liakjim Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Η συγκεκριμένη κυκλοφορία είναι η πρώτη μιας σειράς σημαντικών αναβαθμίσεων που θα ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες και για τις υπόλοιπες πλατφόρμες στις οποίες κυκλοφορεί η εφαρμογή του insomnia όπως του iOS... Για να προλάβω παρόμοια σχόλια για τις υπόλοιπες εφαρμογές, γίνεται αναφορά ήδη στην είδηση. Βρίσκονται υπό κατασκευή νέες εκδόσεις για κάθε πλατφόρμα οι οποίες κατασκευάζονται από την αρχή. Συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα δεν υπάρχει. Μόλις έχουμε έτοιμες τις δοκιμαστικές εκδόσεις θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση για μια μικρή περίοδο δοκιμών. Ενας χρόνος ταλαιπωρίας.
panagi0tisgr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Το μέλλον ειναι στα win8.1+ και χαίρομαι να βλέπω την υποστήριξη σε αυτά. Ήδη έχουν εφαρμογές που τα Android tablet δεν εχουν.παρόλο που δεν τις χρειάζονται. Μπράβο στα παιδιά για την εξέλιξη
Nix Pixel Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Το μέλλον ειναι στα win8.1+ και χαίρομαι να βλέπω την υποστήριξη σε αυτά. Ήδη έχουν εφαρμογές που τα Android tablet δεν εχουν.παρόλο που δεν τις χρειάζονται. Μπράβο στα παιδιά για την εξέλιξη Όπως;
Αδιαφορος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Όπως; Οπως τις unofficial εφαρμογες για youtube
Nix Pixel Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Για να προλάβω παρόμοια σχόλια για τις υπόλοιπες εφαρμογές, γίνεται αναφορά ήδη στην είδηση. Βρίσκονται υπό κατασκευή νέες εκδόσεις για κάθε πλατφόρμα οι οποίες κατασκευάζονται από την αρχή. Συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα δεν υπάρχει. Μόλις έχουμε έτοιμες τις δοκιμαστικές εκδόσεις θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση για μια μικρή περίοδο δοκιμών. Για οποιαδήποτε απορία για τις υπόλοιπες εφαρμογές μπορείτε να κάνετε ένα topic στην κατάλληλη κατηγορία ή pm/email. Ας έρθει όποτε είναι, αξίζει η αναμονή. Απλά, εντελώς φιλικά, να βελτιωθεί το UI στις εκδόσεις του android τουλάχιστον (στα windows 8 που το είχα χρησιμοποιήσει μια χαρά ήταν, για ios δεν ξέρω) και να γίνει και για tablet. Περιμένω με αγωνία.
Alejandro Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Η mobile εφαρμογή όμως εξακολουθεί να είναι για πέταμα...
qsis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Το μέλλον ειναι στα win8.1+ και χαίρομαι να βλέπω την υποστήριξη σε αυτά. Ήδη έχουν εφαρμογές που τα Android tablet δεν εχουν.παρόλο που δεν τις χρειάζονται. Μπράβο στα παιδιά για την εξέλιξη ναι γιατί στα windows συγκεκριμένα είναι που λείπει η εφαρμογή τα τάμπλετ πάντως (όπως φυσικά και τα desktop) δε θεωρώ ότι χρειάζονται κανενός είδους εφαρμογή , μόνο στα κινητά έχει νόημα κάτι τέτοιο και στο insomnia το μεγαλύτερο μέρος των χρηστών δε καλύπτεται όπως θα πρεπε
atropa Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 για καποιο λογο δε μου βρισκει την εφαρμογη στο store...?
nickT Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Φίλοι συμφορουμίτες, για να δώσουμε και μια εποικοδομητική ροπή στο thread (γιορτινές μέρες είναι) λέω να προτείνουμε στον HAL9000 τι επιπλέον features θα θέλαμε να έχει η εφαρμογή προκειμένου να τον βοηθήσουμε να ξέρει τι μας λείπει, και λέω να κάνω την αρχή: - PM - Απάντηση στο thread - Live Tile badge και push notification για PM - Likes σε άρθρα και σε comments - Badge Notification στο Lock Screen για PM - "Sexy Gadget" Alert στο Live Tile αλλά και σε notification - My Favorite Categories Hub - "Play To" functionality στα Videos, για να μπορώ να τα βλέπω στην 60" (λέω τώρα) TV μου ή στο ΧΒΟΧ One μου - "Print" Functionality στο άρθρο, έτσι γιατί μερικές φορές θέλω να τυπώνω τα news και να νιώθω ότι δεν έχω καμία σχέση με phones, tablets, pc, κλπ. - Να μπορεί να ανοιγει και τα spoilers!!! 1
iMarilina Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δε φτιαχνετε λιγο και την εφαρμογη του αντροιντ? του iOS ειναι σκαλες ανωτερη, στο αντροιντ μας βγαζει το λαδι. Καντε σας παρακαλω πολυ κατι! Και καλη χρονια! Sent from my iPad using Insomnia 2
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Φτιαξτε λιγο και την mobile εκδοση του site και αν θελετε την εφαρμογη για android κατεβαστε την απο το play store μεχρι να βγαλετε την καινουργια. Με την mobile εκδοση και την android εκδοση που εχετε ως τωρα θελω απλα να σπασω το κινητο.
qsis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 δε βρίσκω τη mobile έκδοση του site τόσο άσχημη τουλάχιστον σε android τηλέφωνο , παρά τις ατέλειές της η εφαρμογή από 4.1 και μετά το έχουμε χιλιοπεί ότι είναι άχρηστη σε tablet πάντως χρησιμοποιώ χωρίς κανένα πρόβλημα τη πλήρη έκδοση του site, δε θέλω εφαρμογή εκεί θα είναι πιο δύσχρηστη πιστεύω αν κρίνω και από το tapatalk που δε με βολεύει καθόλου αφού έχω και δύναμη και ιντσες να τρέχω τα desktop site πιστεύω χωρίς να το έχω ζήσει ότι και σε phablet όπως το note θα ισχύει το ίδιο
Windows8 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Η mobile version ειναι μια χαρά. Και η WP ειναι απλα καλή. Θέλει μερικές βελτιώσεις ακομα. Όσοι έχετε θέμα με το android ακομα και στην mobile version, δεν πάει πουθενά το κινητο σας dudes, switch. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα