Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρωτησα χθες στο site για επιλογη ενος smartphone και κατεληξα στο nexus 4. Παρ'ολα αυτα φιλοι μου προτινουν το Samsung Galaxy S3 mini. Ποιο να προτιμησω? 

Δημοσ.

Το nexus 4. 

Οτι ειπε ο αποπανω. Με κλειστα ματια. To S3 μινι ειναι hardware εφαμιλλο του S2. Δυο χρονια πισω.

Το s2 καλύτερο.

Το nexus άνετα από τα 2.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Eυχαριστω για τις απαντησεις!:)

θέλεις μόνο σε android ? 

Nαι γιατι τα Window Phones μου φαινονται δυσχρηστα

Δημοσ.

internet είδα πολύ καλό πάντως σε windows (έχω το lumia 925) 

Παντως μαλλον θα προτιμησω Android γιατι με βολευει πιο πολυ. Ευχαριστω παντως!

Δημοσ.

οτι βολεύει εσένα , πάντως σχετικά με τα δυο που ανέφερες πιο πάνω θα σου έλεγα και εγω το nexus , τα samsung δεν τα εκτιμώ και πολύ, πολλά χρήματα για το τίποτε 

Δημοσ.

οτι βολεύει εσένα , πάντως σχετικά με τα δυο που ανέφερες πιο πάνω θα σου έλεγα και εγω το nexus , τα samsung δεν τα εκτιμώ και πολύ, πολλά χρήματα για το τίποτε

Με το nexus ισως εχω ενα προβλημα παντως απο την αποψη οτι δεν εχει υποδοχη για καρτες sd. Η μνημη του μου φτανει απλα δεν μπορω να εχω τα δεδομενα του παλιου κινητου στο καινοριου

Δημοσ.

αναμεσα στα 2 που λες το nexus θα αγοραζα 

Και εγω εκει εχω καταληξει απλος ψαχνω για εναν τροπο να περασω τα παλια δεδομενα του κινητου μου (της SD) στο nexus αν το αγορασω τελικα επειδη δεν εχει θηκη για sd

ρίξε και μια ματιά και στο lg l9 ii 

Το ειδα . μαλλον τελικα παω προς το nexus και θα προσπαθησω να λυσω το θεμα με την μνημη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...