November_71 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) χρονια πολλα και καλη χρονια!! εφτασε ο καιρος για αγορα νεας τηλεορασης και εχω μπερδευτει. εχω καταληξει στις ιντσες 42, και να ειναι και ολα τα υπολοιπα δλδ smart 3d, και ερωτω Philips 42'' 42PFL6008k TX-L42FT60 42LA660S ή Samsung? ευχαριστω. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2013 από November_71
makfil Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Πριν πάρεις τις τελικές σου αποφάσεις, για τις ίντσες, δες ποιες είναι οι κατάλληλες για την απόσταση θέασης που έχεις, πχ για 3μ απόσταση μπορείς να πας άνετα σε 50", και ακόμη καλλίτερα, πήγαινε σε κάποιον φίλο-συγγενή-γνωστό κλπ που έχει αντίστοιχη τηλεόραση για να κρίνεις αν το αποτέλεσμα σε ικανοποιεί (δεν μιλάω για ποιότητα εικόνας αλλά για μέγεθος τηλεόρασης). Αφού καταλήξεις στο μέγεθος, βλέπεις και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά. Είχα καταλήξει και εγώ στις 42" και, όταν είδα σε φίλο τη Samsung 51" στην ίδια απόσταση θέασης που έχω και εγώ, άλλαξα τα πλάνα μου, αγόρασα την 50άρα και την απολαμβάνουμε η οικογένειά μου και οι φίλοι/γνωστοί μου που έρχονται για ποδόσφαιρο/ταινίες.
November_71 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 εχω καταληξει στο μεγεθος γιατι δεν παιρνει παραπανω. αλλωστε μιλαμε για μια αποσταση της ταξης των 2,5 μετρων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα