vaggospro Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Χρόνια πολλά και καλή πρωτοχρονιά .Στις 7 του μηνα πήγα το smartphone Huawei ascend p6 στον ΓΕΡΜΑΝΟ για επισκευή με εγγύηση κανονικά . Έχουν περάσει πάνω από 20 μέρες και ακόμα δεν το πήρα πίσω. Τους ρώτησα γιατι αργεί και μου είπαν πως το έστειλαν στην κίνα για επισκευή επειδή εδώ δεν μπόρεσαν. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό?
Beerloah Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Εφόσον πήγε Κίνα, οι 20 μέρες είναι λογικές. Εδώ δέμα από Κίνα, κάνει γύρω στις 15 μέρες... φαντάσου smartphone που χρήζει έλεγχο / επισκευής. Υπομονή.
vaggospro Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Σε ένα άλλο ξένο forum με είπαν πως αν περάσουν πάνω από 21 μέρες δικαιούμαι νέα συσκευή. Δεν ξέρω όμως αν αληθεύει γενικά η για την χώρα μας.
kataramenos32 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Σε ένα άλλο ξένο forum με είπαν πως αν περάσουν πάνω από 21 μέρες δικαιούμαι νέα συσκευή. Δεν ξέρω όμως αν αληθεύει γενικά η για την χώρα μας. Αυτο που λες δεν το εχω ξανακουσει αλλα μην αγχωνεσαι η συσκευη μπορει να αργησει αλλα θα σου ερθει.Δυστυχως τα service centers στην Ελλαδα ειναι η ανυπαρκτα η απαραδεκτα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα