Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο Βελγιο ή στην Γερμανια στελνονται για σερβις.

Παντως 2 εβδομαδες κραταει το ολο θεμα (παραλαβη, επισκευη, αποστολη).

Απο τα παραπανω μοντελα, δεν εχω εμπειρια για να σε βοηθησω.

Δημοσ.

μπορεί κάποιος να μου προτείνει μοντέλο με αντίστοιχα χαρακτηριστικά (από ελληνικό μαγαζί) της DELL; Αλλιώς σκέφτομαι αυτό:

http://www.samsung.com/gr/consumer/pc-peripherals-printers/mobile-computing/ativ/NP940X3G-K01GR

Τι να διαλέξω; Το after sales support θα βαρύνει αρκετά την επιλογή, αυτό της DELL το γνωρίζω, δεν ξέρω με την SAMSUNG τι παίζει...

Δημοσ.

Μετά απο 4 laptop sony vaio τα θεωρώ υπερεκτιμημενα. Στα λεφτά του μπορείς να βρεις καλυτερα λαπτοπ απο άλλες εταιρείες. Βασικό για μένα ειναι πλέον το service διότι το λαπτοπ το εχω ως εργαλειο δουλειάς και όσο χρόνο μένω χωρίς αυτο τόσο παει πίσω η δουλεια μου.. Οπότε σε αυτη τη περίπτωση συνιστώ κάποια εταιρεία όπου θα έχεις άμεσο service. Και δεν θα πρεπει να περιμένεις 2 εβδομάδες να πάρεις πίσω το λαπτοπ. Διαφορετικά αν δεν το έχεις άμεση ανάγκη το service ειναι άψογο. Επίσης προσωπικά παντα παίρνω επέκταση εγγύησης και έτσι εχω σχεδόν παντα 4 χρονια εγγυησης

• Like 1
Δημοσ.

Μετά απο 4 laptop sony vaio τα θεωρώ υπερεκτιμημενα. Στα λεφτά του μπορείς να βρεις καλυτερα λαπτοπ απο άλλες εταιρείες. Βασικό για μένα ειναι πλέον το service διότι το λαπτοπ το εχω ως εργαλειο δουλειάς και όσο χρόνο μένω χωρίς αυτο τόσο παει πίσω η δουλεια μου.. Οπότε σε αυτη τη περίπτωση συνιστώ κάποια εταιρεία όπου θα έχεις άμεσο service. Και δεν θα πρεπει να περιμένεις 2 εβδομάδες να πάρεις πίσω το λαπτοπ. Διαφορετικά αν δεν το έχεις άμεση ανάγκη το service ειναι άψογο. Επίσης προσωπικά παντα παίρνω επέκταση εγγύησης και έτσι εχω σχεδόν παντα 4 χρονια εγγυησης

Συμφωνούμε... Αντίστοιχο μοντέλο σε DELL;

Δημοσ.

Μακριά από SONY VAIO

ενώ κάνουν ενα σωρό λεφτά...

σε έλλειψη ποιότητας συναγωνίζονται επάξια (ανάξια) τα TURBO-X...

Δημοσ.

Μακριά από SONY VAIO

ενώ κάνουν ενα σωρό λεφτά...

σε έλλειψη ποιότητας συναγωνίζονται επάξια (ανάξια) τα TURBO-X...

Συμφωνούμε... Αντίστοιχο μοντέλο σε DELL;

Δημοσ.

Παιδιά εμένα ο αδερφός μου έχει ενα Sony vaio και ειναι σκυλί!! Το έχει 3,5 Χρονια του έχει πέσει ποσες φορές, παίζει συνέχεια παιχνίδια πραγματικά το σκίζει και δεν έχει πάθει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ! Την εγγύηση δεν την χρειάστηκε ποτέ!!

Το μόνο θέμα με τα vaio ειναι οτι ειναι ακριβά! Κατά τα αλλα ειναι πολυ γερά μηχανήματα!

Δημοσ.

φίλε δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα μόνο από μια περίπτωση.

"sample of one is not a sample" που έλεγε και ένας φίλος...

αν περάσω μια φορά κόκκινο χωρίς να ελέγξω και δεν τρακάρω σημαίνει ότι μπορείς να περνάς κόκκινο και να μην τρακέρνεις?

Εξάλλου όταν λέμε ότι μια μάρκα είναι μάπα, όπως κακή ώρα τα TURBO-X και τα SONY VAIO, δεν εννοούμε ότι όλα τα μηχανήματα θα χαλάσουν και θα βγάλουν προβλήματα σύντομα.

Ενοούμε ότι χαλάνε σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό σε σχέση με τις άλλες μάρκες, και σίγουρα παίζει ρόλο και η χρήση που του κάνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...