Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και δεν κατάλαβα τι ακριβως κανει το pip αλλα σίγουρα δεν κανει αυτο που θελω εγω, δλδ να μπορω να βλεπω πχ mega σε μεγάλη εικόνα κ αντ1 σε μικρη σε μια γωνια!

Πως λέγεται δλδ αυτο που ζηταω, ποια ορολογία να το ζητήσω?

Θεωρούσα οτι δεν ειναι κατι τοσο δύσκολο αυτο που ζητησα μιας κ το εχω δει κ σε παλια τν (τά μπαουλα) κ θεωρουσα οτι θα ειναι σταντατ!

Δεν εχω πρόβλημα να αναφέρω το site ειναι το avclub

Εφόσον μετα λύπης καταλαβα οτι δεν μπορω να εχω, τα οποια δεν ειναι κ τοσο ουαου, κατα τη γνωμη μου.

Μπορείς να μου εξηγήσεις πως μπορώ να το κανω αυτο με εναν εχτρα απλο αποδικωποιητη? Να δω αν μπορώ να το κανω κ με συμφέρει η οχι?

Εσυ θα μου προτινες να το κανω η οχι? Αξίζει?

Δημοσ.

Αν και δεν κατάλαβα τι ακριβως κανει το pip αλλα σίγουρα δεν κανει αυτο που θελω εγω, δλδ να μπορω να βλεπω πχ mega σε μεγάλη εικόνα κ αντ1 σε μικρη σε μια γωνια!

Πως λέγεται δλδ αυτο που ζηταω, ποια ορολογία να το ζητήσω?

Θεωρούσα οτι δεν ειναι κατι τοσο δύσκολο αυτο που ζητησα μιας κ το εχω δει κ σε παλια τν (τά μπαουλα) κ θεωρουσα οτι θα ειναι σταντατ!

Δεν εχω πρόβλημα να αναφέρω το site ειναι το avclub

Εφόσον μετα λύπης καταλαβα οτι δεν μπορω να εχω, τα οποια δεν ειναι κ τοσο ουαου, κατα τη γνωμη μου.

Μπορείς να μου εξηγήσεις πως μπορώ να το κανω αυτο με εναν εχτρα απλο αποδικωποιητη? Να δω αν μπορώ να το κανω κ με συμφέρει η οχι?

Εσυ θα μου προτινες να το κανω η οχι? Αξίζει?

Θα το καταλάβεις αν δεις την διαφορά τιμής

Τηλεόραση με απλό pip

https://www.skroutz.gr/s/3592433/Samsung-UE40F5500.html

Τηλεόραση σαν αυτη που θες με διπλό δεκτή

https://www.skroutz.gr/s/3006544/Samsung-UE40F7000.html

Δημοσ.

Καλυτερα να παρω 2 με το απλο pip! :-P

Μπορεις να μου πεις πως γίνεται αυτο με τον αποδεικωποιητη κ αν αξίζει να το κανω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...