LambisElef Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα σας! Έχω το laptop της υπογραφής και θα ήθελα να το κάνω format και εγκατάσταση των WIndows 7. Δεν το έχω ξανακάνει. Όταν αγοράστηκε ήρθε με εγκατεστημένα τα WIndows 7 Home Premium 64bit. Έχω κάψει τα DVD επαναφοράς. Θα ήθελα αν θα ήταν εύκολο να μου δώσετε ακριβείς οδηγίες. Ελπίζω φυσικά όταν ξανακάνω την εγκατάσταση να είναι γνήσια, έτσι; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
thelos257 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα σας! Έχω το laptop της υπογραφής και θα ήθελα να το κάνω format και εγκατάσταση των WIndows 7. Δεν το έχω ξανακάνει. Όταν αγοράστηκε ήρθε με εγκατεστημένα τα WIndows 7 Home Premium 64bit. Έχω κάψει τα DVD επαναφοράς. Θα ήθελα αν θα ήταν εύκολο να μου δώσετε ακριβείς οδηγίες. Ελπίζω φυσικά όταν ξανακάνω την εγκατάσταση να είναι γνήσια, έτσι; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Τωρα δεν ειναι γνησια ρε φιλε ειναι λογικο αυτο που λες να μην ειναι γνησια και να σου εβαλαν πειρατικα η ιδια η HP ; Ελεος δηλαδη. Λοιπον αφου εκαψες τα dvd επαναφορας οπως λες με το προγραμμα HP recovery manager (νμζω) θα βαλεις μεσα το πρωτο dvd θα κανεις επαννεκινηση τον φορητο σου υπολογιστη και μετα θα βοοτάρει απο το dvd-rom αυτοματα λογικα αν οχι τοτε κρατας πατημεν το del F1 F2 για να μπεις στο bios και να δωσεις ως πρωτο boot το cd/dvd-rom και δευτερον τον σκληρο δισκο μετα πατας F10 ή F11 για αποθηκευη τον παραμετρων και εξοδος. Ακολουθας τις οδηγιες στην οθονη μετα. Καλη επιτυχεια.
arc Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Επειδή όπως το έγραψε ο φίλος σηκώνει παρερμηνεία. Τα windows θα είναι γνήσια και έγκυρα. Δεν θα έχεις κανενα πρόβλημα. Όσο για τις οδηγίες, σε γενικές γραμμές καλά τα λεει ο thelos ΑΛΛΑ ρίξε μια καλή ματιά στο εγχειρίδιο χρήσης γιατί εκεί θα περιγράφει τη διαδικασία αναλυτικά.
LambisElef Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Ναι. σόρυ για τον τρόπο που το έγραψα, εννοείται ότι αυτά που έχω είναι αυθεντικά, εννοούσα μετά την εγκατάσταση τι θα γίνει. οκ λοιπόν. Μετά τη διαδικασία ο υπολογιστής θα είναι στις εργοστασιακές ρυθμίσεις χωρίς τίποτα παραπάνω, έτσι;
Jannis64 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Μετά τη διαδικασία ο υπολογιστής θα επανέλθει στην κατάσταση που ήταν όταν δημιούργησες τα DVD επαναφοράς, με ενεργοποιημένα τα Windows, με την προϋπόθεση να μην έχεις αλλάξει σκληρό δίσκο.
arc Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Ναι. σόρυ για τον τρόπο που το έγραψα, Δεν εννοούσα τα δικά σου γραφομενα. Εννοούσα τα γραφόμενα του thelo που έγραψε «Τωρα δεν ειναι γνησια ρε φιλε ειναι λογικο αυτο που λες να μην ειναι γνησια και να σου εβαλαν πειρατικα η ιδια η HP ; »
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα