Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά απο το μπορεί να οδηγήσει στα 4gb μνήμης φτάσαμε στο να θεωρούμε δεδομένο τα 4gb μνήμης. Αυτό δείχνει πόσο καμένοι είναι μερικοί, με την μνήμη.....

Δημοσ.

Butthurt much?

Όσο για το οτι τα καινουργια smarphone καινε πιο πολύ έχεις καμιά πηγή? Γιατί το consumption ΜΟΝΟ πέφτει στις περισσοτερες περιπτώσεις...

Οθονες + μεγαλυτερες αναλυσεις = ??

Δημοσ.

Η samsung θα κυκλοφορει 16gb ram σε λιγο καιρο και καποιοι κατοχοι iphone με αναλυση ουτε καν hd θα μιλανε ακομα για μεγεθοι και παντοφλες.Μηπως πρεπει να βγαλετε εισιτηριο για america?

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Butthurt much?

Όσο για το οτι τα καινουργια smarphone καινε πιο πολύ έχεις καμιά πηγή? Γιατί το consumption ΜΟΝΟ πέφτει στις περισσοτερες περιπτώσεις...

Δεν ήμουν απόλυτα σαφής.

Αναφέρομαι σε περίοδο αρκετών χρόνων. Δηλ. ότι από Ni-MH περάσαμε σε Li-on και από την μπαταρία του Nokia 3210 περάσαμε στην μπαταρία του Galaxy S4.

Όπως όμως ήδη έγραψα, η πρόοδος αυτή είναι μικρή για τόσα χρόνια που πέρασαν.

Δημοσ.

Καλά απο το μπορεί να οδηγήσει στα 4gb μνήμης φτάσαμε στο να θεωρούμε δεδομένο τα 4gb μνήμης. Αυτό δείχνει πόσο καμένοι είναι μερικοί, με την μνήμη.....

Εφοσον οι τιμες οποιασδηποτε ναυαρχιδας android ειναι 690 day one και γυρω στα 400 μετα απο 1 χρονο, γιατι να μην βαλουν και 16000 gb μνημης? Αφου τα ιδια λεφτα θα μου ρθει, γιατι να πω δεν βαριεσε, αστο στα 2 δεν χρειαζομε αλλα. Για να τρεξω μετα να αγορασω καινουργιο κινητο (οπως κανουν αλλες εταιριες, που τα 512 ηταν αρκετα και τωρα τα updates ειτε ειναι πετσοκομενα, ειτε σερνονται, ειτε και τα 2)?

Δημοσ.

Yeap,  το android απο μονο του καταναλωνει ισα με....512 ram :D

Οι πολλες εφαρμογες που τρεχουν στο παρασκηνιο φταινει και οχι το android. Οταν εχεις browser με 10 tabs, fb messenger, whatsapp, viber, skype, youtube και  20 widgets και ξερω γω τι αλλο ταυτοχρονα ανοιχτο, τοτε ειναι λογικοτατο το 1giga που εχει η δικια μου συσκευη για παραδειγμα να μη φτανει, γιαυτο και σερνεται. Δεν ειναι βαρυ το android, οπως δεν ειναι και ελαφρια τα υπολοιπα λειτουργικα. Απλα δεν επιτρεπουν αντιστοιχων δυνατοτητων multitasking. Για του λογου το αληθες, παρε 3 συσκευες με 3 διαφορετικα λετιουργικα στα 300-350 ευρω (s3 , iphone4, lumia 920), ανοιξε fb messenger, skype, youtube και 10 tabs στον browser και δες ποιο σερνεται παραπανω και ποιο χρειαζεται μνημη

980mb με όλα τα tasks killed. Όση μνήμη βρει τη ρουφάει. Κασάρει για καλύτερη λειτουργία ;  Ναι.  Υπερβολικό όμως ...

Με 512ram ξεχνάς jellybean και πάνω για multitastking χρήση.

Δημοσ.

980mb με όλα τα tasks killed. Όση μνήμη βρει τη ρουφάει. Κασάρει για καλύτερη λειτουργία ;  Ναι.  Υπερβολικό όμως ...

Με 512ram ξεχνάς jellybean και πάνω για multitastking χρήση.

Eγω παντως μολις ανοιξω το κινητο, χωρις να ανοιξω καποια εφαρμογη εχω ελευθερα πανω απο 400 mb (απο τα 768 διαθεσιμα).

Δημοσ.

ναι βέβαια σε αυτά θα πρέπει να προσμετρήσεις και τα υπόλοιπα που δεν είναι καν διαθέσιμα και δεσμέυονται από το λειτουργικό (γιατί φαντάζομαι δεν έχεις 768 MB , αλλά 1GB

πάντως η 4.4.2 μου φαίνεται ότι θέλει λιγότερη μνήμη από ποτέ, σε συσκευή που έχω 2GB έχω σχεδόν πάντα τουλάχιστον 1.4 GB ελεύθερο και δεν ξέρω κατά πόσο θα μου ήταν χρήσιμη μια συσκευή με 4 ή και παραπάνω αφού ούτε με το 1 δεν είχα ιδιαίτερο θέμα

από την άλλη όπως σωστά ειπώθηκε και παραπάνω, αν η τιμή είναι ίδια ας βάλουν και 16 τι μας νοιάζει

καλύτερα να υπάρχει περισσότερη από όσο χρειάζεται, παρά να μετράμε ένα ένα τα MB 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...