GreekMonkey Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Ας το ρωτήσω εδώ. Debian έχω βάλει στο raspberry 2 αλλά δεν μου εμφανίζει το @ και στην θέση του μπαίνει το "". Ξέρουμε γιατί; 1
jim_p Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Επειδη το keyboard layout σου ειναι σε UK english αντι για US english. Το αλλαζεις απο το dpkg-reconfigure keyboard-configurationΕιναι στην 3ή-4η ερωτηση.
pitogiro Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Ας το ρωτήσω εδώ. Debian έχω βάλει στο raspberry 2 αλλά δεν μου εμφανίζει το @ και στην θέση του μπαίνει το "". Ξέρουμε γιατί; Για δες τι λένε εδώ καθώς και αυτό μήπως βοηθάει. 1
GreekMonkey Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Το έβαλα σε US ρε παιδιά αλλά δεν έγινε πάλι τίποτα. Edit: Άκυρο, το έκανα restart και δούλεψε. Thanks guys. Να ρωτήσω. Κάνα θέμα γενικό για rasberry υπάρχει στο φόρουμ για ερωτήσεις όπως αυτές;
noa113 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Πάντς η συγεκριμένη ερώτηση δεν έχει κάποια σχέση με Raspberry Pi. Το θέμα ήταν σε ρύθμιση του λογισμικού...
jeep13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μια ερωτηση σε αυτους, που εχουν το 2. Στο θεμα internet browsing υπαρχει μεγαλη βελτιωση, σε σχεση με το προηγουμενο;
GreekMonkey Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Τι εννοείς internet browsing; Μια βλακεία broswer έχει, με τον Chromium δουλεύω.
jeep13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Οχι, εννοω αν εχει κολληματα, αν φορτωνει γρηγορα τις σελιδες, αν παιζει βιντεο χωρις "πατεντες" κλπ. Ρωταω, γιατι εχω το πρωτο αλλα δεν την παλευει για καθημερινη χρηση.Π.χ. να ακουω μουσικη και να ειμαι στον browser ταυτοχρονα.
mask2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Το Rpi θα προτείνατε να είναι συνδεδεμένο με καλώδιο ή θα ήταν καλύτερο ένα usb wifi stick; Από άποψη ταχύτητας. Το Rpi έχει 100αρι ethernet. Αν του έβαζα 300αρι wifi θα κέρδιζα θα έχανα ή θα έμενα στα ίδια. Το router είναι πρακτικά δίπλα στο Rpi, οπότε θέμα σήματος για το wifi δεν θα υπάρχει.
capthookb Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Αν είναι κοντά, τότε με ethernet. Πάντως και με το ασύρματο δεν έχει θέμα, αρκεί να προσέξεις τις τροφοδοσίες. Εγώ με TP-Link TL-WA901ND και ένα κινέζικο wifi με rtl8188cus των 3€ (150mbps) έχω ταχύτητα πραγματική ταχύτητα ~60-70mbps (μετρημένη με iperf). Η απόσταση είναι 10 μέτρα περίπου και παρεμβάλλονται 2 τοίχοι. 1
vpateri Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 καλησπέρα θα ήθελα κάποιες πληροφορίες σχετικά με την υλοποίηση ενός συστήματος αυτοματισμού για οικία όχι από εμένα φυσικά αλλά από κάποιονν που θα έχει τη γνώση και την όρεξη να ασχοληθεί υπάρχουν δηλαδή άτομα που ασχολούνται με projects κατά παραγγελία? ευχαριστώ εκ των προτέρων
MySt3R10uSs Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Εγω πήρα ένα raspberry pi b+ πριν λιγες μέρες.Δεν έχω ξεκινήσει ακόμα,θα πειραματιστώ με αυτο το καλοκαίρι. Αυτό που θες να φτιάξεις δεν ειναι πολύ...προχωρημένο για πρωτο project?
chek2fire Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Γίνετε να στηθεί αλλά θέλει να ασχοληθεί άνρθωπος που γνωρίζει πέντε πράγματα. Στήνουν αρκετά τέτοια project βασισμένα στο raspberry
vpateri Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 αυτό ακριβώς ρώτησα. αν γνωρίζετε κάποιον που έχει ασχοληθεί με παρόμοια projects
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα