webphoto.gr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπόν θέλω να εγκαταστήσω οποιαδήποτε δωρεάν εφαρμογή στο google play και δεν βλέπει την συσκευή μου δεν έβγαλα άκρη help ! http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablet/Turbo-X-Tablet-Hive-IV-10-1-M10A9.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Σου βγάζει Not supported όταν πας να κάνεις εγκατάσταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webphoto.gr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Σου βγάζει Not supported όταν πας να κάνεις εγκατάσταση; Nαι δεν βλέπει τη συσκευή ..εντομεταξύ εψαξα στο λογαριασμό μου στη google δεν υπάρχει σαν μοντέλο σε αυτά που έχει η google τρέχει το 4,2 πάντως άκρη δεν έβγαλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δοκίμασε και άλλες εφαρμογές, αν στο κάνει σε όλες ρώτα το Πλαίσιο. Φαίνεται παράξενο όμως καθώς με όσα κινέζικα τάμπλετ κι αν δοκίμασα στο Play πάντα ένα 80% τουλάχιστον των εφαρμογών έπαιζε κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webphoto.gr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δοκίμασε και άλλες εφαρμογές, αν στο κάνει σε όλες ρώτα το Πλαίσιο. Φαίνεται παράξενο όμως καθώς με όσα κινέζικα τάμπλετ κι αν δοκίμασα στο Play πάντα ένα 80% τουλάχιστον των εφαρμογών έπαιζε κανονικά. Σε άλλες εφαρμογές δηλαδή σε άλλα site δεν έχει θέμα παίζει μόνο στο google. Τελικά one mobile market μου είπε από το πλαίσιο είναι λέει οι ίδιες εφαρμογές με το googleplay ευχαριστώ πάντως Narayan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stonebug Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Φίλε μου μετά απο πολύ κόπο, δοκιμές και χρόνο κατάφερα να κανω Full root, να βάλω google play, και να βάλω και δεύτερο χρήστη στην ταμπλέτα. Έγραψα και οδηγό για να το μοιραστώ με όσους έχουν το ίδιο ή παρόμοια tablets. Δες τον οδηγό για rooting εδώ Τον οδηγό για να βάλεις Play store - Gmail εδώ και αν θες να βάλεις και άλλους χρήστες δες εδώ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webphoto.gr Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Φίλε μου μετά απο πολύ κόπο, δοκιμές και χρόνο κατάφερα να κανω Full root, να βάλω google play, και να βάλω και δεύτερο χρήστη στην ταμπλέτα. Έγραψα και οδηγό για να το μοιραστώ με όσους έχουν το ίδιο ή παρόμοια tablets. Δες τον οδηγό για rooting εδώ Τον οδηγό για να βάλεις Play store - Gmail εδώ και αν θες να βάλεις και άλλους χρήστες δες εδ ευχαριστω πολυ αν και το ειδα καθυστερημενα το μυνημα σου αλλα πηρα τελικα i pad mini και ησυχασα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gramacar Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Παιδια καλησπερα. Το turbo x hive iv ποιο κινεζικο μοντελο ειναι? Ρωταω γιατι το εχει φιλος και ψαχνω για θηκη και ζελατινα που να ταιριαζει. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Κινεζικα ταμπλετ με κινεζικα βασανιστήρια.....χαρα στο κουραγιο σας ρε παιδια..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα