GoldKingston Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 προσφατα μου εκαναν δωρο το raspberry pi 2 B και θελω να ρωτησο απο ποιο καταστημα στην Αθηνα μπορω να αγορασω τα υλικα που θα χρειαστω σε καλες τιμες π.χ το κουτι του , καλωδιο τροφοδοσιας , καρτα μνημης και αν θα υπαρχει και η καμερα .Εχω βρει ενα στην Αθηνα στα Εξαρχεια αλλα θελω να συγκρινω και τιμες με αλλα καταστηματα.
andreapaog328 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 αν δε θες σωνει και καλα απο αθήνα, μπορεις να προτιμήσεις ebay. ο κινεζος τετοια ηλεκτρονικα τα δίνει σχεδον τσάμπα.
chek2fire Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Υπάρχει και το nettop εδώ στην Ελλάδα που με τα μεταφορικά του οι τιμές έρχονται όπως να τα αγόραζες στο εξωτερικό. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι προτίνουν καταστήματα από το εξωτερικό και δεν αγοράζω από Ελλάδα όταν υπάρχουν καλές τιμές http://www.nettop.gr/ 2
GoldKingston Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Υπάρχει και το nettop εδώ στην Ελλάδα που με τα μεταφορικά του οι τιμές έρχονται όπως να τα αγόραζες στο εξωτερικό. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι προτίνουν καταστήματα από το εξωτερικό και δεν αγοράζω από Ελλάδα όταν υπάρχουν καλές τιμές http://www.nettop.gr/ ευχαριστω πολυ θα το κοιταξω . Στην αρχη αυτο το μαγαζι ειχα βρει οταν εψαχνα αλλα κοιταζα περισσοτερο αν υπαρχει στην Αθηνα επειδη προτιμαω να τα παιρνω απο το μαγαζι και να ρωταο καποια πραγματα , αλλα θα κοιταξω να παραγγειλω απο αυτο που μου εγραψες.
warlock9_0 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 το grobotronics πάντως που λες στα εξάρχεια έχει νορμάλ τιμές, αρκετά πράγματα και τα παιδιά μέσα συζητάνε ό,τι θες 1
GoldKingston Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 το grobotronics πάντως που λες στα εξάρχεια έχει νορμάλ τιμές, αρκετά πράγματα και τα παιδιά μέσα συζητάνε ό,τι θες Θα κοιταξω να παω την Τριτη στο grobotronics . Γενικα τα βασικα πραγματα ποσο περιπου πανε ολα μαζι ?και ποια ειναι? καρτα μνημης 4gb ή 8gb ? να κοιταξω και ταχυτητα στις καρτες μνημες ή μονο την χωρητικοτητα τους ? Ισως να παρω και το κουτι του ... αλλα θα κοιταξω πρωτα να το χρησιμοποιησω με τα βασικα του πραγματα στην αρχη
chek2fire Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 το grobotronics πάντως που λες στα εξάρχεια έχει νορμάλ τιμές, αρκετά πράγματα και τα παιδιά μέσα συζητάνε ό,τι θες thx για την πληροφορία! Αυτό το μαγαζί δεν το ήξερα καν. Πολύ καλό φαίνεται
ababapanos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 επειδη δεν γνωριζω το raspberry pi 2 , παιζει ανετα βαρια αρχεια .mkv πχ 15-20GB?
pitogiro Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Για temperature monitoring τι υπάρχει; Έχω το RPi2 με kali 2.0. Στο raspbian υπήρχε μια εντολή (/opt/vc/bin/vcgencmd measure_temp) αλλά δεν υπάρχει αυτό εδώ. Εγκατέστησα και lm-sensors αλλά δεν βρίσκει κανένα sensor με το sensors-detect. Έχουμε κάτι άλλο;
jeep13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχει το monitorix, στην 9η σελίδα έχει περισσότερες πληροφορίες.
stefanos_th Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Τι distribution να βαλω για να εχω το LXDE που συνηθησα. Καλο το raspbian αλλα στην πρωτη εγκατασταση πριν 1,5 χρονο ηταν 1.1gb και τωρα εφτασε 3.8gb, σε λιγο θα πρεπει να αλλαξω καρτα sd. εχω το model B 512 ram το single core.
GreekMonkey Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Στο raspberry, μπορώ να φορτώσω ότι unixοειδές λειτουργικό θέλω; Ή υπάρχουν συγκεκριμένες εκδόσεις για το σύστημα αυτό και μόνο; Επίσης από ποιό site να αγοράσω το 3;
jim_p Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μπορεις να του βαλεις οτιδηποτε υποστηριζει αρχιτεκτονικη arm. Αλλα επειδη κατι τετοιο ειναι pain in the ass και δεν εχει καμια σχεση με την εγκατασταση μιας οποιασδηποτε διανομης στο pc σου, κατεβαζεις ενα ετοιμο image της διανομης που σε ενδιαφερει, το περνας στην καρτα απο το pc, την συνδεεις μετα στο rpi και εκκινει απο εκει. Βασικα, το pi μονο απο την καρτα μπορει να εκκινησει.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 το grobotronics πάντως που λες στα εξάρχεια έχει νορμάλ τιμές, αρκετά πράγματα και τα παιδιά μέσα συζητάνε ό,τι θες Ψιλοαπαράδεκτο, ο ένας ειδικά δεν ξέρει τι πουλάει, μάλλον τρέλα το μόνο σίγουρο, δεν πρόκειτε σε καμία περίπτωση να κάνω κάποια αγορά απο εκεί πλέον, προσωπικά δεν το συνιστώ, καλύτερες τιμές παίζουν ούτοσι άλλως και αλλού...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα