Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σήμερα μου έφεραν το νέο router (νέα σύνδεση forthnet). Το συνέδεσα όπως έλεγαν και οι οδηγίες, αλλά δεν ξέρω που πρέπει να βάλω το password και το username που μου έστειλε με μήνυμα η forthnet...Μπήκα και στο 192.168.1.1 και λέει ότι είμαι συνδεδεμένος ως user...Τι πρέπει να κάνω..?

Να σημειώσω πως μετά από 10 αφότου το έβαλα μπαίνει κανονικά στο internet, χωρίς να βάλω κάπου το password και το username...

Δημοσ.

Από το Thomson 7, αν θυμάμαι καλά, το router βρίσκει μόνο του τα απαραίτητα στοιχεία και συνδέεται, χωρίς να χρειάζεται να τα βάλεις εσύ.

Δημοσ.

Την αίτηση την είχα κάνει πριν 3 εβδομάδες και σήμερα μου έφεραν το router...Πως μπορώ να δω αν έχει ενεργοποιηθεί η σύνδεσή μου..? Λογικά θα έπρεπε να βάλω στα settings το username και το νέο password...

Δημοσ.

Για να εχεις Internet και για να σου εχουν στειλει και τα username/password προφανως εχει ενεργοποιηθει η νεα συνδεση.

Τα στοιχεια στα εχουν στειλει για την περιπτωση που εχεις after market router, και θελει στοιχεια για να συνδεθει.

Επισης σου εχουν στειλει τα στοιχεια και με e-mail, μπες με mail client αλλα και απο forthnet webmail και σβη'στα και απο το ενα και απο το αλλο.

Δημοσ.

Για να εχεις Internet και για να σου εχουν στειλει και τα username/password προφανως εχει ενεργοποιηθει η νεα συνδεση.

Τα στοιχεια στα εχουν στειλει για την περιπτωση που εχεις after market router, και θελει στοιχεια για να συνδεθει.

Επισης σου εχουν στειλει τα στοιχεια και με e-mail, μπες με mail client αλλα και απο forthnet webmail και σβη'στα και απο το ενα και απο το αλλο.

Κοίταξα στο forthnet webmail αλλά δεν υπάρχει κανένα μήνυμα. Λογικά έχει ενεργοποιηθεί η νέα σύνδεση...Το περίεργο είναι ότι πριν είχα HOL αλλά καμιά μέρα δεν παρατήρησα προβλήματα στο internet, δηλαδή όταν θα γινόταν η μεταφορά...

Δημοσ.

Ξανα-ελεγξε τα mail τις επομενες μερες.

Δεν ξερω γιατι το κανουν αυτο, αφου εννοειται οτι για να εχεις mail πρεπει να εχεις και τα στοιχεια της συνδεσης, αλλα το κανουν.

Αν ειχες διακοπη Internet, θα ηταν για 2-3 ωρες.

Ισως να εγινε η αλλαγη σε χρονο που δεν χρησιμοποιουσες το Internet, οποτε και δεν καταλαβες τιποτα.

Δημοσ.

οκ ευχαριστώ...

Πάντως τώρα που προσπαθώ να μπω στα settings του router μου βγάζει ένα πεδίο για να συμπληρώσω username & password, αλλά δεν μπαίνει..Δοκίμασα admin/admin, και αυτά που μου έστειλε η forthnet αλλά δεν μπαίνει..έκανα και reset το router αλλά τίποτα...

Δημοσ.

Παιδιά σήμερα μου έφεραν το νέο router (νέα σύνδεση forthnet). Το συνέδεσα όπως έλεγαν και οι οδηγίες, αλλά δεν ξέρω που πρέπει να βάλω το password και το username που μου έστειλε με μήνυμα η forthnet...Μπήκα και στο 192.168.1.1 και λέει ότι είμαι συνδεδεμένος ως user...Τι πρέπει να κάνω..?

Να σημειώσω πως μετά από 10 αφότου το έβαλα μπαίνει κανονικά στο internet, χωρίς να βάλω κάπου το password και το username...

a.το technicolor 5130 οταν το συνδεσεις μετα απο 4-5 λεπτα ογω tr069 τραβαει τα στοιχεια μονο του αν πραγματι εχεις γυρισει στο δικτυο της forthnet.επισης στην σελιδα της forthnet υπαρχει ενα firmware update για αυτο το ρουτερ.κατεβασε το και αμα πας 192.168.1.1 και μετα media access gateway νομιζω εκειμεσα κατω κατω λεει firmware update.αμα δεν ειναι εκει τοτε πας Media access gateway και μετα configuration.καντο το firmware πατησεις view more και δεις το Username/password που σου εχουν στειλει απο Forthnet τοτε εισαι στο δικτυο της.μπορεις να το δεις και απο τα χαρακτηριστικα της γραμμης αλλα μην σε μπλεξω.

Από το Thomson 7, αν θυμάμαι καλά, το router βρίσκει μόνο του τα απαραίτητα στοιχεία και συνδέεται, χωρίς να χρειάζεται να τα βάλεις εσύ.

σωστα θυμασαι .σε v8,5130,huawei κτλ τραβαει μονο του τα στοιχεια αφου συνδεθει με κατι σαν demo Username/password.το v7 νομιζω δεν το εκανε.

Την αίτηση την είχα κάνει πριν 3 εβδομάδες και σήμερα μου έφεραν το router...Πως μπορώ να δω αν έχει ενεργοποιηθεί η σύνδεσή μου..? Λογικά θα έπρεπε να βάλω στα settings το username και το νέο password...

αν πας 192.168.1.1 μετα broadband connection μετα internet services

νομιζω οτι τα Username/password στα στελνουν και πιο πριν.παλια ναι εστελναν και email πλεον δεν ξερω.στο κινητο σου ερχετε και μυνημα οταν εχεις ενεργοποιηθει συν οτι απο πιο πριν ξερεις και την πιθανη ημερομηνια ενεργοποιησης.το password νακρατησει καπου εστω και στο κινητο του να το εχει.οπως και το Username.

Κοίταξα στο forthnet webmail αλλά δεν υπάρχει κανένα μήνυμα. Λογικά έχει ενεργοποιηθεί η νέα σύνδεση...Το περίεργο είναι ότι πριν είχα HOL αλλά καμιά μέρα δεν παρατήρησα προβλήματα στο internet, δηλαδή όταν θα γινόταν η μεταφορά...

η hol δεν εχει username /password.δηλαδη αμα πηγες πχ απο ote σε hol επειδη η Hol δεν εχει radius δεν θα χρειαστει καν αν βαλεις στοιχεια και θα παιξεις ακομα και με το ρουτερ του οτε.αν τωρα εχεις Holκαι πας forthnet αν δεν εχουν αλλαξει τα στοιχεια στο ρουτερ οπως σου ειπα αλλα εχεις ιντερνετ τοτε εισαι σε hol.φαινεται επισης και απο την ip που εχεις παρει.αμα την κανεις tracert η την βαλεις στο ripe.net θα σου πει σε ποιον παροχο εισαι.επισης φαινετα και απο τα χαρακτηριστικα της γραμμης.αν δεις chipset iftn,brcm και margin κοντα στο 6 εισαι forthnet.αν δεις 11 η 9 εισαι Hol.dslam νομιζω θα δεις glοbespan(δεν θυμαμαι συντομογραφια).δεν ξερω αν εχουν και αλλα.

οκ ευχαριστώ...

Πάντως τώρα που προσπαθώ να μπω στα settings του router μου βγάζει ένα πεδίο για να συμπληρώσω username & password, αλλά δεν μπαίνει..Δοκίμασα admin/admin, και αυτά που μου έστειλε η forthnet αλλά δεν μπαίνει..έκανα και reset το router αλλά τίποτα...

στο ρουτερ για να μπεις δεν βαζεις τιποτα.οταν πας 192.168.1.1 απλα μπαινει μεσα σαν User.αμα σου βγαζει Username/password τα αλλαξες εσυ καταλαθος οταν πηγες να βαλεις μαλλον τα δικα σου.αν εκανες Hard reset και ξαναβγαινουν τοτε δεν εκανες Hard reset.

θα πατησεις το Reset μεσα για 4-5 seconds μεχρι να σβησουν τα λαμπακια στο ρουτερ.και περνα και το firmware.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...