ippoiord Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Ρωτησα χθες στο site για επιλογη ενος smartphone και κατεληξα στο nexus 4. Παρ'ολα αυτα φιλοι μου προτινουν το Samsung Galaxy S3 mini. Ποιο να προτιμησω?
doctorkostis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Οτι ειπε ο αποπανω. Με κλειστα ματια. To S3 μινι ειναι hardware εφαμιλλο του S2. Δυο χρονια πισω.
Federacion Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Το s2 καλύτερο. Το nexus άνετα από τα 2. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
ippoiord Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Το nexus 4. Οτι ειπε ο αποπανω. Με κλειστα ματια. To S3 μινι ειναι hardware εφαμιλλο του S2. Δυο χρονια πισω. Το s2 καλύτερο. Το nexus άνετα από τα 2. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Eυχαριστω για τις απαντησεις! θέλεις μόνο σε android ? Nαι γιατι τα Window Phones μου φαινονται δυσχρηστα
GiannisWalker Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 ανάλογα τι ψάχνεις , τι χρήση το θέλεις για αρχή ?
ippoiord Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 ανάλογα τι ψάχνεις , τι χρήση το θέλεις για αρχή ? Κυριως παιχνιδια και σερφαρισμα στο ιντερνετ
GiannisWalker Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 internet είδα πολύ καλό πάντως σε windows (έχω το lumia 925)
ippoiord Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 internet είδα πολύ καλό πάντως σε windows (έχω το lumia 925) Παντως μαλλον θα προτιμησω Android γιατι με βολευει πιο πολυ. Ευχαριστω παντως!
GiannisWalker Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 οτι βολεύει εσένα , πάντως σχετικά με τα δυο που ανέφερες πιο πάνω θα σου έλεγα και εγω το nexus , τα samsung δεν τα εκτιμώ και πολύ, πολλά χρήματα για το τίποτε
ippoiord Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 οτι βολεύει εσένα , πάντως σχετικά με τα δυο που ανέφερες πιο πάνω θα σου έλεγα και εγω το nexus , τα samsung δεν τα εκτιμώ και πολύ, πολλά χρήματα για το τίποτε Με το nexus ισως εχω ενα προβλημα παντως απο την αποψη οτι δεν εχει υποδοχη για καρτες sd. Η μνημη του μου φτανει απλα δεν μπορω να εχω τα δεδομενα του παλιου κινητου στο καινοριου
GiannisWalker Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 ρίξε και μια ματιά και στο lg l9 ii
ippoiord Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 αναμεσα στα 2 που λες το nexus θα αγοραζα Και εγω εκει εχω καταληξει απλος ψαχνω για εναν τροπο να περασω τα παλια δεδομενα του κινητου μου (της SD) στο nexus αν το αγορασω τελικα επειδη δεν εχει θηκη για sd ρίξε και μια ματιά και στο lg l9 ii Το ειδα . μαλλον τελικα παω προς το nexus και θα προσπαθησω να λυσω το θεμα με την μνημη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα