thelos257 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Καλημερα σας σημερα αγορασα το παραπανω πληκτρολογιο και ποντικη και ψαχνω να βρω τους οδηγους του ομως δεν μπορω αδυνατον εψαξα στο επισημο σιτε της HP εδω: http://www8.hp.com/emea_middle_east/en/products/oas/product-detail.html?oid=5101353#!tab=features ομως δυστοιχως δεν βρηκα τιποτα. Ευχαριστω πολυ.
SPANK Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Για τα 7 η τα 8 θέλεις drivers , δεν ειχε μεσα cd ?
thelos257 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Για τα 7 η τα 8 θέλεις drivers , δεν ειχε μεσα cd ? Για 7άρια δεν ειχε κανενα cd μεσα και αυτο ειναι το παραξενο :/
SPANK Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Λιγο που έψαξα δεν βρήκα και εγω drivers μηπως γιατι τα 7 εχουν μεσα και δεν χρειάζεται , δηλαδη δεν σου δουλεύει ?
thelos257 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Λιγο που έψαξα δεν βρήκα και εγω drivers μηπως γιατι τα 7 εχουν μεσα και δεν χρειάζεται , δηλαδη δεν σου δουλεύει ? Οχι και αυτο ειναι το περιεργο ενω λεει οτι ειναι συμβατο με windows 7. εχω τα 64-βιτ home premium. και θα ηθελα να εβλεπα την ενταση ηχου οταν την χαμηλωνω απο το πληκτρολογιο κλπ να φενεται πανω στην οθονη να διχνει δηλαδη οπως τα αλλα πληκτρολογια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα