Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα δεν υπαρχει τιποτα περιεργο στο Utorrent τα mbps 3.3 ειναι και εκει.

image.jpg

Παλι καλα που ο Παχατουριδης δεν μας εχει αφησει με τα σηματα καπνου. :devil:

derasto, πάρε τηλέφωνο το support και πες τους να σε βάλουν σε G.992.5 (ADSL2+) γιατί τώρα είσαι σε G.992.1 (ADSL1)

Μπορω να το κανω και εγω αυτο; θα κερδισω κατι;

INTERNET
ADSL:  CONNECTED
Mode:  G.992.3 (ADSL2)
Upload:  510 Kbps.
Download:  4072 Kbps.
WAN IP:  78.87.214.91
Subnet Mask:  255.255.255.255
Gateway:  46.103.127.3
Primary DNS:  78.87.0.195
Secondary DNS:  78.87.0.152

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Thresh θα τους παρω το πρωι. Εντωμεταξy η κατασταση ειναι κωμικοτραγικη. 3 μηνες μετα αφου έγινα πελατης στη ΗΟL ο ΟΤΕ εβαλε νεα ΚV απεναντι απο το σπιτι μου. Ενας φιλος 500μ πιο μακρια απο εμενα με οτε κλειδωνει 1.7MBps και εγω παλευω με τα 2500kbps

• Super Moderators
Δημοσ.

Μπορω να το κανω και εγω αυτο; θα κερδισω κατι;

αν είσαι σε 4αρι πακέτο όχι, σε 24αρι κάτι ψιλά λογικά...

Thresh θα τους παρω το πρωι. Εντωμεταξy η κατασταση ειναι κωμικοτραγικη. 3 μηνες μετα αφου έγινα πελατης στη ΗΟL ο ΟΤΕ εβαλε νεα ΚV απεναντι απο το σπιτι μου. Ενας φιλος 500μ πιο μακρια απο εμενα με οτε κλειδωνει 1.7MBps και εγω παλευω με τα 2500kbps

γιατί δεν βάζεις VDSL? η HOL δίνει αποκλειστικά μέσω των νέων KV του ΟΤΕ...

Δημοσ.

γιατί δεν βάζεις VDSL? η HOL δίνει αποκλειστικά μέσω των νέων KV του ΟΤΕ...

VDSL μέσω του site οπου έβαλα τον αριθμό, μου λεει πως δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή μου.(το dsl type πόση ώρα παίρνει να αλλάξει;20' και είμαι ακόμα G.992.1 )

Δημοσ.

Πώς σας φαίνονται; Είναι λογικό να είναι στο 0 η output power; Υπάρχει τρόπος να βελτίωσω την ταχύτητα;

DSL Type:G.992.5 annex A

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:1.021 / 11.968

Output Power (Up/Down) [dBm]:12,5 / 0,0

Line Attenuation (Up/Down) [dB]:13,5 / 23,5

SN Margin (Up/Down) [dB]:10,0 / 8,5

Δημοσ.

3893691525.png

INTERNET
ADSL:  CONNECTED
ADSL UPTIME:  22:22:39:06
PPP UPTIME:  17:13:39:02
Mode:  G.992.5 (ADSL2+)
Upload:  902 Kbps.
Download:  17332 Kbps.

Operation Data / Defect Indication:
Operation Data Upstream Downstream
Noise Margin    11.5 dB    10.5 dB
Attenuation         9.9 dB    15.2 dB

Είναι ιδέα μου, ή είναι μικρή η ταχύτητα που κλειδώνει το up σε σχέση με το down?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

3848740157.pngmh7y2q.jpg

Ειμαι στην hol με 17,90 το μηνα, εως 24mbps, πως το βλεπετε απο τα ss? Ειμαι σε normal με  αυτα που πληρωνω?

Πηρα τηλεφωνο και τους ειπα να μου το κατεβασουν στο 6, μου ειπε η κοπελια οτι μεχρι 9 εχει προσβαση και οτι κανει το κανει με δικια μου ευθυνη και πως η κληση ηχογραφειτε και μπλα μπλα, της ξανα ειπα μπας και το κανει 6 αλλα μου ειπε παλι το ιδιο. Λεω καλως βαλτο 9 και βλεπουμε.Οποτε τα σημερινα δεδομενα ειναι τα εξης

3957824325.png      ibifci.jpg

Αξιζε αυτη η αλλαγη ή οχι? Να πιεσω για 6 ή δεν προκειται να μου βαλουν ? Απ'οτι λετε οι πιο πολλοι η hol σε παει στο 6.

Δημοσ.

Μου έχουν βάλει έξι αλλα τώρα τελευταία ενώ η ταχύτητα μέσα από το ρουτερ φαίνεται η φυσιολογικη μου κολανε τα βιντεακια στο YouTube (1080p). Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; να τους πάρω τηλέφωνο να μου το ξανακάνουν εννιά; να σημειώσω πως όταν μου το έκαναν από εννιά έξι δεν παρατήρησα διαφορα στη ταχύτητα. Μόνο το upload μου ανέβηκε λιγο

Δημοσ.

εχω απογοητευτει πραγματικα αποσταση απο dslam 1,8km

εχουμε καμια ελπιδα για βελτιωση?

3974250025.png

Η γραμμή σου έχει καραμπινάτο πρόβλημα.Το 292 στο Upload δεν είναι καθόλου φυσιολογικό.Έπρεπε να ειναι τουλάχιστον 1000.Πάρε τηλέφωνο στην Τ.Υ. της 4net και πες τους κατευθειαν για το Upload...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...