xristosk Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 καλησπέρα και χρόνια πολλά, μπαίνω κατευθείαν στο θέμα το εν λόγο λάπτοπ κατά διαστήματα τον τελευταίο μήνα πετούσε θαλασσή οθόνη με κάθετες λευκές γραμμές και χρειαζόταν restart για να ξεκολλήσει, τώρα δεν ανοίγει καθόλου... τίποτα.. μαύρη νύχτα στα βουνά απλά ακούγεται για λίγο και μετά τπτ.. οι γραμμές με κάνανε να πιστεύω ότι είναι κάρτα γραφικών (δεν είναι ενσωματωμένη στην μητρική).. τώρα που δεν ανοίγει καθόλου φοβάμαι για μητρική, τα φώτα σας παρακαλωωωωω
thelos257 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 καλησπέρα και χρόνια πολλά, μπαίνω κατευθείαν στο θέμα το εν λόγο λάπτοπ κατά διαστήματα τον τελευταίο μήνα πετούσε θαλασσή οθόνη με κάθετες λευκές γραμμές και χρειαζόταν restart για να ξεκολλήσει, τώρα δεν ανοίγει καθόλου... τίποτα.. μαύρη νύχτα στα βουνά απλά ακούγεται για λίγο και μετά τπτ.. οι γραμμές με κάνανε να πιστεύω ότι είναι κάρτα γραφικών (δεν είναι ενσωματωμένη στην μητρική).. τώρα που δεν ανοίγει καθόλου φοβάμαι για μητρική, τα φώτα σας παρακαλωωωωω Αυτο πρεπει να ειναι εε ; http://www.e-shop.gr/product?id=PER.907983 Αρχικα εβαλες κανενα παιχνιδι κανενα προγραμμα βαρετο πανω που να ηθελε πολλα γραφικα για να δουλευει τι δουλευες εκανες στο λαπτοπ αυτο απο ποτε δημιουργησε το προβλημα το καθαρισες απο μεσα ποτε σου ; Ευχομαι να μην σε ζαλισα.
xristosk Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 βασικά το laptop είναι το αδερφού μου, μουσική και youtube και ταινίες δε νομίζω να εγκατέστησε τίποτα, το έχω ανοίξει και το έχω καθαρίσει κάνα δύο φορές άλλαξα και πάστες, γενικά δεν είχε θέμα με θερμοκρασίες
johnny.tifosi Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Το ίδιο έπαθε και το δικό μου την προηγούμενη βδομάδα. Για να μην πολυλογώ πήρα νέο λαπτοπ. Σιγά σιγά ψοφάνε όλα φαίνεται. Και πολύ έζησαν τα γ***μένα, αν γράψεις 5920g στο google μόνο προβληματα θα δεις. Από τα χειρότερα λάπτοπ ever κατά την γνώμη μου.
johnny.tifosi Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μητρική υποθέτω γιατί δεν άνοιγε καν. Είχα πια αγανακτήσει από τις πολλές βλάβες (κάρτα γραφικών, σκληρός, τροφοδοτικό...) οπότε δεν το έψαξα περαιτέρω. Πήρα ένα σοβαρό λάπτοπ να ησυχάσω.
xristosk Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 αν είναι ή κάρτα γραφικών ή μητρική μπορώ να βρω από ebay, αλλά το θέμα είναι πως θα καταλάβω τι φταίει
thelos257 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Site: Εδω θα δειτε ολα τα προβληματα του συγκεκριμενου φορητου υπολογιστη τα πιο πολλα ειναι καρτες γραφικων.
johnny.tifosi Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Όταν είναι κάρτα γραφικών το λάπτοπ μπουτάρει κανονικά. Το ακούς να δουλεύει και ακούς τον ήχο των windows. Αν ανοίγει στιγμιαία και δεν μπαίνει ούτε στο bios μάλλον είναι μητρική. 1
Vasilopoulos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Ισως να ειναι η καρτα γραφικων.Αλλα αφου λεες οτι δεν ανοιγει καθολου τοτε μπορει να φταει και η μητρικη.Προσπαθησε να βγαλεισ την καρτα,αφου δεν ειναι ενσωματωμενη και προσπαθησε να το μποοταρεις ( χωρις εικονα βεβαια.).Αν δεν αλλαξει τιποτα βγαλε την μπαταρια και βαλε το φωτιστη και μποοταρε( παλι χωρις καρτα).Τελος, βγαλε τo cmos battery αστα κανενα δεκαλεπτο και ξαναβαλτα και μποοταρε.( παλι χωρις καρτα). καλησπέρα και χρόνια πολλά, μπαίνω κατευθείαν στο θέμα το εν λόγο λάπτοπ κατά διαστήματα τον τελευταίο μήνα πετούσε θαλασσή οθόνη με κάθετες λευκές γραμμές και χρειαζόταν restart για να ξεκολλήσει, τώρα δεν ανοίγει καθόλου... τίποτα.. μαύρη νύχτα στα βουνά απλά ακούγεται για λίγο και μετά τπτ.. οι γραμμές με κάνανε να πιστεύω ότι είναι κάρτα γραφικών (δεν είναι ενσωματωμένη στην μητρική).. τώρα που δεν ανοίγει καθόλου φοβάμαι για μητρική, τα φώτα σας παρακαλωωωωω
BigRed Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Όταν είναι κάρτα γραφικών το λάπτοπ μπουτάρει κανονικά. Το ακούς να δουλεύει και ακούς τον ήχο των windows. Αν ανοίγει στιγμιαία και δεν μπαίνει ούτε στο bios μάλλον είναι μητρική. Αυτό ακριβώς έκανε κ' το δικό μου. Το άκουγα που έμπαινε στα Windows αλλά δεν τα έβλεπα Αν κ' εσύ τα ακούς, τότε είναι κάρτα γραφικών. Αλλά, στον δικό μου με το που άναβε έκανε κ' κάποια μπιπ, το δικό σου τα κάνει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα