Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αυτή την τηλεόραση http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileoraseis/Turbo-X-TXV-2410-LED-TV-24.htm και της έβαλα ένα http://www.you.gr/proionta/ypologistes-anavathmisi-perifereiaka/apothikeftika-mesa/usb-flash-drives/usb-flash-sandisk-cruzer-checkboard-8gb το διάβασε και πάτησα το κουμπί record και δεν έκανε τίποτα πως γινετε να Κάνει εγγραφή των τηλεοπτικών προγραμμάτων που παρακολουθώ στην τηλεόραση σε USB Flash Drive , δεν έχω το εγχειρίδιο της τηλεόρασης

Δημοσ.

δεν έχω το εγχειρίδιο της τηλεόρασης

Ούτε εγώ......

Είναι αρκετά πιθανό πάντως το flash που έχεις να είναι πολύ αργό για να γίνει εγγραφή πάνω σε αυτό.

(8€ για 8gb = φτηνό υλικά = χαμηλή ταχύτητα)

Αν έχεις εσύ ή κάποιος φίλος/γνωστός κάποιο καλό γρήγορο flash κάνε μια δοκιμή.

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω κάποιος να μου πει το μενού για να κάνω εγγραφή στο usb

αν το φλασάκι/σκληρός δίσκος/ή οτι άλλο συνδέεις πάνω στη θύρα usb είναι ακατάλληλο για να κάνει εγγραφή,τότε δεν θα δείς ποτέ το menu που χρειάζεσαι για να κάνεις την εγγραφή.

η panasonic που έχω εγώ,αν δεν της βάλεις επάνω σκληρό δίσκο με δικιά του τροφοδοσία ρεύματος,δεν κάνει εγγραφή!

κάνει εγγραφή και σε κάποια φλασάκια,αλλά κι αυτό υπο κάποιες προϋποθέσεις....

οπότε μην ψάχνεις άδικα για εγχειρίδιο ή πληροφορίες..

όταν βάλεις επάνω τον κατάλληλο σκληρό/φλασάκι,θα πρέπει να το κάνει φορμάτ η τηλεόραση και μετά θα μπορείς να γράψεις...

βασικά όμως,μην περιμένεις οτι θα μπορείς να μεταφέρεις και τις εγγραφές σου στο pc,διότι η εγγραφή τηλεοπτικού περιεχομένου,είναι αποκλειστικά για χρήση ΜΟΝΟ στην τηλεόραση σου και ΌΧΙ για μεταφορά σε άλλο μέσο...

αυτά τα ολίγα...

τώραπου θα βρείς ποιό είναι το κατάλληλο γκατζετάκι για να γράψεις,θα στο πούν εκεί που την αγόρασες(ελπίζω να ξέρουν...διότι υπάρχουν και πολλοί άσχετοι παρότι είναι "δουλειά" τους!)

βασικά πές τους οτι αν δεν είναι σίγουροι οτι κάνει αυτό που θα σου πουλήσουν,τότε θα τους το επιστρέψεις(για να είσαι και σίγουρος οτι δεν θα χάσεις και τα χρήματά σου τζάμπα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...