Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όποιου δεν του χρειάζεται, δεν είναι ανάγκη να πάρει το top. Άλλωστε στα Android υπάρχουν συσκευές για όλα τα γούστα και τις τσέπες.

Επίσης όσο ποιο γρήγορα ανεβαίνουν τα specs στα top smartphone , τόσο ποιο γρήγορα θα βλέπουμε και καλύτερα specs στα φθηνότερα.

Σωστός. Η τεχνολογία εξελίσσεται, το τι θα κάνουμε εμείς ως καταναλωτές είναι δικό μας θέμα.

Δημοσ.

μπαταριά έστω για 3 μέρες θα έπρεπε να πηγαίνει 4 εντάξει σε λογικά πλαίσια δηλαδή πάει πολύ αυτό το μέρα παρα μέρα με περιορισμούς 

Δημοσ.

με το ρημάδι το android , ούτε τα 4 giga δεν θα φτάνουν.

Yeap,  το android απο μονο του καταναλωνει ισα με....512 ram :D

Οι πολλες εφαρμογες που τρεχουν στο παρασκηνιο φταινει και οχι το android. Οταν εχεις browser με 10 tabs, fb messenger, whatsapp, viber, skype, youtube και  20 widgets και ξερω γω τι αλλο ταυτοχρονα ανοιχτο, τοτε ειναι λογικοτατο το 1giga που εχει η δικια μου συσκευη για παραδειγμα να μη φτανει, γιαυτο και σερνεται. Δεν ειναι βαρυ το android, οπως δεν ειναι και ελαφρια τα υπολοιπα λειτουργικα. Απλα δεν επιτρεπουν αντιστοιχων δυνατοτητων multitasking. Για του λογου το αληθες, παρε 3 συσκευες με 3 διαφορετικα λετιουργικα στα 300-350 ευρω (s3 , iphone4, lumia 920), ανοιξε fb messenger, skype, youtube και 10 tabs στον browser και δες ποιο σερνεται παραπανω και ποιο χρειαζεται μνημη

Δημοσ.

Πριν από κάτι μέρες έλεγα ότι το viber δε χρειάζεται και τόση πολλή μνήμη, πλέον που έχω συσκευή με 2GB βλέπω ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή χρησιμοποιεί 103MB

Και πάλι όμως έχω πάνω από 1GB ελεύθερο

Δημοσ.

Πριν από κάτι μέρες έλεγα ότι το viber δε χρειάζεται και τόση πολλή μνήμη, πλέον που έχω συσκευή με 2GB βλέπω ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή χρησιμοποιεί 103MB

Και πάλι όμως έχω πάνω από 1GB ελεύθερο

Στα 2gb τα 103 mb του viber ειναι αστεια. Οταν ομως εισαι με 1 gb (οπως εγω με το sadvanced) και με διαθεσιμα τα 768 για τον χρηστη, τοτε αυτα τα 100αρια μαζευονται. Αλλα τοσα θελει το skype, 150 το fb messenger, οποτε εν τελει σου μενουν γυρω στα 400 η και λιγοτερα για browsing / youtube / games / widgets και λοιπα. Και μετα κραζουν οι αλλοι οτι το android ειναι βαρυ και laggari. 

Σορρυ αλλα ουτε βαρυ ειναι ουτε laggari οταν το χρησιμοποεις σαν dumbphone (οπως τα υπολοιπα wannabe "smartphones").

• Like 2
Δημοσ.

Ξέρεις τι λένε για την αλεπού ε? Δεν χρειάζεται να σου πούμε...

Ωωωωω τι μου είπες!!!!

Είδες το εκκαθαριστικό της εφορίας;

Δημοσ.

Εγώ στην Apple αναφέρομαι, και στα specs των Android.

Αλλά ξέρεις τι λένε και για την μύγα ε? Δεν χρειάζεται να σου πούμε... :lol:

Δημοσ.

Μετα απο αυτη την ανακοινωση η Apple οδηγειται σε ολοκληρωτικο αφανισμο

Βαρεθήκα τις "προβλέψεις" σου, σε κάθε θέμα κάνεις hijack να μιλας κατα της apple έστω και για πλάκα.

Εύχομαι το 2014 να σε βρει απέναντι απο την samsung να ανανεώσεις το "ρεπερτόριο" σου!

• Like 2
Δημοσ.

Τα υπόλοιπα είναι είτε για τεχνοφοβικούς, είτε για περίεργους (βλ. "Καμμένο πλαστικό μύρισε, έπεσε ένα S4 στο τζάκι" & όσοι έκαναν like)

Butthurt much?

Όσο για το οτι τα καινουργια smarphone καινε πιο πολύ έχεις καμιά πηγή? Γιατί το consumption ΜΟΝΟ πέφτει στις περισσοτερες περιπτώσεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...