Gigamestin Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 παιδιά τι θα λέγατε να δείχναμε την ταχύτητα του ιντερνετ μας,να λεμε τον παροχο μας ,ποσα πληρωνουμε,αν ειμαστε ευχαριστημενοι με τις ταχυτητες.τελος αν σκεφτομαστε να αλλαξουμε παροχο λογω μη αναμενωμενων ταχυτητων.εγω ας πουμε εχω το πακετο του οτε . OTE DOUBLE PLAY 24 ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ+120 λεπτα προς κινητα αν θυμαμαι καλα γιατι ειναι παλιο το προγραμμα,σχετικα ευχαριστημενος με τις ταχυτητες.οχι δεν σκεφτομαι προσωρινα να αλλαξω παροχο. πληρωνω 32,90 το μηνα.
NikosKallithea Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 παιδιά τι θα λέγατε να δείχναμε την ταχύτητα του ιντερνετ μας,να λεμε τον παροχο μας ,ποσα πληρωνουμε,αν ειμαστε ευχαριστημενοι με τις ταχυτητες.τελος αν σκεφτομαστε να αλλαξουμε παροχο λογω μη αναμενωμενων ταχυτητων.εγω ας πουμε εχω το πακετο του οτε . OTE DOUBLE PLAY 24 ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ+120 λεπτα προς κινητα αν θυμαμαι καλα γιατι ειναι παλιο το προγραμμα,σχετικα ευχαριστημενος με τις ταχυτητες.οχι δεν σκεφτομαι προσωρινα να αλλαξω παροχο. πληρωνω 32,90 το μηνα. "Πες μας την ταχύτητα σου." Εσυ το έγραψες, αλλα δεν το τήρησες 2
mathsrule Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 "Πες μας την ταχύτητα σου." Εσυ το έγραψες, αλλα δεν το τήρησες ααα οκ και εγω 24 Αφού είπε 24 Ανέβασε εικόνα από το speedtest.
mathsrule Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δεν έλεγα για εσένα αλλά για τον topic starter (δηλαδή ότι αυτός ανέβασε εικόνα από speedtest).
salonika91 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Για το θεμα ταχυτητας οτι παροχο βαλουμε πανο κατο τα ιδια θα εχουμε. Προτινω να κανουμε ενα τοπικ για τα pings των παροχων σε παιχνιδια.
Gigamestin Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Για το θεμα ταχυτητας οτι παροχο βαλουμε πανο κατο τα ιδια θα εχουμε. Προτινω να κανουμε ενα τοπικ για τα pings των παροχων σε παιχνιδια. μπορούμε να γράφουμε και για τέτοια που θές φίλε εδω
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 24/1 εγω.συγχρονιζω στα 12 mbit/1 mbit annex a.εχει λιγο θεμα η εσωτερικη καλωδιωση και χανω περιπου 1,5 mbit αλλα δεν μπορω να κανω κατι για διαφορους λογους.δεν με νοιαζει και πολυ.η γραμμη ειναι για seeding Insomnia Και Utube οποτε φτανει.εχω Kv απο τα νεα στην περιοχη μου καποια στιγμη θα βαλω.συνδεση forthnet.6 αρι profile σε siemens dslam(infineon chipset)και σε interleave.για ενα διαστημα επαιζα και annex m
Stavrakas13 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μετακομισα και είπα να τσεκαρω και το ίντερνετ μέσα στον χαμό...προς έκπληξή μου συγχρονιζω στα 20/1 (έχω forthnet double play 24 Mbps)
Gigamestin Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μετακομισα και είπα να τσεκαρω και το ίντερνετ μέσα στον χαμό...προς έκπληξή μου συγχρονιζω στα 20/1 (έχω forthnet double play 24 Mbps) δωσε μας και μια μετρηση απο speedtest
Gigamestin Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 εγω λοιπον συχρονίζω με 14074up και 1015down. o θορυβος που βγάζει η σύνδεση ειναι του επιπέδου των 9.2db down,9.0up εγω απο οτι φαινεται χανω αρκετα σε σχεση με τα 11 που μου δειχνει το speedtest αλλα και το 24 που εχουν υποσχεθει στις διαφημισεις. http://www.hol.gr/gr/e-support/topics/pages/articles.aspx?tid=477ab3fa-c46b-4e95-ab10-2416f762602a&aid=65 ενα αρθρο για παροχους της παραπανω εταιριας.ποσταρετε και για αλλες εταιριες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα