samaras.x Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 καλησπέρα παιδιά θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας!!!!έχω ένα toshiba A210-19A με λειτουργικό vista και θέλησα να βάλω windows 7 μέχρι εδώ καλά!! το παράξενο είναι ότι όταν έφτανε η ολοκλήρωση του setup το laptop εσβηνε... προσπάθησα 3 φορές να το κάνω κ το αποτέλεσμα εινε οτι όταν πήγα για 4η φορά να περάσω να win7 μου βγάζει ένα μήνυμα σε μπλε παράθυρο insert -code ποιον κωδικό ρε παιδιά εγώ δεν exv βάλει κωδικό ...από ότι κατάλαβα είναι κωδικός bios αλλά εγώ δεν έχω βάλει κωδικό.... παρακαλώ βοηθηστεμαι το laptop είναι άχρηστο..
retinoli Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 τον κωδικό στον βγάζει στο Bios, στην αρχή του υπολογιστή πριν καν αρχίσει η εγκατάσταση?
samaras.x Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 ναι φιλε μου πριν μετα απο την οθόνη με το λογότυπο της toshiba!!
thelos257 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 ναι φιλε μου πριν μετα απο την οθόνη με το λογότυπο της toshiba!! Σαμαρα αφαιρεσε τον κωδικο απο το bios και ολα θα ναι μια χαρα ευχομαι να τον θυμασαι γιατι αν δεν τον θυμασαι δυστοιχως δεν θα προχωρησει. Αν καταλαβα σωστα.
retinoli Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 γνωστό πρόβλημα της toshiba αυτό, βγάζει password στο BIOS από μόνο του. η λύση είναι μια. Να τζαμπερώσεις την μητρική για να σβιστεί ο κωδικός.
samaras.x Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Σαμαρα αφαιρεσε τον κωδικο απο το bios και ολα θα ναι μια χαρα ευχομαι να τον θυμασαι γιατι αν δεν τον θυμασαι δυστοιχως δεν θα προχωρησει. Αν καταλαβα σωστα. φιλαράκι μου το θεμα ειναι πωσ ο κωδικός μπήκε απο μονός του γιατι η toshiba εχει θεμα με αυτο!!!τωρα πρεπει να κανω το κολπο με τα jumper!! γνωστό πρόβλημα της toshiba αυτό, βγάζει password στο BIOS από μόνο του. η λύση είναι μια. Να τζαμπερώσεις την μητρική για να σβιστεί ο κωδικός. φίλε μου δοκίμασα να το κάνω αλλά δεν τα κατάφερα έφτασα βέβαια μέχρι την μπαταρία στην μητρική την έβγαλα αλλά δεν πέτυχε και από οτι διάβασα στο μοντέλο που έχω μόνο από τα jumper σβήνει!!h toshiba ζητάει 60 ευρώ
retinoli Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 είναι σφάλμα της toshiba παρτους με τα καντηλια για να στρώσουν χαρακτηρα.
samaras.x Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 είναι σφάλμα της toshiba παρτους με τα καντηλια για να στρώσουν χαρακτηρα. τους πηρα τηλ φιλε κ μου απαντησανε οτι όχι δεν εινε λαθος τησ toshiba πως εγω εβαλα κωδικό κ δεν τον θυμάμαι κ εχω ευθύνη εγω..τραλαθηκα φιλε αλλα τι να κανω βγαζεισ ακρη με απατεωνες?
retinoli Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 τράβηξε το, ζήτα να μιλήσεις με προιστάμενο, και μετά με τον διευθυντη του. πες τους οτι θα τους βγαλεις στα Blog και στα forum. αν το κάνεις καλά θα πιάσει. δοκιμασμένο...
samaras.x Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 κάνω κάποιες προσπάθειες άμα δεν πιάσουν θα πάω εκεί κ θα γίνει χαμός!!
thelos257 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 κάνω κάποιες προσπάθειες άμα δεν πιάσουν θα πάω εκεί κ θα γίνει χαμός!! Ετσι Σαμαρα καντους τα ολα της πουτανας τι συμενει δεν παιρνουν ευθυνη αυτοι ;
retinoli Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 άμα δεν βγάλεις άκρη μπορώ να σε βοηθήσω με το τζαμπέρωμα, αλλά πρώτα θέλω να πας από εκεί και να βγάλεις πάνω τους την αρνητική ενέργεια που σου προξένησε το πρόβλημα το οποίο οφείλεται στα μηχανήματα που πουλάνε.
samaras.x Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 αλάνια καλή χρόνια να έχετε και αν δεν καταφερω τπτ θα πάω toshiba και θα γίνει πανικός έχετε τον λόγο μου..πραγματικά θα γίνει χαμός δεν παίρνω χαμπάρι το εχω ξανακάνει!!!θα σας έχω ενήμερους.. 1
arc Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Κάποια φεγγάρια είχα ένα a210 στο οποίο είχα κατά καιρους αλλάξει μνήμες, δίσκο και είχα περάσει οτι γνωστό λειτουργικό υπήρχε (ubuntu, debian, vista, windows 7), σβήνοντας ή επαναφέροντας το recovery partition (με cloning βέβαια). Ποτε δεν μου κλείδωσε το bios. Επισης διάβασε το παρακάτω μήνυμα και ειδικά το μηνυμα μου (#13) που λεω για το gsmhosting. Ρίξε εκεί μια καλή και ολοκληρωμένη ερώτηση και μάλλον θα λάβεις κωδικό ξεκλειδώματος. http://www.insomnia.gr/topic/505274-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%8D-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85/?do=findComment&comment=52746131 Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2014 από arc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα