Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά τι θα λέγατε να δείχναμε την ταχύτητα του ιντερνετ μας,να λεμε τον παροχο μας ,ποσα πληρωνουμε,αν ειμαστε ευχαριστημενοι με τις ταχυτητες.τελος αν σκεφτομαστε να αλλαξουμε παροχο λογω μη αναμενωμενων ταχυτητων.εγω ας πουμε εχω το πακετο του οτε .

OTE DOUBLE PLAY 24 ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ+120 λεπτα προς κινητα αν θυμαμαι καλα γιατι ειναι παλιο το προγραμμα,σχετικα ευχαριστημενος με τις ταχυτητες.οχι δεν σκεφτομαι προσωρινα να αλλαξω παροχο.

πληρωνω 32,90 το μηνα.

Δημοσ.

παιδιά τι θα λέγατε να δείχναμε την ταχύτητα του ιντερνετ μας,να λεμε τον παροχο μας ,ποσα πληρωνουμε,αν ειμαστε ευχαριστημενοι με τις ταχυτητες.τελος αν σκεφτομαστε να αλλαξουμε παροχο λογω μη αναμενωμενων ταχυτητων.εγω ας πουμε εχω το πακετο του οτε .

OTE DOUBLE PLAY 24 ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ+120 λεπτα προς κινητα αν θυμαμαι καλα γιατι ειναι παλιο το προγραμμα,σχετικα ευχαριστημενος με τις ταχυτητες.οχι δεν σκεφτομαι προσωρινα να αλλαξω παροχο.

πληρωνω 32,90 το μηνα.

"Πες μας την ταχύτητα σου."

Εσυ το έγραψες, αλλα δεν το τήρησες

• Like 2
Δημοσ.

"Πες μας την ταχύτητα σου."

Εσυ το έγραψες, αλλα δεν το τήρησες

ααα οκ και εγω 24

Αφού είπε 24  :P

Ανέβασε εικόνα από το speedtest.

Δημοσ.

Για το θεμα ταχυτητας οτι παροχο βαλουμε πανο κατο τα ιδια θα εχουμε.

Προτινω να κανουμε ενα τοπικ για τα pings των παροχων σε παιχνιδια.

3197509106.png

Δημοσ.

Για το θεμα ταχυτητας οτι παροχο βαλουμε πανο κατο τα ιδια θα εχουμε.

Προτινω να κανουμε ενα τοπικ για τα pings των παροχων σε παιχνιδια.

3197509106.png

μπορούμε να γράφουμε και για τέτοια που θές φίλε εδω

Δημοσ.

24/1 εγω.συγχρονιζω στα 12 mbit/1 mbit annex a.εχει λιγο θεμα η εσωτερικη καλωδιωση και χανω περιπου 1,5 mbit αλλα δεν μπορω να κανω κατι για διαφορους λογους.δεν με νοιαζει και πολυ.η γραμμη ειναι για seeding Insomnia Και Utube οποτε φτανει.εχω Kv απο τα νεα στην περιοχη μου καποια στιγμη θα βαλω.συνδεση forthnet.6 αρι profile σε siemens dslam(infineon chipset)και σε interleave.για ενα διαστημα επαιζα και annex m

Δημοσ.

Μετακομισα και είπα να τσεκαρω και το ίντερνετ μέσα στον χαμό...προς έκπληξή μου συγχρονιζω στα 20/1 (έχω forthnet double play 24 Mbps)

Δημοσ.

Μετακομισα και είπα να τσεκαρω και το ίντερνετ μέσα στον χαμό...προς έκπληξή μου συγχρονιζω στα 20/1 (έχω forthnet double play 24 Mbps)

δωσε μας και μια μετρηση απο speedtest

Δημοσ.

εγω λοιπον συχρονίζω με 14074up και 1015down.

o θορυβος που βγάζει η σύνδεση ειναι του επιπέδου των 9.2db down,9.0up

εγω απο οτι φαινεται χανω αρκετα σε σχεση με τα 11 που μου δειχνει το speedtest

αλλα και το 24 που εχουν υποσχεθει στις διαφημισεις.

http://www.hol.gr/gr/e-support/topics/pages/articles.aspx?tid=477ab3fa-c46b-4e95-ab10-2416f762602a&aid=65

ενα αρθρο για παροχους της παραπανω εταιριας.ποσταρετε και για αλλες εταιριες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...