Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαγκες μολις εβαλα 24 cyta στην πατρα.Μου ειχαν πει οτι θα ειμαι γυρω στα 14-18.Σημερα μου ειπαν οτι κατω λεει ειμαι 14 αλλα εδω ερχεται 11 λογω παλιου καλωδιου και καλο θα ηταν να φερω ηλεκτρολογο να μου το φτιαξει και κτ τετοια.Εκανα και ενα speedtest και μ τα βγαζει με το ζορι 8(7.9).Τι να κνω?Η πολυκατοικια ειναι οντως παλια λετε να φταιει τοσο πολυ αυτο?Μακρια πολυ απο το κεντρο της πατρας δεν ειμαι.Μ ειπαν οτι ειμαι και τυχερος γτ το μπαλκονι μου βλεπει απο πισω και θα μπορεσει να το ριξει το καλωδιο ετσι και θα ειναι 2 ωρες υποθεση.Πειτε τις γνωμες σας δεν αξιζει να το εχω αμα ειναι με το ζορι 8 και κατεβαζω με το 500 klbs.Οριστε και μια φωτο3853679692.png

Δημοσ.

το 30αρι λογικά το έχεις, μπορεί και 40αρι...

Αν πιάσω πάνω απο 30 καλά θα είναι, μόνο το upload φοβάμαι που στη Hol δεν το χω δει ποτέ πάνω απο 950Kbps στην adsl

Ελπίζω σε Vdsl να μπορέσει να πιάσει τα 5Mbps

Δημοσ.

Έριξε ολο τον ουρανό σήμερα αμάξια αναποδογύρισαν δρόμοι πλυμήρησαν το ρεύμα κόπηκε στο σπίτι για 2 ώρες και με έκπληξη μόλις διαπίστωσα οτι ο συγχρονισμός ανέβηκε κατακόρυφα απο 41 mbps στα 47944 !!!!

post-40279-0-39030700-1414178273_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεν ανεβάζω speed test ντρέπομαι. :P Το μόνο που μπορώ να πω είναι όταν πατάω μετά την βροχή που έριξε σήμερα το εικονίδιο το crhome κάνει ένα λεπτό να φορτώσει η σελίδα και από σελίδα σε σελίδα στο insomnia τουλάχιστον 2 λεπτά.Με line attuenation πάνω από 72 και κάτι ψιλά καταλαβαίνετε..Ξερονήσι speaking.

Δημοσ.

το fail το ιδιο απλα ντρεπομαι που το βαζω

3857101087.png

και αμα σας πω που μενω θα πεθανετε στα γελια

Εμένα δεν φορτώνει καν την σελίδα του ookla ώστε να ανεβάσω speed test.Δεν μπορώ να ανοίξω καν το youtube απόψε την τελευταία φορά που δοκίμασα η φόρτωση της σελίδας έκανε τρία λεπτά και τελικά με πέταξε έξω.Αν είχα εγώ 7.5 mbps θα έκανα πάρτι.Έχω αποσυνδέσεις κάθε 20 λεπτά.Ελλάς το μεγαλείο σου.

Δημοσ.

Αν πάω σε VDSL απο Α/Κ πόσο λέτε να πιάσω?

Αξίζει?

Απ'οσο γνωριζω η HOL δεν δινει VDSL απο Α/Κ, μονο απο καμπινα ΟΤΕ...

Δεν ανεβάζω speed test ντρέπομαι. :P Το μόνο που μπορώ να πω είναι όταν πατάω μετά την βροχή που έριξε σήμερα το εικονίδιο το crhome κάνει ένα λεπτό να φορτώσει η σελίδα και από σελίδα σε σελίδα στο insomnia τουλάχιστον 2 λεπτά.Με line attuenation πάνω από 72 και κάτι ψιλά καταλαβαίνετε..Ξερονήσι speaking.

72dB Attenuation και συγχρονιζεις??

Τετοιες τιμες εχουμε συνηθως, οταν εχει μπει λανθασμενα φιλτρο ADSL πριν το Modem...

Τα δικα μου stats.Εδω και 2 χρονια σχεδον, καρφωμενος στα 50/10, με τρελα Up Times... :)

21doi6c.png

301o6c5.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...