Leo360 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Με την έλευση του LG G2 είδαμε για πρώτη φορά τη λειτουργία "Knock" σε συσκευές της Κορεάτικης εταιρείας, με τα G Pad 8.3 και G Flex να ακολουθούν. Όμως, όπως φαίνεται και η "μικρότερη" σειρά θα λάβει την επιλογή μέσω σχετικού update.Η LG Electronics ανακοίνωσε σήμερα πως η σειρά συσκευών L δεύτερης γενιάς (Series II) θα λάβουν τον επόμενο μήνα μία σχετική αναβάθμιση λειτουργικού, όπου θα τους δίνεται η δυνατότητα να ενεργοποιήσουν το "Knock" ή αλλιώς "KnockON". Για όσους δε γνωρίζουν, το "Knock" απενεργοποιεί την οθόνη των υποστηριζόμενων συσκευών (δηλαδή sleep mode), με τη συσκευή να ενεργοποιείται με διπλό πάτημα επί της οθόνης, κάτι αντίστοιχο δηλαδή με τη "Γρήγορη Ματιά" που είχαμε δει σε Symbian συσκευές και από το GDR2 Update στα περισσότερα μοντέλα Lumia. Σύμφωνα με την LG η προαναφερθείσα επιλογή διευκολύνει αρκετά τους χρήστες, καθώς δε χρειάζεται να ψάχνουν το πλήκτρο ενεργοποίησης κάθε φορά που θα θέλουν να ξεκλειδώσουν τη συσκευή τους, με την κατανάλωση ενέργειας να είναι ελάχιστη. Site: Phone Arena
x_vagos_x Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δεν κοιτάνε να βγάλουν κανα firmware, μόνο προσθέτουν βλακειούλες σε συσκευές που τρέχουν ακόμα Gingerbread 4.1.2 Jelly Bean. 1
dmsdms Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μπράβο στην lg πολύ τ ζηλεύω αυτό το feature
Feregorn Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Και η OPPO στα κινητά της αλλά και διάφορες εκδόσεις custom rom ήδη παρέχουν αυτό το feature εδώ και καιρό...
ptriv1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δεν κοιτάνε να βγάλουν κανα firmware, μόνο προσθέτουν βλακειούλες σε συσκευές που τρέχουν ακόμα Gingerbread. Ποιός σου είπε ότι έχουν Gingerbread οι συγκεκριμένες συσκευές τρέχουν 4.1.2 Jelly Bean μην πεταγόμαστε και λέμε ότι θέλουμε. 4
x_vagos_x Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Ποιός σου είπε ότι έχουν Gingerbread οι συγκεκριμένες συσκευές τρέχουν 4.1.2 Jelly Bean μην πεταγόμαστε και λέμε ότι θέλουμε. Λάθος μου. Ωστόσο, δεν παύει να είναι 4.1.2. To γεγονός ότι λέγεται Jelly Bean δεν ακυρώνει πως έχει βγει και 4.2.2 Jelly Bean, 4.3.1 Jelly Bean και πλέον φλερτάρουμε με την 4.4 KitKat. Ας βγάλει κανα ουσιαστικό update, λοιπόν, μιας και η KitKat φημίζεται για το smoothness σε συσκευές με 512mb μνήμη (όπως αρκετές από τις συσκευές που πήραν το KnockON).
music_lover Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Ειναι δυνατον να μενει απ´εξω το optimus g? 4
Nihilist Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Και το Lumia 1020 είχε την συγκεκριμένη λειτουργία πιο πριν από το lg g2. 3
Retromaniac Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Όλα τα lumia νομίζω, εδώ και πολύ καιρό. 2
devilfish Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Ειναι δυνατον να μενει απ´εξω το optimus g? Πονεμένη ιστορία, σε λιγότερο από 1 χρόνο που το είχαν βγάλει, σταμάτησαν την ανάπτυξη του, ούτε updates ούτε τίποτα. Τι να τους πεις μετά. 1
athankar Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Έχω το gpad 8.3 και έχω καταβολευτεί με αυτή τη λειτουργία. Από συνήθεια κοπανάω και την οθόνη του S2 μου να ανοίξει...
stelakos.gr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 ειναι δυνατον να αφησουν απο εξω το lg optimus g το δευτερο καλυτερο smartphone της εταιριας??? υγ μην μου πειτε για το g pro γιατι ειναι phablet
music_lover Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Πονεμένη ιστορία, σε λιγότερο από 1 χρόνο που το είχαν βγάλει, σταμάτησαν την ανάπτυξη του, ούτε updates ούτε τίποτα. Τι να τους πεις μετά. Εισαι σιγουρος? Πριν κανα μηνα πηρε μια αναβαθμιση, ετσι μου ελεγε τουλαχιστον χα χα Αν το βαλουν τα παιδια στο cyanogemod, το βαλα!
devilfish Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Εισαι σιγουρος? Πριν κανα μηνα πηρε μια αναβαθμιση, ετσι μου ελεγε τουλαχιστον χα χα Αν το βαλουν τα παιδια στο cyanogemod, το βαλα! Τελευταίο update που εχω ειναι απο αρχες Νοεμβρη που το πηρα (vodafone). Ειχα επικοινωνησει με την LG hellas και μου ειχαν πει οτι στην Ελλαδα τουλαχιστον, δεν προκειται να το ξανα φερουν. Παλι καλα που ειναι ιδιο με το Nexus 4 και εχουμε unofficial updates...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα