτι δεν εχω την ιδεα τι ειναι το cfw !απο εκει και περα αν δεν την δω εγω προσωπικα δεν θελ να την αγορασω και ειμαι απο χανια κρητης !
spacecowboy Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 ακομα και αν ακομα και αν αυτο σημαινει 12gb μνημη ;; οποτε θεωρεις οτι πρεπει να ψαξω για μεταχειρισμενη κονσολα slim ;; ναι αλλα μετα υπαρχει εμπιστοσυνη ;; γιατι αλλα να την παρω απο γνωστο και αλλο απο ξενο ! γιαυτο σου ειπα απο την πολη σου να το παρεις και να το δεις πρωτα..αν μενεις αθηνα-σαλονικη πολυ ευκολα θα βρεις φυσικα και το cfw ειναι λυση αλλα οχι fat αν βρεις slim ειναι πολυ καλη ιδεα edit: και απο κρητη εχω δει αρκετους να πουλανε ψαξου στης αγγελιες του insomnia
johnbond Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Παρε μεταχειρισμενο super slim. Πχ αυτό εδώ μου φαινεται καλη ευκαιρια. http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/playstation/226167-%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-ps3-%CE%BB%CE%AF%CE%B3%CF%89%CE%BD-%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%8E%CE%BD/ Η μπορεί να βρεις 500αρι με 160 170€. Μην πάρεις καινουριο 12 αρι ουτε fat. 1
nikosjunior Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Παρε μεταχειρισμενο super slim. Πχ αυτό εδώ μου φαινεται καλη ευκαιρια. http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/playstation/226167-%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-ps3-%CE%BB%CE%AF%CE%B3%CF%89%CE%BD-%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%8E%CE%BD/ Η μπορεί να βρεις 500αρι με 160 170€. Μην πάρεις καινουριο 12 αρι ουτε fat. οκ αρα κυνηγαω μεταχειρισμενο super slim απο την πολη μου που να μπορω να το δω !!μαλλον εκει θα καταληξω το θεμα ειναι να βρω ομως !!!! και οσον αφορα το 80αρι μου ειπε το παιδι που το εχει οτι το αγορασε τις μερες που πρωτοβγηκε και οτι το εχει καψει
Xristaras12 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 οκ αρα κυνηγαω μεταχειρισμενο super slim απο την πολη μου που να μπορω να το δω !!μαλλον εκει θα καταληξω το θεμα ειναι να βρω ομως !!!! και οσον αφορα το 80αρι μου ειπε το παιδι που το εχει οτι το αγορασε τις μερες που πρωτοβγηκε και οτι το εχει καψει εφοσον το εχει καψει,εχει παρει και ανακατασκευασμενο(ακομα χειροτερα δηλαδη) επειδη slim κονσολα ειχα και super slim εχω δει και πιασει,θα σου ελεγα να πας σε slim(βεβαια κ αυτη τα εχει τα χρονια της) ειναι μακραν η πιο αθορυβη κονσολα.
nikosjunior Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 εφοσον το εχει καψει,εχει παρει και ανακατασκευασμενο(ακομα χειροτερα δηλαδη) επειδη slim κονσολα ειχα και super slim εχω δει και πιασει,θα σου ελεγα να πας σε slim(βεβαια κ αυτη τα εχει τα χρονια της) ειναι μακραν η πιο αθορυβη κονσολα. μα το θεμα ειναι αυτο , οτι δηλαδη δεν ξερω αν πρεπει να εμπιστευτω ξενο γιατι απλα δε ξερω πως της συμπεριφερεται !οτι κονσολα και να ειναι αν την καταχτυπας κτλπ θα χαλασει καποια στιγμη !!!για αυτο προτιμω καινουρια αλλα θα ψαξω να δω σε 1η φαση αν δινει κανεις γνωστος μου slim /super slim και μετα βλεπουμε αν θ ψαξω εξω απο τον οικογενειακο/φιλικο κυκλο
Xristaras12 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 το σημαντικοτερο. Αναζητας κονσολα ωστε να παιζεις παιχνιδια που δεν μπορεις στον υπολογιστη η δεν θες να ριξεις χρηματα στον υπολογιστη και να παιζεις; Σκεψου δευτερο,οτι καποτε αναγκαστικα θα θες καποιο παιχνιδι και θα το πληρωσεις πολυ παραπανω(ηταν ο λογος που εδωσα την κονσολα και εφτιαξα το Pc της υπογραφης) παιχνιδια αξιολογα φυσικα και υπαρχουν,ειδικα δε αν δεν εχεις παιξει κανενα τοσα χρονια,απο την αλλη η υποστηριξη της κονσολας θα σταματησει καποτε.
Phoenix7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 μέχρι χθες είχε το πλαίσιο 250 με 2 παιχνίδια, 2 μοχλούς και το PS3 Slim http://www.plaisio.gr/games/ps3/ps3-konsola/Sony-PS3-12GB-kai-PES-2014-kai-Call-Of-Duty-Ghosts-kai-Dualshock-3.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20131227-pick-of-the-day-ps3 1
nikosjunior Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 το σημαντικοτερο. Αναζητας κονσολα ωστε να παιζεις παιχνιδια που δεν μπορεις στον υπολογιστη η δεν θες να ριξεις χρηματα στον υπολογιστη και να παιζεις; Σκεψου δευτερο,οτι καποτε αναγκαστικα θα θες καποιο παιχνιδι και θα το πληρωσεις πολυ παραπανω(ηταν ο λογος που εδωσα την κονσολα και εφτιαξα το Pc της υπογραφης) παιχνιδια αξιολογα φυσικα και υπαρχουν,ειδικα δε αν δεν εχεις παιξει κανενα τοσα χρονια,απο την αλλη η υποστηριξη της κονσολας θα σταματησει καποτε. αναζητω κονσολλα για να παιζω παιχνιδια που δεν εχω την δυνατοτητα να παιξω στον pc !και εγω εχω μεινει με το ps2 και απροβληματιστο τοσα χρονια αρα δεν το εχω αλλαξει αρα εχω μεινει σε εκεινη την τεχνολογια
mtzs Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Νικο ξεχνα το ΦΑΤ 80αρι μεταχειρισμενο ειδικα αν δεν ειναι cfw Παιζει σοβαρα να δωσεις 200 ευρω και μετα να τα κλαις οταν σου βγαλει YLOD. Βρες ενα PS3 Slim με cfw απο αγγελιες στα ιδια λεφτα μιας και εχεις και οικονομικο θεμα οπως λες και θα εισαι σουπερ με ολα τα παιχνιδια του. Το σημαντικοτερο: Δεν χαλαει η πρεπει να το προσπαθησεις πολυ για να χαλασει. Η τελευταια προταση παει μονο στο cfw. Σκεψου δευτερο,οτι καποτε αναγκαστικα θα θες καποιο παιχνιδι και θα το πληρωσεις πολυ παραπανω(ηταν ο λογος που εδωσα την κονσολα και εφτιαξα το Pc της υπογραφης) παιχνιδια αξιολογα φυσικα και υπαρχουν,ειδικα δε αν δεν εχεις παιξει κανενα τοσα χρονια,απο την αλλη η υποστηριξη της κονσολας θα σταματησει καποτε. Αλλαξοπιστησες ρεσυ; Καλοριζικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα