Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια μιτρικη asus p5p41d νομθελιω ειναι το μοντελο ακριβως...θελω να αλλαξω μια καρτα γραφικων γιατι αυτη τη στιγμη εχω την nvidia gforce 9600 στα 512mb.αυτη ειναι pci express 16.0...ενω ολες οι καινουργιες καρτες ειναι pci 3.0 νομιζω...θα ηθελα να ρωτησω αν η motherboard μου μπορει να παρει καρτα γραφικων 3.0 'η θα πρεπει να παω για αλλαγη πακετο ολα μαζι???

Δημοσ.

η μητρικη δεν θα εχει θεμα με οποια pci-e καρτα και να βαλεις.

Θεμα ισως εχει το τροφοδοτικο σου,αν σκεφτεσαι να βαλεις καποια δυνατη καρτα.

Δημοσ.

εχω 550w τροφοδοτικο δεν νομιζω να εχω ιδιαιτερο προβλημα...δηλαδη οποια καρτα και να παρω θα λειτουργησει κανονικα στην motherboard???

Δημοσ.

δεν ειναι τα watt αλλα η μαρκα και κυριως τα amprere στα +12V που μπορει να βγαλει(βεβαια δεν εχεις πει αν τη θες για gaming κλπ-γιατι σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση δεν θα εχεις θεμα με μια καρτα των 50-60€ )

Δημοσ.

για gaming την θελω γιατι αλλιως θα αφηνα αυτην που εχω για normal πραγματα καλα τρεχει αλλα σε κανα παιχνιδακι πλεον τραβαει ζορια...εχεις κατι να μου προτεινεισ κοντα στα 120-130€???ευχαριστω!!!

Δημοσ.

λοιπον ειμαι μακρια απο το pc λογο διακοπων των ημερων...το τροφοδοτικο ειναι μαρκας thermaltake 550w...η αναλυση που θα παιζω θα ειναι στα 1920x1080 αν θα τα καταφερει γιατι θα παρω και πακετο μαζι και οθονη!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...