Fan Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Έχω ένα laptop με τα αυθεντικά XP μέσα και θέλω να του κάνω format. Δεν έχω όμως τα CD των windows. Μπορώ να τα κατεβάσω και να χρησιμοποιήσω το serial number που έχει κολλημένο στο κάτω μέρος του laptop ώστε να αναγνωριστούν ως γνήσια;
mikelamar Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Ναι φυσικά κ μπορείς Sent from my iPhone using Insomnia
washcloud Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 ^...έτσι. Διότι δεν υπάρχουν "αυθεντικά Windows", τα Windows τα...ίδια είναι (ακόμη και οι "πειραγμένες" εκδόσεις). Η "αυθεντικότητα" (ή μάλλον, η "νομιμότητα", πιο σωστά), έχει να κάνει με το αν το "serial number" (...ο κωδικός της "άδειας χρήσης", ορθότερα) έχει αγοραστεί... ...αρκεί βέβαια, Fan, να βρεις την έκδοση που αντιστοιχεί στον αριθμό σου (και είναι αυτή που υπάρχει εγκατεστημένη στο laptop) : πχ να πρόκειται για WinXP Home Greek με ενσωματωμένο το SP3...
Vasilopoulos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Nαι οπως ειπανε και ο mikelamar και ο washcloud μπορεις να χρησ. το serial number. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2013 από Gi0 warez
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Vasilopoulos ειναι το 2ο σημερινο μηνυμα σου σχετικα με παρανομη ενεργοποιηση των Windows. Προτεινω να διαβασεις τους κανονες του forum.
Fan Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 ...αρκεί βέβαια, Fan, να βρεις την έκδοση που αντιστοιχεί στον αριθμό σου (και είναι αυτή που υπάρχει εγκατεστημένη στο laptop) : πχ να πρόκειται για WinXP Home Greek με ενσωματωμένο το SP3... Ωχ, δηλαδή εάν δεν είναι ακριβώς η ίδια έκδοση δεν θα τον δεχτεί τον κωδικό; Και πώς θα είμαι σίγουρος ποια είναι ακριβώς;
washcloud Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Start/run (εκκίνηση/εκτέλεση), γράφεις winver πατάς enter για να δεις τί ακριβώς έχει περασμένο το λάπτοπ. Βέβαια και στο αυτοκόλλητο αναφέρεται.
άδικος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Start/run (εκκίνηση/εκτέλεση), γράφεις winver πατάς enter για να δεις τί ακριβώς έχει περασμένο το λάπτοπ. Το οποίο (περασμένο) μπορεί να μην αντιστοιχεί πλέον στην αρχική έκδοση του CD οπότε ούτε & το S/N Καλή πρωτοχρονιά παίδες!
washcloud Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Ναι βρε, γι' αυτό είπα "για να δει τί έχει περασμένο" (ώστε να συγκρίνει με το τί λέει στο αυτοκόλλητο) και να μην ψάχνει ντε και καλά για έκδοση όπως αυτή που έχει περασμένη (αν όντως δεν είναι η ίδια τελικά).
Jannis64 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Στα Windows XP δεν παίζει ρόλο το service pack που θα βάλεις αλλά μόνο η έκδοση των Windows.Για παράδειγμα αν έχεις αυτοκόλλητο με Windows XP Home Edition 32bit, για να ενεργοποιηθούν μετά την εγκατάσταση,μπορείς να περάσεις μόνο αυτά, με όποιο service pack θέλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα