Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Θέλω να αγοράσω ένα laptop για μέση χρήση, όχι κάτι εξεζητημένο, π.χ. για gaming ή απαιτητικές εφαρμογές, απλά θέλω να είναι άνετο και να μην απαρχαιωθεί στα επόμενα ~2 χρόνια και επειδή θέλω να κάνω value for money αγορά, καθώς το budget είναι περιορισμένο, information is money.

Αυτό που με απασχολεί είναι ποιό τρόπο να επιλέξω για την αγορά: από κάποια αλυσίδα στην Ελλάδα, μέσω ιντερνετ από το εξωτερικό, από κάποιο ψαγμένο νέο μικρό κατάστημα; Ποιά πιστεύετε είναι τα  πλεονεκτήματα/μεονεκτήματα;

Πιστεύετε ότι έχει νόημα να σκεφτεί κανείς τα referbished?

Καθώς δεν έχω εμπειρία σ'αυτά τα θέματα, οποιαδήποτε συμβουλή θα ήταν χρήσιμη.

Επίσης επειδή δεν έχω αγοράσει συσκευή μέσω internet από το εξωτερικό δεν ξέρω τι παίζει πρακτικά με τα τελωνεία.

Any ideas?

Δημοσ.

Προσωπικα θα πηγαινα στην πιο φθηνη τιμη απο εμπιστο μαγαζι και ας ειναι απο εξω.

Συνηθως εχουν international εγγυηση.

Τελωνειο εκτος ΕΕ θα εχεις με courier και γι αυτο να προτιμησεις με ΕΛΤΑ.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα ψήφιζα αγορά κάποιας "μεγάλης" εταιρίας στην χαμηλότερη τιμή που θα έβρισκα στο skroutz. Αυτό για τους υπόλοιπους.

Τί έκανα για τον εαυτό μου; Αγόρασα refurbished Lenovo από γερμανικό μαγαζί μέσω ebay Γερμανιάς (...) άριστο εξωτερικά σε τιμή χώμα. "Φυσικά" μου βγήκε προβληματικό, δεν έπαιζε καθόλου ο ήχος. Για να μην τα πολυλογώ, μίλησα με την αντιπροσωπεία της Lenovo στην Ελλάδα και τους εξήγησα ειλικρινά τί συμβαίνει. Αυτοί μου έκαναν register το laptop στη δική τους database δίνοντάς μου εγγύηση για δύο χρόνια, έστειλαν courier, μου το πήραν και μου το επέστρεψαν σε 5 εργάσιμες φτιαγμένο, όλα δωρεάν. Το laptop δουλεύει εδώ και πάνω από έναν χρόνο άριστα. Άντε μετά να αγοράσεις από άλλη εταιρία...

• Like 3
Δημοσ.

Διαβάζοντας καθημερινά τις αμέτρητες προσφορές που ανακοινώνονται από τις ελληνικές αλυσίδες και καταστήματα, οι περισσότερες από τις οποίες αναφέρονται από μέλη του forum στα σχετικά topics, έχω βεβαιωθεί ότι μπορεί κάποιος να αγοράσει επώνυμο laptop σε πολύ καλή τιμή στην Ελλάδα, και από αξιόπιστο κατάστημα, ώστε να εξασφαλίσει και την περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος.

Οι αγορές laptop από το εξωτερικό είναι ενδεχόμενο να έχουν αρκετά προβλήματα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...