sgi Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Αν και δεν κατάλαβα τι ακριβως κανει το pip αλλα σίγουρα δεν κανει αυτο που θελω εγω, δλδ να μπορω να βλεπω πχ mega σε μεγάλη εικόνα κ αντ1 σε μικρη σε μια γωνια! Πως λέγεται δλδ αυτο που ζηταω, ποια ορολογία να το ζητήσω? Θεωρούσα οτι δεν ειναι κατι τοσο δύσκολο αυτο που ζητησα μιας κ το εχω δει κ σε παλια τν (τά μπαουλα) κ θεωρουσα οτι θα ειναι σταντατ! Δεν εχω πρόβλημα να αναφέρω το site ειναι το avclub Εφόσον μετα λύπης καταλαβα οτι δεν μπορω να εχω, τα οποια δεν ειναι κ τοσο ουαου, κατα τη γνωμη μου. Μπορείς να μου εξηγήσεις πως μπορώ να το κανω αυτο με εναν εχτρα απλο αποδικωποιητη? Να δω αν μπορώ να το κανω κ με συμφέρει η οχι? Εσυ θα μου προτινες να το κανω η οχι? Αξίζει?
NikosKallithea Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Αν και δεν κατάλαβα τι ακριβως κανει το pip αλλα σίγουρα δεν κανει αυτο που θελω εγω, δλδ να μπορω να βλεπω πχ mega σε μεγάλη εικόνα κ αντ1 σε μικρη σε μια γωνια! Πως λέγεται δλδ αυτο που ζηταω, ποια ορολογία να το ζητήσω? Θεωρούσα οτι δεν ειναι κατι τοσο δύσκολο αυτο που ζητησα μιας κ το εχω δει κ σε παλια τν (τά μπαουλα) κ θεωρουσα οτι θα ειναι σταντατ! Δεν εχω πρόβλημα να αναφέρω το site ειναι το avclub Εφόσον μετα λύπης καταλαβα οτι δεν μπορω να εχω, τα οποια δεν ειναι κ τοσο ουαου, κατα τη γνωμη μου. Μπορείς να μου εξηγήσεις πως μπορώ να το κανω αυτο με εναν εχτρα απλο αποδικωποιητη? Να δω αν μπορώ να το κανω κ με συμφέρει η οχι? Εσυ θα μου προτινες να το κανω η οχι? Αξίζει? Θα το καταλάβεις αν δεις την διαφορά τιμής Τηλεόραση με απλό pip https://www.skroutz.gr/s/3592433/Samsung-UE40F5500.html Τηλεόραση σαν αυτη που θες με διπλό δεκτή https://www.skroutz.gr/s/3006544/Samsung-UE40F7000.html
kostas_dr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Η σειρά 7000 και 8000 είναι πολύ καλές, αλλά οι τιμές τους είναι...
sgi Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Καλυτερα να παρω 2 με το απλο pip! :-P Μπορεις να μου πεις πως γίνεται αυτο με τον αποδεικωποιητη κ αν αξίζει να το κανω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα