Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Το ζήτημα είναι ολίγον σημαντικό για μία φίλη που το λάπτοπ της το χρησιμοποιεί για επαγγελματικούς λόγους και από χτες έχει μείνει χωρίς αυτό.

Πριν 2 μέρες έκανε λέει κάτι Updates που μάλιστα πήραν λέει κάνα 2ωρο (μάλλον περναγε τα 8,1 πάνω στα 8). Στο τέλος λέει της ζήτησε να φτιάξει ενα λογαριασμό στον οποίο έβαλε ενα email που δεν την ενδιέφερε καν διότι χρησιμοποιεί κάποιο άλλο. Έβαλε και τα υπόλοιπα στοιχεία ότι να 'ναι νομίζοντας πως δεν ήταν σημαντικό και τώρα δε θυμάται τι κωδικό έβαλε πάνω στην βιασύνη της. (μετά από 2 ώρες Updates ήθελε να φύγει κιόλας και το περίμενε πως και πως να τελειώσει) 

Τα windows λοιπόν τώρα ζητάνε αυτό τον κωδικό μιας και μετέτρεψαν το local λογαριασμό που είχε σε λογαριασμό microsoft και δε μπαίνουν ούτε με σφαίρες.

Μπαίνοντας ακομα και χωρίς ιντερνετ λέει ότι τα windows είναι offline, βάλτε τον τελευταίο κωδικό με τον οποίο μπήκατε...

Επειδή εγώ με τα 8 δεν τα πάω και δεν έχω εμπειρία σε τέτοια θέματα μιας και τα σουτάρισα στο πρώτο 2μηνο πείτε μου σας παρακαλώ τι μπορεί να γίνει εκτός από format διότι το λάπτοπ χρησιμοποιείται επαγγελματικά και είναι σοβαρό. Κάτι προγράμματα που ξεκλειδώνανε παλαιότερες εκδόσεις windows να υποθέσω δε δουλεύουν εδώ ε;;; Ακόμα κι αν παω να το ανοίξω χωρίς ιντερνετ που λέει ότι είναι offline δεν θα μπορέσω να το παρακάμψω κάπως;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Εκανε ενα μαιλ της λογικα σε windows mail. Εχει κανονικα pass reset απο το σιτε της Microsoft. Πισω στο αλλο e-mail που λογικα ειχε βαλει, ειτε εκανε καινουργιο ειτε ενωσε ενα αλλο μαιλ της

Δημοσ.

Έκανε ένα οutlook.com το ξέρω ότι έχει reset. Δεν έβαλε εναλλακτική διεύθυνση από ότι είδα πατώντας reset. Τηλέφωνο ψεύτικο έβαλε. Υποβάλαμε αίτηση για επαναφορα κωδικου δινοντας και καλά όσο περισσότερα στοιχεία ξέρουμε από το account αλλά δε νομίζω ότι υπαρχουν ελπίδες έτσι. Για αυτό θέλω να ξεκλειδώσω τα windows οπωσδήποτε γιατί δεν το κόβω να σώζεται με άλλο τρόπο πέρα του φορμάτ.

Δημοσ.

Τα άνοιξα τα μπουρδέλα επιτέλους γραφω την διαδικασία περιληπτικά μήπως την θέλει κανείς. Κατάφερα να τρέξω ms-dos στο logon screen κάνοντας ένα κολπάκι που βρήκα googlarontas (αντικαθιστώντας το utilman.exe με ενα cmd.exe πριν μπω στα windows πάλι με ms-dos) οπότε μετά στο logonscreen πατώντας το κουμπάκι Ease of access κάτω αριστερά άνοιγε το cmd :P

Απο κει και πέρα ήταν παιχνιδάκι με net user να ενεργοποιήσω τον Administrator να φτιάξω νέο user κλπ κλπ. Απέκτησα πρόσβαση και στον φακελο του παλιού user μέσα από τον νέο οπότε τσιμπάω τα αρχεία και θα τραβήξω ένα πανηγυρικό Delete του Microsoft account στο τέλος!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...