Προς το περιεχόμενο

Απορίες σε αγορά νέας τν!!

sgi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1)θελω αν ειναι πανω απο 32'' μεχρι 39-40''
2)θελω να εχει PIP(δλδ να βλεπω κ δευτερο καναλι αυτοχρονα σε μικρο παραθυρακι)
3)θελω να εχει PVR (δλδ να μπορω να κανω καταγραφη προγραμματων κ να τα βλεπω οταν μπορω)
4)θελω να συνδεεται με wifi στο ιντερνετ(πρεπει να παω οποσδηποτε σε smart tv ή μπορω να παω σε περισσοτερες ιντσες(ενοω πανω απο 32'' αλλα παντα μεχρι 40'') αγοραζοντας μια απλη Led παιρνωντας
καποιο εχτρα  media player η  tv dongle σαν αυτο πχ  http://www.e-shop.gr/product?id=PER.572259
+οτι θα μπορω να εχω με το συγκεκριμενο κ παιχνιδια κ εφαρμογες  android στην τν ???
τα media player με wifi παντα η το tv dongle ειναι συνβατα με ολες τις τηλεορασεις led??

παρακαλω πολυ διαφωτηστεμε τη να κανω γιατι εχω μπερδευτει!
προτινετε μου μοντελα συγκεκριμενα η και συνδιασμους αν αποκιτε για απλη led me kapoio tv dongle
εχωντας παντα κ τα 4 πραγματα που ζηταω!
κ με μπατζετ μεχρι 400e!!! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια επισήμανση μόνον

Η πρώτη 40αρα smart στο skroutz ξεκινάει απο 400 ευρώ, εσυ θέλεις διπλά tune, καταγραφές κλπ, δύσκολο λοιπόν

http://www.skroutz.gr/c/12/television/f/6200_236412_342156/LED-LCD-Smart-TV-40-%CE%AD%CF%89%CF%82-42-%CE%AF%CE%BD%CF%84%CF%83%CE%B5%CF%82.html?keyphrase=tv+

Για να μην παιδεύεσαι αδικα ξεχνα το διπλο tuner και την καταγραφή, γιατι οι τιμες δεν εχουν καμια σχέση με τα 400 ευρω

40αρα ειναι το ανώτερο οριο που έθεσα! Κ 32 η 37 η 39 δεν με χαλαει αρκεί να εχει ολα οσα εγραψα!

Κ μια διαφωτίσει στο τι με συμφέρει περισσότερο απλη led με media player η tv tongle η καλύτερα smart tv?

τι με συμφέρει περισσότερο απλη led με media player η tv tongle η καλύτερα smart tv?

Αυτό εσύ θα το κρίνεις.

Πάντως, η samsung που σου πρότεινα, συνδυάζει τον καλό media player, με την smart tv.

αυτο θελω να ααποφυγω να παρω καποιο απο τα δυο κ μετα να το μετανιωσω γι αυτο ρωταω για να γνωριζω πριν παρω τι ειναι καλυτερο!
μιας κ τα λεφτα ειναι πανω κατω τα ιδια! μαλλον θα παω στην 32 την samsung την 5500 μιας κ αποτι καταλαβα δεν υπαρχει κατι ενδιαμεσο σε 37 η 39 ινστες σωστα?

Δεν μπορείς με τίποτα να υπερβείς το όριο των 400 ευρώ;

Γνώμη μου είναι, να κάνεις λίγη υπομονή και να μαζέψεις λίγα χρήματα ακόμα και να πας στην 40αρα.

δυστυχώς δεν μπορω οποτε μιας κ δεν υπαρχει κατι ενδιαμεσο παμε στην 32 F5500? 

Aπο αυτα που αναφερεις στο αρχικο ποστ τι κανει αυτη?

Τα κανει ολα εκτος απο το δευτερο καναλι. Για PIP θες μοντελο με διπλο tunner. Αρα μιλαμε για F7000  και ανω και μερικα μοντελα τις panasonic εξισου ακριβα.

ειναι σιγουρο οτι δεν εχει pip γιατι σε αλλο σιτε που ρωτησα μου ειπαν οτι το εχει κ αυτο!

οπως επεισεις το γραφει κ εδω οτι εχει pip http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-UE32F5500AWXXH,99452,430510,609569.html?langId=-18&et_lid=5&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_med=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&et_cid=3&etcc_ori=skroutz.gr

Εδω ζήτησες να βλέπεις δυο κανάλια μαζί, ταυτόχρονα...

2)θελω να εχει PIP(δλδ να βλεπω κ δευτερο καναλι αυτοχρονα σε μικρο παραθυρακι)

PIP σημαίνει picture in picture. Σαν χαρακτηριστικό επιτρέπει στον χρήστη να προβάλει στην κυρία οθόνη του εικόνα σε παράθυρο από δευτερεύουσα πηγή. Πχ την εικόνα απο το DVD σου, την παιχνιδομηχανη η οποιαδήποτε αλλη πηγή εχεις συνδέσει σε κάποια είσοδο. Αυτό οι περισσότερες tv το κάνουν.

Στην περίπτωση ομως που θέλουμε δυο κανάλια, πχ ANT1 και MEGA μαζι ταυτόχρονα, απαιτείται να υπάρχουν 2 tuner. Αυτο το συναντάμε μονο σε ακριβές λυσεις που ανέφερα άνωθεν.

Ενας μεσοβέζικος τρόπος για PIP δυο καναλιών σε tv με ενα tuner ειναι με χρήση ψηφιακου αποκωδικοποιητή σε κάποια είσοδο της tv.

ΥΓ. Σε ποιο site ρώτησες εαν επιτρέπεται? (έστω πες μου σε pm) γιατι ακόμα και στα av specialized forum να ξερεις ο καθένας μπορεί να πει οτι θελει, απο την στιγμή που γράφει, οποίος θέλει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...